- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
30z.Samu #45428 üzenetére
Ha így lenne használva, akkor mindenképpen érdemes újabb genes procisat venni. Meg az IPS kijelző is fontos. Hátha lenne valakinek tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban. De AMD fronton lehet kapsz erősebbet is ettől. Nyilván az ár is megszabja. Egyébként a szokvány dolgokra több mint elég. A ram esetleg ami lehetne több, bár nekem most lesz 4 ről 8 ra bővítve. Szóval nem is mondhatok rá sokat. Próbáld meg ha tetszik. Esetleg nyomkod meg boltba. Nekem az ergonómia és billentyűzet része miatt fontos előbb megnyomkodnom.
-
válasz
30z.Samu #45390 üzenetére
Akkor már inkább vegyél egy szünetmentes tápot, és abba dugd a 220-as töltőt, amivel töltöd a notit. Árban nem hiszem hogy drágább, és még működik is, csak méretezni kell.
Ahogy ricsi is írta, a powerbank nem erre való, hanem kisebb energiaigényű cuccok töltésére, pl. telefon.
-
válasz
30z.Samu #45390 üzenetére
Temészetesen mindenre van megoldás.
Powerbank viszont nem erre való. Nagyon hamar tönkre menne.
Akku-ról Akku-ra töltés a létező legrosszabb megoldás. Még type-c -n is.Az telcsiken jól megy mert 5v alatt van a telcsik akku-ja... noti meg 11-20V
Kimeneti fesz + amperszám ,jóval alatta marad a noti akku teljesítménye alatt.
Ergó: pikk pakk lemerül ,a noti meg alig tölt. -
válasz
30z.Samu #45385 üzenetére
Minden átalakítás= veszteség...
Akku-ról akkura tölteni... ha fizikailag nagyobb a powerbankod mint a notid akkor talán...
Powerbankod tud annyi teljesítményt leadni annélkül hogy meggyulladna?
Gondolom az extra kapacitású akku sem opció..
Csak kiváncsiság.... de ha összehozod írj hogy 10 vagy 20%-al nött e az akku üzemidőd... -
-
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
30z.Samu #45378 üzenetére
Nem próbáltam ki a történetet Power Delivery-képes powerbankkel, mert nincsen ilyenem, de nem látom semmi elvi akadályát annak, hogy működjön.
65W-os töltőhöz hasonlóan fog működni a linkelt powerbank, a kábel elvileg jó lesz hozzá. A gyakorlatban ez függ azért a notitól is, bár szerintem kicsi az esélye, hogy ne működjön (de tudok a leírtak óta egy példát - Acer ES15-532 - amelyik pl. válogatós a töltőfejek terén - az IKEA-s 40W-os ÅSKSTORM töltővel oké, a 65 W-os Baseus töltőfejekkel nem hajlandó működni - mindezt ugyanolyan egyik végén type C, másik végén asszem 5,5*2,1-es végű PD képes kábellel).
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
30z.Samu #27275 üzenetére
Ez egy Extansa de kb a tied is ugyan ez
Intel Celeron M 540 1.86 GHz
Graphics adapter
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 - 128 MB, Core: 400 MHz, Ver. 6.14.10.4837[itt is 128mb alapból a leírás szerint ]
lehet a bios verzió nem megfelelő
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
30z.Samu #27269 üzenetére
Üdv ilyen alacsony számokat akkor szokott ki írni mikor nincs fent a driver és szabványos vga nak ismeri fel a Win ,,,,Acereknél up olható a videomemória a legenda meg a rajta lévő matrica szerint de alaphelyzetben is 128/256/512mb kell ki írnia és ezt emelni is csak akkor fogod tudni ha fent van a megfelelő driver ,,,,,
szerintem a drivert ellenőrizd első körben ,,,,ha 1gb ram van benne akkor is le szedi a 128mb ot minimum vagy annyit amilyen vga van benne..szerintem 128mb vagy 256 alapból ami benne van annyit ki kell írnia ..
-
Dell XPS
veterán
válasz
30z.Samu #10018 üzenetére
Elvileg "kiolvasva" aktiválnia kellett volna, Win8 -as vagy Win8.1 -es verziót telepítettél ?
(#10019) blagezz: Szia! Szerintem valahol ellenőriztesd le mindenképpen, mert lehet a táp, ill.töltő-áramkör hibás, ami szintén alaplap javítás! Nagyon sok esetben tapasztaltam már a jelenséget, aminek tipikus példája a Tied is. Vagy csak akkumulátorral indul a laptop, vagy "csak" anélkül...
Gondoltam leírom, hogy esetleg ne vegyél semmit feleslegesen.
-
Dell XPS
veterán
válasz
30z.Samu #10012 üzenetére
Ezek szerint a helyreállítás nem működött ( Rescue Recovery)?! Nem telepítettem még VAIO Win8 -as gépet, de amíg nincs tiltva az UEFI Boot (Legacy Boot enabled (!), illetve a Secure Boot, addig biztosan nem fog menni. Szóval Bios beállítások kellenek hozzá, vagy UEFI telepítő a particíó stílus miatt (GPT).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest