Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
thomasa
üzenetére
Megerősítést nem vártam mivel tisztában vagyok a hazai árakkal. De mivel nem biztos hogy minden egyes boltot ismerek itthon és árukereső se dob ki mindent így olcsó és hasonló tudású laptopot vártam.Egyetlen egy db se jött.Csak a "gagyizás" De téma lezárva. Nem kell tovább reagálni
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
thomasa
üzenetére
Én meg nem dölök be ennek a noname dolognak
Én már akkor is rendeltem kinából pl táblagépet amikor azok bejöttek és megjelentek a "köztudatba" Nos ez nem ma volt. Ez a táblagép máig müködik csak mivel droid -2
fut rajta így már netre sem enged fel csak filmezni meg zenét hallgatni lehet vele... Telefonom szintén onnan van az így teszi a dolgát de az is csak a droid direkt elavulása miatt nem jó már csak zenére meg filmekre.. 8+ éves ez is.. De persze mindenki azt mond és tesz amit akar. Én szeretem tudni a gagyinak mondott cucc tényleg gagyi-e. És mind eddig nálam kiderült nem éppen
De téma részemről lezárva nem akarok több offot gerjeszteni. Mivel senki nem írt semmi gondolom ez a konfig itthon kb 180-200k azt meg nem éri meg mert "hazai" ennyi +-ot nem is akar elkölteni az illető... Hát akkor marad neki a jó kis hazai gyengébb laptop. De azt majd ő megkeresi magának -
teptep
őstag
válasz
thomasa
üzenetére
Az árukeresőt leszűröd Ryzen AI 9-re, és csak ASUS találatokat hoz.
-
-
Impressa
őstag
válasz
thomasa
üzenetére
Hali!
Én ilyet használok, és annyira hozzászoktam már este, hogy már zavaró lenne a hiánya ( olyan mintha vakon kellene írnom) Az fontos, hogy más fényforrás is legyen a környezetedben a kijelző és a bill világításon kívül.
Teljesen használható munkához is - én is esténkét még dolgozok rajta -
(#9635) Mobil87 próbáld meg azt is, hogy abba a slot-ba teszed az új ramot, ahol az eredeti volt. Mikor az új ram benne van mit ír ki a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én már akkor is rendeltem kinából pl táblagépet amikor azok bejöttek és megjelentek a "köztudatba" Nos ez nem ma volt. Ez a táblagép máig müködik csak mivel droid -2
fut rajta így már netre sem enged fel csak filmezni meg zenét hallgatni lehet vele... Telefonom szintén onnan van az így teszi a dolgát de az is csak a droid direkt elavulása miatt nem jó már csak zenére meg filmekre.. 8+ éves ez is.. De persze mindenki azt mond és tesz amit akar. Én szeretem tudni a gagyinak mondott cucc tényleg gagyi-e. És mind eddig nálam kiderült nem éppen

Pyttawrx