- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
válasz
cinemazealot #69318 üzenetére
Úgy értem, hogy HDMI rádugva: majd abban a pillanatban jó kép jelenik meg a külső kijelezőn és a saját kijelzőjén a notebooknak egyaránt. Annyit vettem még észre, hogy a színek nem hülyülnek meg a saját kijelzőn, csak néha nagyon picit elvillan. De a jelenség ettől függetlenül hihetetlen, hogy azért javulna meg a kép átmenetileg, mert külső kijelzőre kötöttem a gépet?
Egy hardveres kontakt hiba mennyire probléma vajon? Kábel, csati, komplett kijelző szerinted?
-
DaFunk1511
tag
válasz
cinemazealot #69313 üzenetére
ÓÓÓ köszönöm. Fél órát teszteltem, eddig jó.
Köszönöm, csak valahogy nem jutott eszembe mire keressek angolul.
-
Zsöti90
tag
válasz
cinemazealot #69300 üzenetére
jó oké értem, akkor tudna valaki olyat linkelni, amivel rátudnám dugni a vga csatlakozójú pc-t egy hdmi-s tv-re?
Köszönöm
mert ahogy nézem a sima hdmi to vga kábel pl nem jó hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest