Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OmikronO
csendes tag
Sziasztok! Zöld (Xbox zöld) halálról tud valaki valamit? Win10, Asus Tuf 5600XT. Game Pass előfizetésem van, FH4, FH5-tel szoktam játszani. Amikor jelentkezik a képernyő pár mp-re zöldre vált, majd elsötétül és semmi, még a reset-re sem reagál, le-fel kell kapcsolnom a tápot, hogy újra el tudjam indítani a gépet. Az Adrenalin nem telepítése egy időre megoldotta a problémát, de most már így is elkezdte. Régebbi driverekkel is próbálkoztam. FurMark szépen fut, hőmérséklet ok, Windowst újra tettem, a neten sem találtam semmit érdemben. Egy teljesen üres zöld képernyőről van szó, ami körülbelül 3mp-ig látszik és pontosan olyan zöld, mint az Xbox bejelentkezési képernyő. Esetleg valaki tud valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest