Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
veterán
válasz JuveGabor #20070 üzenetére
A márkátlan tápok egyik legfőbb jellemzője, h ha elromlanak, magukkal ránthatják az alaplapot, esetleg processzort is.
Én nem tennék egy 30ezres alaplap, 40ezres processzor, és 20ezernyi ram alá egy 5ezer Ft-os tápot.Ha egy nagyteljesítményű VGA-t beleteszel egy olyan konfigba, amiben egy kisteljesítményű márkás táp dolgozik, akkor a konfig leáll, mert a táp letilt, jelezvén, h kevés a teljesítménye a VGA-hoz.
Ha ugyanezt egy Mercury, Codegen, Vargáné és tsa., stb. tápos gépbe teszed bele, akkor nem tilt le, elindul, szenved, aztán elkezd füstölni a táp, és szép lassan elég.Én már jártam így, bár ez már erősen "anno" történt:
6600 után beletettem egy 7600-ost, ami szépen egy pár heti hsználat után elégette a tápot. Szerencsére nem égett le más, de ekkor olvastam utána, h hogy is van ez a tápokkal.
Akkoriban még 2000Ft-ért is lehetett tápot venni, de én inkább egy bő 10ezres Chieftech mellett döntöttem.
Ha elromlana, és mégis magával vinne valami alkatrészt, a Chieftech kifizetné, de egy márkátlan táp gyártójáról ezt sajnos nem lehet elmondani.Így már nyugodtan magára merem hagyni a gépem letölteni, tudván, h nem fog kigyulladni, és leégni a ház, mert előtte a táp tutira leold. Néha belegondolok, előtte mekkora mázlim volt, h nem volt a táppal más baj.
Sajnos a táp az egyik legfontosabb alaktrész.
A márkátlan tápok messze nem adnak le akkora teljesítményt, mint ami rá van írva.
Ezt tesztekkel lemérték már több helyen is.
Sajnos a sztech boltokban pedig mégis elsősorban olcsó(bb) tápokat adnak el.
Egyik ismerősöm most vett 700W-os Codegent nemrég... Hát tiszta nemnormális...[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest