Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy gtx260 miért drágáb mint egy gt430OC? (nekem spec gigabyte gt430OC-m van) Mennyivel tud többet? Ezt én nem igazán értem. Ha valaki elmagyarázná vagy küldene egy linket ahol el tudom olvasni azt nagyon megköszönném.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Üdv.: Aszti
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni, hogy érdemes e elcserélni a Gigabyte GT430 OC kártyámat egy Gigabyte 5670-re? mind a kettő 1gb-s.
A segítséget előre is köszönöm
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 20ezer forintos árkategóriában tudtok nekem videókártyát ajánlani? nVidia párti vagyok, de jöhet Ati is és dx10-11-et tudjon a kártya.
Köszönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb vga. A Gigabyte Gts450 OC2 1gb vagy a Gigabyte GTX550 OC Ti 1gb?
A segítséget előre is köszönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e olyat csinálni, hogy a gts450 OC2-m mellé berakni egy másik kártyát amiről a physx futna. Úgy gondoltam hogy a gts450 mellé mondjuk egy 9xxx-es kártyát beraknék ilyet lehet csinálni?
-
aszti93
aktív tag
válasz Klemens #8697 üzenetére
Nekem ugyan egy gts450 OC2 -m van de az úgy néz ki hogy először el kell távolítani az egész űtőt a nyák-ról és aztán a hűtőborda ljára van felcsavarozva a műanyag borítás. Valószínűleg nálad is így kell eljárni mert ha csak fel lenne pattintva a műanyag a hűtőre akkor rezegne és zajos lenne.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus EN7300gt silent 256Mb kártyám, kis hibával. A hibája akkor jön ki ha feltelepítem a driver-ét. Onnantól kezdve csak folyamatosan újra indul a gép.
Tudtok esetleg segíteni hogy mi baja lehet?Üdv.: Aszti
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy az ASUS V8460 Ultra 128MB AGP vidókártya tudja e a DirectX 9-et?
A váalszokat előre is közönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az Ati Radeon 9250 (128mb/128bit) tudja e a DX9-et?
-
aszti93
aktív tag
sziasztok. azt szeretném megkérdezni hogy a Gigabyte GTS450OC2 vagy a Gainward GeForce® GTX 470 Golden Sample" a jobb vga?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik vga az erősebb. Egy A8 5600K-ba integrált 7650D 512mb-s vga, vagy esetleg a GT210 1gb?
A választ előre is köszönöm
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GT220-am venti nélkül. A gyári venti 0,2A-es volt. A kérdésem az lenne hogy mi történne ha egy 0,24A-s ventit raknék rá, vagy ha 0,16A-s venti lenne a csere darab?
-
aszti93
aktív tag
Értem. Köszönöm a segítséget
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 8800GT 512Mb vga-m és az t a jelenséget produkálja hogyha beledugom a tápcsatit és elindítom a gépet akkor ad egy sercegő hangot és leáll. Ha nincs benne a tápcsati akkor hibátlanul megy minden. Elképzelhatő hogy csak a tápcsati zárlatos? Csak azért mert nem tudom hogy érdemes lehet e elvinni szervízbe vagy sem.
-
aszti93
aktív tag
válasz quailstorm #61196 üzenetére
Plusz táp nélkül ad képet. Az egyik gépben talán valami akyga 400wattos van, de kipróbáltam a komolyabbik gépemben is. Ez utóbbiban egy 530W-os Thermaltake van (és 2 különbőző foglalatú alaplapban).
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket. nagyából lenne 30-35k a keret. Kinéztem egy MSI Gaming GTX 950 2g-t és egy ASUS GeForce GTX 1050 Expedition OC 2GB-t. Szerintetek melyik a jobb vga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest