Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szab.tam #41428 üzenetére
A hang nalam is kimegy rendesen hdmi-n, ha kijelzot valtok vagy ha klonozva van.
Csak ugye mikor a monitoron nezzuk a kepet, a pult alatt van a hangszoro.
Ott szol az egesz gep. Ha athuzom az ablakot a masik megjelenitore, akkor is a pult alatt szol, a tv meg kuka.
A klonozast meg ugye nem szeretnenk, mert ugye ez egy pizzeria, es a szamlazas is menne kifele, meg minden ami a fokepernyon van.
Ezert lenne jo ugy kepet valtani, (persze ha lehet ugy hogy mind2 mukodjon egyszerre, mert film vagy barmi kozbe tree elnezest kerni, hogy bocsi, most nyomtatnom kell, es hat kell a monitor) hogy a hang is kimenjen, vagy programoknal alapertelmezett audio utat valasztani.
Nem is tudom, nekem anno hogy volt kotve itthon, de en nv oldalon nem vagyok valami nagy asz..
Mindig is a sotet oldalon alltam, azt ismerem. (meg persze nem ilyen made in dobd el gepek voltak).
Megkoszonnem, ha utana tudnal nezni ennek a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest