Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hy nekem egy Galaxy 9600 GT 512m-om van az normális hogy alapjáraton 70 fokos ha meg kockulok pl. Mass Effect 2-nél felszökik 80-85 fokra?
Már szétszedtem és kipucoltam 1x de maradt ugyanaz a hőfok alapjáraton és kockulásnál is.
Átpasztázzam? Akkor javulni fog?
Mert félek ha átpasztázom akkor még rosszabb lesz mert gyárilag elég jó pasztát tesznek bele.
Vagy tegyek be még 1 ventit?
Most pillanatnyilag 1 venti van a gépemben. A táp venti, a procihűtő,és a vidikari ventilátorát nem bele számítva.Köszönöm ha segíttek!
-
törölt tag
válasz csucsbicep #4072 üzenetére
Nem tudom...engem a hőfoka az ami aggaszt, most is szinte égeti a lábamat a tápból kijövő levegő.
-
törölt tag
válasz csucsbicep #4074 üzenetére
Nálunk megy a klíma a házban és a szobában max 26 fok van.
De azért tudnál valami tippet hogy tudok lefaragni egy pár celsius fokot a gpu-diódáról?Üdv.
-
törölt tag
válasz csucsbicep #4076 üzenetére
És hogy tudok állítani a venti fordulatszámán?
-
törölt tag
Köszönöm a tanácsokat a 9600gt kapcsán!
-
törölt tag
Sziasztok
Van egy Galaxy 9600GT 512Mb-m, amit ma újraakartam pasztázni és sikerült letörnöm egy C148 számozású mütyür ellenállást vagy micsodát
Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e valami helyet ahol tudják szervizelni Budapesten?Köszönöm ha segíttek!
Üdv.
-
törölt tag
Hello!
Tudnátok segíteni?
Letöltöttem a GPU Meter alkalmazást.
És az a lények hogy nekem nvidia vidikarim van de a minialkalmazás azt írja hogy ati-m van.
Ez még nem is lenne para de semmi adatot nem ír a GPU Meter, minden nullán van.
Tudnátok segíteni? Át kell valahol állítani hogy nekem nvidia-m van?Köszönöm ha segíttek!
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #4467 üzenetére
Ajánlani tudsz? Az jó lenne!
Amúgy csak megszeretném figyelni a gpu hőfokát, venti sebességet, kihasználtságot stb...
-
törölt tag
Sziasztok!
Új VGA lesz a gépemben és van két videókártya ami közül választhatok:Gainward GT 240 1024MB DDR3
a másik egy
Gigabyte GT 440 1024MB DDR3
Szóval az a kérdés hogy melyik a jobb?
Én RPG és FPS játékokat szoktam tolni.Üdv. és köszi ha segíttek
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, miért van az hogy az én GTX 470-em ami full ref kártya, a GPU-Z-ben Pixel Fillrate kisebb mint az interneten talált társáé de a Texture Fillrate ezzel ellentétben nagyobb! Mit tudnék csinálni vele hogy az alacsonyabb érték azonos legyen?
Köszönöm ha segítetek!
-
törölt tag
Én szerintem HD6850-ek közül az Asus és a Sapphire (Vapor-X) gyártja a leghalkabb verziókat még elfogatható áron. De vannak még gyártók mint például az XFX és a Gigabyte akik direkt az alacsonyabb hőfok érdekében két ventis verziókat adtak ki.
De szerintem a legjobb választás a Asus
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most komolyan válaszolhatnátok 88Prot-nak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen videókártyát ajánlotok inkább HD videó nézésre és League of Legends-hez?
HD 4650 1GB vagy 8800GTS (G80) 320MB
Üdv.
-
törölt tag
Sziasztok a segítségeteket kérném ,mert már hetek óta szenvedek egy VGA-val.
Van egy Palit GTX 460 ami működik és mégsem. Játékoknál periodikusan befagy a kép kb. 2 percenként.
Ha az asztalon vagyok az ikonok meghülyülnek vagy teljesen eltűnnek, nem töltődnek be ikon képei sem.
Van hogy az start menü és a tálca is eltűnik mint a kámfor.Többször újratelepítettem már a drivert Win 7 64 bit mindenre odafigyeltem.
Esetleg valakinek valami tipp?
Köszönettel.
Kvarda Dániel -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy HD5870 ami hibátlanul működik viszont driver telepítés után a windows felület homályos, enyhén elmosódott. Van tippetek mi lehet a hiba DUU uninstaller próbálkozáson kívül?
Üdv. Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest