Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Szia,
Szvsz ne gondolkodj T7600-as processzorban, egyrészt nagy élmény találni, másrészt nagyon drága még mindig (15K alatt nemigen kapható). Az SSD mellé simán elég egy T5XXX-es proci az általad említett általános használatra. Egyébként nem éreznél jelentős különbséget, nyilván nem konvertálásra gondolok vagy hasonló processzor igényes alkalmazásra.
-
konyi79
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Nekem a korábbi gépemben t7300 volt, a mostaniban meg 3630qm. Még ssd előtti időben ha csak böngészőt vagy levelezőt nyitottam meg, igencsak vakartam a fejem hol is kellene érezni azt a 6.5x pontszámot. Persze cad vagy képek szerkesztése más, de alapfeladatoknál minimális a különbség a két gép között. Ha a régibe rakok ssd-t lehet néhol elkalapálná az i7-et.
-
csusza`
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nem xarok. Szimplán ezek a procik 2007-2008-asok, 5-6 évesek. Teljesítményre viszont nem rosszak egyáltalán.
Meg vedd azt is figyelembe, hogy ezeket nem mindennapi progikkal használják és tesztelik, hanem általában mindenféle szintetikus teszteket futtatnak, amik (szerintem) úgy vannak megírva, hogy az újabb procikba épített technológiákat is tesztelik, amik a régebbiekben nincsenek - ezt is pontozzák, ezért a magasabb pontszám.
Cáfoljatok, ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Yettel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robotporszívók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bundle topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx