- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz ekrisztian #4411 üzenetére
A primo nem egy rakéta, de létezik még igo8 is.
Az én kamionos haverom igo2006-ot használt eddig. Most megadta magát a wayteq (N400) akksija és javasoltam az X960-at. A 664MHz-en is látszik tervezésnél, hogy nem egy csúcs sebességű, de tényleg nemigen kapni jobbat.
A navonnál panaszkodnak a GPS vevőre, a Mio már régen nem csinál jó készülékeket ( a CX20-as széria óta)
A tomtom meg nem a szívem csücske a gyenge HW-ével és fix szoftverével.Az XTab50-re is sokan panaszkodnak.
Ott valami szoftveres GPS vevős gond volt, ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy javították-e.
Inkább valami 7"-ost javasolnék. Nemrégen volt itt javaslat tabletre.
Kamionozásra 10"-os netbook, USB-s GPS vevővel (2K-ért árulnak itt a PH-n) az általam javasolt.
Úgyis filmeket néznek az idő nagy részében felrakott lábbal
(Anno megcsináltuk, hogy a kis 3,5"-os PNA GPS vevőjének adatait USB-n átadtuk a laptopnak, de ma már a BT-s vevő olcsóbb és stabilabb)Telefonokon nem gond az androidos GPS. A SE X10 mini próval próbáltam, buszon.
OsmAnd offline térképpel. Bekapcsoltam a GPS vevőt benne, elindítottam a programot, kiválasztottam a térképet és 2 másodperc alatt megvolt a fix GPS vétel. Szerintem ennél nem kell jobb"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
xxzotyaxx
csendes tag
Mire ment ez a Részvétem ?
-
zso85
tag
Ebben teljesen igaza van a kollégának.
A 960-nak tényleg vannak dolgok,amiben nem a leggyorsabb.
Ami a nagyobb baj,hogy nem is nagyon létezik nagyon erősebb vas pna kategóriában.
A primo lassan kimeríti az erőtartalékait,skin és mindenfajta buherálás nélkül is,persze ha nem hobby szinten használjuk.
Android platformon gondolkozok én is de lehet jobb lenne egy 7"vagy10" alternatíva.Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
xxzotyaxx
csendes tag
xtab50-et néztem én is sokszor . Kattogok azon is elég rendesen . Nekem is andoridos telefon van és nagyon bevált . Köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest