Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok
Van egy Geforce 9600GT karim
( 512MB GDDR3 256bit 57GB/s)a régi procimmal is ez volt
a régi proci Athlon x2 3600+ 1,9GHz 3GB ram ddr2 800mhz
az új Intel core i7 860 2,8GHz 8GB ram ddr3 1333mhzez a kártya haveromé volt régen neki volt akkor hozzá
amd phenom II x4 955 3,2ghz 4GB ram ddr2 800mhz3dmark 06- az ő gépén volt hogy 70-100fps-el ment az első tesztnél nekem pedig
a régi meg új procival is 15-40 fps-el megy miért nem tudom kihasználni?
meg van még pár játék amivel így vagyok pl crysis counter strike source
a bf3 pedig érdekes mert sokkal jobban megy de mégsincs sokkal több fps-em
de a minecraftba viszont sokkal több van 60-200 a régi procival pedig volt 20-60
a crysis a régi procival nagyon akadt most csak very high-on akad de high-on is csak 17-25fps-em van ja és ez mind 1080p-ben -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem régen írtam hogy húzva lett egy Gigabyte GTX460 OC (msi afterburnerel) sikerült is szép eredményt elérni gyári 715/1800-ról 780/2000-re lett húzva és amikor ezen az órajele jól lefutott a valley akkor húztuk még tovább akkor már voltak érdekes dolgok a képernyőn ezért vissza lett véve 780/2000 maradt de pár óra múlva már ott is befagyott a gép meg a kurzor más szinű volt meg ezek... és már alapórajelen is csinálja
Szerintetek mitől lehet? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mennyi volt a HD6970 mikor kijött? -
Milgram1
aktív tag
válasz egyedülülő #33406 üzenetére
Igazat írtak az oldalon a 4GB-os változatról meg felesleges is, szerintema 2-est vedd
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Csak kiváncsiságból, egy HD7990 kihajtásához mekkora processzor kellene? egy 4GHz-es i7 860 elég lenne? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Lekellene tesztelnem a gépemben egy GTX460-at de nekem Radeon HD7850-em van. Nem lesznek ebből majd problémák a driverekkel vagy valami? -
Milgram1
aktív tag
Hello!
7850-ről GTX660-ra váltani érdemes?
Havernak van 660-ja és sokkal jobb, ráadásul ő csak C2D-vel hajtja. Engem nagyon érdekelne az nvidia a shadowplay miatt is mert használnám rendesen. -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Szénnéhúzott 1GB-os 7850-ről megéri váltani GTX750 Ti-re? Következő kérdésem: 750 Ti-be már van Shadowplay?[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Szerintetek szar kártya miatt beállhat a kép csak úgy? Nézek egy streamet meg mellette megy a végtelen+ oldal még (a szokásos) és egyszer csak beáll a kép és semmire nem reagáll de a hang az végig ment. -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Van rá esély hogyha felrakom az 560-ra a Ti BIOS-t akkor jól fog működni? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! Profilomon lévő 560-amon szeretném a BIOS-t átírni magasabb órajelekkel mert a mai játékokhoz kezd kevés lenni, csak félek hogy hosszútávon rossz lenne a kártyának és nem nagyon szeretnék mostanában költeni rá. Szerintetek mennyire bírják a tuningot így hosszabb távon? Annyira sokat nem szeretnék, 850-ről 950-re mondjuk vagy ha bírja akkor 1GHz-re, a memórián meg egyátalán nem mert eddig tapasztalataim alapján az elég könnyen meghalhat szóval azt inkább hagynám a gyárin.
-
Milgram1
aktív tag
válasz Taifa Díaz #49469 üzenetére
Nem szeretném hogy háttérbe menjenek ezek. Előtte egyébként azzal tesztelném le hogy megy-e.
-
Milgram1
aktív tag
válasz Taifa Díaz #49474 üzenetére
Gond nem nagyon lesz akkor belőle nem? DirectCU-s az úgy tudom egy jobb féle kártya is.
-
Milgram1
aktív tag
Hali! Megtudja mondani valaki hogy ez micsoda? Kártya lassan kuka? Ezt csinálja Black Ops II-nél is meg ha valamit letálcázok akkor azt már nem mindig tudom újra megnyitni meg a Valley benchmark sem megy teljes képernyőn és kidob egy hibaüzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest