Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Recipro #56307 üzenetére
No akkor mindenkinek.... Nem arról van szó a nem támogatás alatt, hogy nem írnak majd drivereket 770-re hanem arról amiről solfio is beszél... Olyan driereket írnak amik ellehetetlenítik egy régebbi kártyának a használatát... Tehát szándékosan teljesítménycsökkentés hajtanak végre egy újabbdriverrel, hogy vegyél újat paraszt.. Tudom tudom.. Nem kell frissíteni.. Csakhogy ma már szinte minden újabb játékhoz új driver kell, hogy rendesen fusson az adott konfigon.. Eleve beleírják, hogy régebbi kártyán ne is fusson annyira jól...
Komolyan, ennyire nem egyértelmű az egész? Aki ennyire vak és 2-3-4 éves kártyákat ajánl az inkább ne is ajánljon.
De természetesen én vagyok a fasz, mert újabb konstrukciós, takarékosabb kártyát ajánlok...
Felőlem mindenki azt vesz amit akar csak nem értem az ilyen arogáns hozzáállást egyesek részéről...
Menjetek homokozni a gyerekkel.. Az megnyugtat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest