Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
válasz dave93 #20249 üzenetére
szedd le a hűtést és dobj 1 adag pasztát rá lehet nem viszi át rendesen..amúgy passzív módban azért kéne rá valami kis légkavaró,mert ilyen teljesítményű kártyákat nem lehet passzívan lehűteni rendesen..vagy csak nagyon nagyon nagy bordával ami meg ketté töri a kártyát
-
őstag
válasz norbee2244 #20251 üzenetére
használtan vettem a VGA-t, de így a hűtővel együtt, tehát úgy hozta a posta hogy már rajta volt a hűtő. Megbízható forrásból van, ért hozzá az ember, rajta kell hogy legyen rendesen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Virsli999 #20246 üzenetére
Három fajtája van a DVI-nek, ahogy a képeden is látszik:
DVI-D (digital only)
DVI-A (analog only)
DVI-I (integrated, digital & analog)
BővebbenVGA-kra DVI-I (dual link)-et szoktak tenni, tehát ilyen kábelt keress. Ha a boltban megmondod, hogy vga kártyához kell, akkor tudnifogják milyen kell neked.
#nincsbennetarcsi
-
norbee2244
senior tag
válasz dave93 #20252 üzenetére
megbízható az amikor te leveszed és rákened a pasztát és vissza rakod a hűtést én is ha veszek valamit mindig inkább megnézem hogy biztosan jó e rajta minden..volt már passzív hűtésű kártyám sőt még most is azt használom a borda átlagban átviszi a hőt szinte teljesen szóval ha mondjuk 90 fokot ír ki akkor eléggé melegnek kell lennie a bordának
-
Virsli999
csendes tag
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
tizeske
tag
válasz Virsli999 #20256 üzenetére
Szerintem nagyon drága!
Nézd meg itt [link], illetve máshol is, általában minden számítástechnikai üzletben van, vagy rövid időn belül beszerzik.
Ha ott veszed a monitort, és a kábelt ahol nézted, akkor az kb. 50000 Ft kerül (nézd meg a szállításra, és a fizetésre vonatkozó feltételek a honlapon), annyiért máshol is találsz vezetékkel együtt ismertebb és hasonló tulajdonságú LCD monitort, aminek a gyártó honlapján is utána tudsz nézni! pl.[link][ Szerkesztve ]
tizeske
-
CptMisi
őstag
Hy egy pár kérdésem lenne:
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_n98xpzl_1gh_9800gtx__1gb_pcie/35539
ez a hűtő milyen ami rajta van?
Húzható vele a kártya?
jól hűt?
halk?
Kösz a választ!
ÜDVYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
LicskaiJ
aktív tag
-
Tomate
veterán
válasz CptMisi #20259 üzenetére
A kérdést inkább itt tedd föl!
*és használd a link gombot misi
-
veferi
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy új videó kártyát a gépembe: MSI N9500GT.
Ennek a kártyának már nincs svideo kimenete csak DVI / VGA és HDMMI
Sehol sem találtam arra vonatkozólag infót, hogy ennek a kártyának a sima VGA kimenetére lehet e TV out jelet csalni, és azt egy VGA->svideo/rca kábellel tv-re kötni.
Egyáltalán van arra valami eszköz, hogy a HDMI digitális jelét vissza alakítsam svideo vagy kompozit video jellé? (megfizethető megoldás)Köszi a segítséget
-
Tomate
veterán
-
Senser87
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 300W-os Foxconn táp elbírja e a HD3650-et? Lehet-e baja a kártyának, ha azzal próbálkozom, vagy csak egyszerűen nem fog menni?
Konf: ASUS P5P800, 2Gb 400MHz DDR, Intel P4 3,0GHz (LGA),2 vinyó.
Előre is köszi a választ!
ÜdvSAM GS23U
-
őstag
Ismét 8800GT+S1 ügyben.
Újra ráraktam a hűtőt újra pasztáztam, ugyanúgy forró, már windows load után ki is kapcsol annyira meleg. mi az isten lehet a baja? egyből gépbekapcsolás után melegszik.... -
Slyr
csendes tag
Sziasztok!
2 TFT monitor mellett szeretnék egy LCD TV-t működtetni.
Alaplapom Asus p5q
BFG Geforce 8800GTS 320MBDVI, HDM, Analóg to USB kilőve, mert alacsony felbontású és lassú képátvitel.
Godoltam még egy videókártyára, de az alaplapomon egy PCIEx16 van és 2 db PCIEx1
Sajnos a PCIEx1-ek takarásban vannak, bár nem is hiszem hogy van ilyen csatolófelülettel videókártya.
Én egy sima PCI-os videókártyára gondoltam, de csak ATI-ból láttam.
Két különböző v.kártya GF és ATI nem lenne compatibilis?Leopard iDeneb 10.5.6 - Fő oprendszerem...
Vista 64bit beta2
Windows7 pre-beta 6956 32bitEzt is vegyétek figyelembe, osx-re tudom, hogy akár 8 monitort is lehet kötni, csak vajon a fenti variációkkal is?
Remélem tud valaki segíteni, mindenkinek kellemes karácsonyt!
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
A COD 4 alatt videohardver hibát jelez és ezt a hibaüzit írja:Termék
WindowsProbléma
Videohardver hibaDátum
2008.12.23. 15:16Állapot
Elérhető megoldásLeírás
A videohardver hibája miatt a Windows nem működik megfelelően.Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: LiveKernelEvent
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038A probléma leírását segítő fájlok (lehet, hogy néhány fájl már nem áll rendelkezésre)
WD-20081223-1516.dmp
sysdata.xml
Version.txtTovábbi adatok a problémáról
BCCode: 117
BCP1: ACC01008
BCP2: 8C208350
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Kiszolgálóinformáció: 655a78b0-725e-40be-894c-304917bbc03bNem találtam semmit rá.
A videokártya driver friss, ennél újabb az Acer honlapján nincs.
Amúgy néha megakadt menet közben, de nem fagyott ki...
Segítenétek?Lefelejtettem, hogy egy sárga háromszögben felkiáltójel is megjelent az óra mellett.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
norbee2244
senior tag
válasz dave93 #20280 üzenetére
nézd meg a hőátvivő felület(ami a maggal érintkezik maximum a hűtőjén picit csiszolj finom polírpapírral(másik felét nem ajánlom nem tudom ez pontosan hogy megy) aztán megint rá a paszta közepére pici és szépen eloszlatni..utánna pedig megint nézd meg remélem valamit tudtam segíteni
-
AMD Power
titán
Egy Sapphire HD4670 512MB DDR3 PCIE kb mennyivel gyorsabb játékokban (átlagosan) mint a mostani HD2600XT GDDR3-m?
-
hunter2006
tag
Sziasztok! GTA4 melyik VGA-n fut jobban:
Nvidia ASUS 7300LE vagy alaplapi HD3200-es?
Tudom, hogy mind2 harmatgyenge, de inkabb melyikkel probalkozzak? -
őstag
válasz hunter2006 #20294 üzenetére
szerintem hiába próbálkozol, egyiken se fog elindulni még min graffon sem...
-
félisten
Hali!
Vettem még régebben egy 8600GT 256 DDR3 vga-t. 2 hónapot bírt ki, megdöglött. Mivel még garos volt ezért kicserélték, de direkt 512 DDR2-est kértem, mert hegyekben álltak a hibás DDR3-sok. Most hogy itt a karácsony este, a Jézuska jól kicseszett velem, megint megdöglött a vga-m, villan egyet a kép, aztán csontra fagy a gépem. Jelenleg előkotortam az ezeréves cuccok közül egy S3 Trio 64-et, most szégyenszemre ezzel vagyok kénytelen beérni. Viszont úgy döntöttem, hogy az NVidia kártyákat hanyagolom ezután, ezért ha kicseréltetem(szerencsére még garos) akkor már ATI lesz, hátha többet kibír...
Az NVidia 8600GT 512 DDR2 DirectX 10 kártyámat ki fogom cserélni ATI-ra.
Milyen kártyát tudnátok javasolni ATI-ban, ami árban, teljesítményben(a DX10 fontos!) kb azonos ezzel az Nvidiával?
(ha egy mód van rá, akkor nem akarok ráfizetni, csak szőrén cseréljék ki valamilyen ATI-ra)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
barnam_
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #20299 üzenetére
HD 4670 512MB jóval gyorsabb mint a 8600GT, és csak pár ezrest kellene ráfizetned valószínűleg.
Ha 8600GT teljesítmény kell, akkor HD 2600XT.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest