Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz Pöttön #90105 üzenetére
Közben arra is rájöttem, hogy a vga-t ha quiet mode ba rakom nem működik (nem ad képet)
Csak performance mode-ban működik.
Találtam egy gyári vbios frissítést a kártyához, de ehhez quiet mode-ba kellene raknom a kártyát.
Ezt hogy tudnám megoldani?
Ha egy olyan gépbe raknám, ahol van igp, és igp-vel indítanám el a gépet úgy fel menne szerintetek a vbios update?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
blp85
aktív tag
válasz Pöttön #90238 üzenetére
Szia!
A [hővezető paszta topikban] hővezető paszta topikban videókártyára nem ajánlják az MX4-et (a "pump out" hatás miatt), helyette az MX6, ha már Arctic.
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
5leteseN
senior tag
válasz Pöttön #90241 üzenetére
Az alulfesz nálam 1-2% teljesítmény csökkenést hozott a 64esre "villantott" BIOS-szal a VEGA 56-omnál. A gyári GPU-s 1200mV nálam 950mV-ra csökkent és kapott egy -15% teljesítményt(W) is az Adrenalin-ban és 4100 Unigine pontot tud a gyári beállításos 3600 körüli helyett Extreme-1080p-ben, 995MHz VRAM-nál.
Szerintem egy Yt-os alulfeszkeresést(videók) megér az a "kis" csend és -10-15 fok(HotSpot).
-
Kayn
csendes tag
válasz Pöttön #90238 üzenetére
Nem sok az a 85 hotspot. Főleg jelenleg, ha nálad is a lakásban 28-29-30 fokok uralkodnak.
85-90°C hotspot még a kényelmes kategória, 95-100-nál kezdenék el aggódni (AMD szerint 110-ig is oké, de nem jó a limiten táncolni)
Nekem MSI Gaming X van, hasonlóan nagy, jobb hűtésű változat mint a Nitro+. Az EX90 pasztával megkenve amit a másik helyen is említettem, most nyáron 28-29-30 fokos szobában 68-70 edge temp, 85 körüli hotspot, 1500-1600 rpm, 200W Chip power limit (te esetedben is a 185 az csak a GPU chipre vonatkozik, az egész kártya kb. 250 W-ot is megközelíti)
Ha éjszaka játszok vele amikor le sikerül hűtsem a szobát 24-25 fokra, olyankor azzal a 4-5 fokkal alacsonyabban üzemel a kártya is (65/80°C)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest