- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung laptop,bekapcsolom csippan egyet majd megjelenik 1 kurzor és ennyi nem csinál semmit. A kurzor nem villog tehát nem tudok be írni semmit illetve a BIOS-t se tudom behozni rajta.
Alaplap vagy inkább videókártya hiba?
Esetleg valaki találkozott ilyen hibával? -
Packersbay
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés
Található olyan laptop amiben van beépített sim kártya hely max 305.000-ig?? Mert a rövid keresgélésem alatt a legolcsóbbat 400.000 körül találtam.
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott 1 Dell Vostro 1400-as noti aminél késik kb 1 órát az idő,ha biosban beállítom az időt akkor kb 1 napig jó időt mutat viszont utána megint késik. Ha jól sejtem akkor az alaplapi elemet kéne kicserélni?? CR 2032-es elem való bele?legalábbis nekem úgy rémlik.
-
Packersbay
tag
A Vostro 1400-nál amiről beszélek, a procitól megy a heat pipe egy hűtőbordához amit a videokártya ventilátora hűt. Így néz ki:[link] úgy volt beállítva,hogy adott hőfoknál bekapcsoljon,viszont innen az egyik kolléga megcsinálta,hogy állandóan menjen. Szóval az a gond,hogy most el se indul a ventilátor ami miatt túlmelegszik a videóchip. Azt nem értem viszont,hogy miután ugye kifagy a gép sejtésem szerint a túlmelegedéstől akkor újraindítva leszámítva a jobb oldali csíkozástál és a dupla képtől ugyanúgy működik lehet rajta filmet nézni,netezni Igaz ekkor az eszközkezelőből eltűnik a videokártya. Viszont ha 1-2 órát kikapcsolva tartom és utána bekapcsolom mintha semmi baj nem lenne..a videokártya ott van az eszközkezelőben és nincs semmi csíkozódás. Ha jól sejtem ez akkor videochip hiba lehet??
-
Packersbay
tag
Folytatva az 5834-es hozzászólást(sajnos linkelni nem tudom,mert telefonról irok. Szóval újraraktam a videókártya driverjét,de semmi változás ne történt. Ezután kikapcsoltam a gépet,másnap bekapcsolva tökéletesen müködött minden,de 1 óra után ugyanazokat a hibákat produkálta mint először. Azt észrevettem később,hogy a videókártya hűtése nem indul be pedig állandóan menni kéne. Ez okozhatja a 2 napja leírt hibát vagy maga a videóchip rossz?!
-
Packersbay
tag
Remélem tudtok segíteni,mert most fontos lenne,hogy tudjam használni a laptopot. Szóval kb 1 órája böngésztem és hirtelen becsíkozódott a képernyő és lefagyott a win7. Kikapcsoltam és miután bekapcsolt a bekapcsolástól egészen a Windows-ig minden duplán jelenik meg, a képernyő jobb szélén függőleges csíkok vannak és ha a videokártya beállításaihoz akarok belépni akkor azt írja ki,hogy: Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz. Ilyenkor mi van??Próbáljam újrarakni a drivert vagy magával a videókártyával történt vmi??
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 érintőképernyős laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo Thinkpad L390 érintőképernyős laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!