Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, telefonomon nincs ekezet.
Szoval vettem itt apron egy 6300-at, ami kb. 1 honapig jol funkcionalt. Kedden este elkezdett magatol ujra indulni, es villogni a kepernyo. Probalgattam megcsinalni(ez ugy kb. este 9 lehetett), arra jutottam, hogy vegul minden simmel azt irta ki, hogy "phone restricted". Letiltottak volna?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz tattoolegend #24137 üzenetére
Nem létezik rá Android.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Betört az optimus g-m kijelzője. Érintésre nem reagál, kép van. Érdemes megcsináltatni? ebayről rendeljek egy kitet?
-
őstag
válasz quailstorm #36027 üzenetére
Ertem, tehát a digitizer a legfelső réteg? Emberi áron normális minőségüt honnan érdemes venni? Esetleg van e ebayen olyan seller akiről tudni, hogy nem gagyit kapok?
-
őstag
Optimus G(e975)-m akksija púpos lett, eláll a hátlap. Használható így, amíg megjön a másik akkumulátor? Amúgy jól bírja, simán elmegy 1 napot.
szerk.: Illetve folyhat ki belőle valami sav?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Behalt az Optimus G-m főpanelje. Előtte pár héttel cseréltem ki a kijelzőt, és az akksit is, így nem szívesen hagynám veszni, most hogy szinte új. Szerintetek az e970 főpanelje jó lehet? Az ebay-en 17k-ből megállna.
Esetleg, ha valaki tud főpanelt, PÜ-ben jöhet ár.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz KonzolKartel #36711 üzenetére
Még gari is van rá, sufni gsm-be, de gondolom kijelző csere után már nem fogják nekem cserélni.
-
őstag
-
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy hol tart ez a projekt, működik teljesen? Lg e975 CDMA mod GSM-re. Meghalt az alaplapom, ami itthon marha drága, ebay-en pedig csak CDMA-s alaplapok vannak, így arra gondoltam, hogy megcsinálom ezt a modot. Csak abban nem nagyon biztos, hogy feláll e a hálózatra.
-
őstag
válasz meroly #36852 üzenetére
Szeretek így bütykölgetni, de sajnos végig olvasva az összes hozzászólást senkinek nem sikerült. Bár az egyik srác azt írja, hogy neki összejött, csak nincs beregisztrálva a sim kártyája, és ezért látszik úgy a képeken, hogy nincs hálózat. Pedig nem lett volna rossz. Pont fele annyiból életet lehelhetnék a GOG-omba.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek át leszek e vágva .
E975.
Leginkább az alaplap miatt veszem meg. Kértem Tőle IMEI-t, le is írta, annyit megtudtam, hogy tényleg E975 IMEI-je.Nem tudom mit lehet ki írni, és mit nem, ezért ide oda teszek egy egy csillagot:
Model: LGE975
Suffix: AHASBL
ESN: 35*296****05954
MSN: 307KP*****595
Esndate: 20130722
Network: HAS
Esnoutgodate: 20130816
ULocationcode: N
Carrier: HUTCHISON
CSN: LG0000516***789[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
G2-nél szinte lehetetlen elválasztani a digitizert az lcd-től, úgy, hogy ne sérürljön az lcd. Ha minden áron ezzel akarsz próbálkozni, akkor először vidd el, vagy szedd le magad az érintőt, és csak utána vegyél digitizert.
Itthon 25-28 közt tudsz venni kerettel. Ebay meg zsákbamacska, az biztos, hogy ne a legolcsóbbat vedd.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
válasz s3toraph #37011 üzenetére
Van pár program, amivel mondjuk az elveszett adatokat vissza lehet hozni factory reset után, de ezek pont olyan részek(sms, névjegyek stb...), amiket nagyon szenvedősen lehetne csak megoldani. Ez a senkinek nem éri meg kategória.
-
őstag
-
őstag
Tuti tippeket nem tudok, de a minőségük biztos nem gyári. Gondolom a kép minősége rosszabb, felbontás lehet alacsonyabb, betekintési szög sz*r, és lassabb. Egyre nehezebb már kiszűrni a klónokat. Én eddig 3-4et fogdostam meg, de azért ha más nem szétszedésnél(akksi ki) lehetett látni, hogy valami nem stimmel.
s3toraph:
Nem kell hozzá root, sima gyári rendszerrel is mennek ezek az appok. Play storeból simán letölthetőek.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
válasz Smile8822 #37118 üzenetére
Miért kell mindenképp Samsung? Az alkatrészt a gyártók általában nem maguk állítják elő, nagy különbségek nincsenek. Persze, ezzel nem azt mondom, hogy kínai "csúcsmobilt" vegyél, hanem ne egy márka szűkítse le a kört.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest