- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
A Vernee telefonkról mi az általános vélekedés? Szoftver, minőség, ferdítések? Nézegettem a strapatelefonjukat, a Vernee V2 Pro-t.
-
őstag
Sziasztok!
Újabban ugye hajlamosak elhagyni a telefongyártók a 3,5-es jack csatlakozót. Kérdésem az lenne, hogy egy USB-C to jack átalakító jár bármiféle minőségromlással hangzásügyileg?
-
őstag
Sziasztok!
Ha bedugok egy type-c csatlakozós fülhallgatót a laptop type-c portjába, akkor automatice a zenét fogja továbbítani a fülesbe? Aztán ha bedugom a külső HDD-t type-c to type-c kábelen keresztül ugyanoda, akkor meg megy az adat, mint a kisangyal?
-
őstag
Sziasztok
Ha egy androidos telefont szeretnék használni billentyűzetként (ennek a kijelzőjén csak a bill jelenne meg) egy másik androidos tableten, azt hogyan tudnám legegyszerűbben megoldani?
-
őstag
válasz philoxenia #109726 üzenetére
Köszönöm, megnézem!
Mondjuk a válótársak pont nincs. :c
-
őstag
Sziasztok!
Ismertek olyan online streamelős oldalt, ahol magyar sorozatokat is lehet nézni, lehetőleg FullHD-ban?
-
őstag
válasz Intel fan11 #107951 üzenetére
HWiNFO megmondja.
-
őstag
válasz Terminator17 #107835 üzenetére
Értem, köszi. Van esetleg vmi iránymutatás, amit követni érdemes?
-
őstag
Sziasztok!
Ha írok egy cikket logoutra a saját oldalamon, azt ki(k) dönti(k) el, hogy eléri-e a címlapos írás minőségét és kikerül-e? Annak tervezem írni, de nem tudom, mi az a szint, amit meg kell ütni. Kivel tudnék ezzel kapcsolatban beszélni, tanácsokat kérni, hogy hogyan írjam meg? Eddig 2 oldal van kész.
Köszi
-
őstag
Sziasztok
Debreceni egyetemes IP-ról megnyitható (amúgy nem érhető el) szakdolgozatot hogyan lehetne letölteni, van erre valakinek tippje? Egy javascriptes pdf megjelenítőben lehet nézegetni a böngészőben.
Köszi előre is.
-
őstag
válasz MasterMark #103335 üzenetére
És ez mit kéne hogy jelentsen számomra?
-
őstag
válasz Lompos48 #103313 üzenetére
Így néznek ki. A bal oldali (Xiaomi hybrid) az enyém, ami nálam is jó és nála is, a jobb oldali (Remax 305M) nálam jó, nála nem. Kipróbálni sajnos nem tudom most, h mi történik gomblenyomásra, mert csak vasárnap lesz nálam a telefonja.
Ezt a szigetelőgyűrűt, h kell érteni, ki tudnád fejteni?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok
Addig egy ilyen Remax füles. Ennek látszólag semmilyen különleges csatlakozója nincs ugye, a 3.5mm-es Jack csatlakozón belül, mittomén a lábkiosztása.
De mégsem szól rendesen, csak egy bizonyos pontig bedugva jó. Ez az én telefonommal jó, barátnőmével nem. De egy másik, ami ugyan ilyen kiosztású (saját fülesem), az az enyémben is jó, meg az övében is.
Lehet ezzel vmit kezdeni, h működjön nála is?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Bitpork es zeorsdfd, koszonom a valaszokat!
-
őstag
Sziasztok!
Most váltanék egy nagyobb mobilinternet csomagra, ahol van értelme nem EDGE-n használni. Meg tudnátok modanni, h gyakorlatban mi tapasztalható sebességérzetre egyszerű mobilra optimalizált weboldalak megjelenítésénél 3G és 4G között? Tegyük fel, h tökéletes a lefedettség.
Köszi
-
őstag
Sziasztok
Emlékeztek esetleg arra a talán retro Tomi mosópor reklámra, aminek az volt a szövege, hogy "jaj, a tanárok mindig engem választanak", mert hogy annyira fehér az ingje és őt veszik észre. Fellelhető ez a reklám valahol?
-
őstag
Szevasztok!
Vettem ebayről egy generic, mindenféle márkajelzéstől mentes bluetoothos egeret. A kapott termékleírásban szerepel egy olyan mondat, hogy érdemes világos színű, finom textúrájú felületen használni, hosszabb üzemidő érhető el így, mint fekete felületen történő használatkor. Ez egy ebben a formában igaz lehet?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szevasztok
Ha meg kell adnom a laptopom hálózati csatlakozásának fizikai címét egy koliban, hogy tudjak netezni, de én nem kábellel, hanem wifi-vel szeretnék netezni, akkor a wifi router fizikai címét kell megadni, van annak olyanja? Vagy ebben az esetben is a laptopét adom meg?Köszi.
-
őstag
válasz philoxenia #75180 üzenetére
Köszönöm szépen mindhármotoknak a választ. Esetleg tudtok ajánlani akkor olyan kapacitív tollat, ami ilyen 'precíziós', vékony a hegye?
-
őstag
A Samsung Note széria stylusa használható bármelyik kapacitív kijelzőn? Vagy vmi spéci cucc az és nem?
-
őstag
-
őstag
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat!
-
őstag
válasz razorbenke92 #74054 üzenetére
1.5 A-t ír az outputnál. Ez esetemben mit jelent, jár előnnyel, ha 2 A-t tudó autós töltővel (és gyári, hozzá kapott kábellal) töltöm avagy sem?
-
őstag
Autóstöltő. A 2A-s kétszer olyan gyorsan fogja feltölteni a telefont, mint az 1A? Mitől függ, hogy tölthetem-e a telefonom 2A-s töltővel? A készülék egy THL 4400-as mobil.
-
őstag
Adott egy Samsung 5. szériás fullHD TV, t-home-mal, IPTV (set top box). Összekötöm a settopboxot a tv-vel HDMI kábellal, a tv-hez kapott távirányítóval (source gomb) beállítom h 'HDMI', nem pedig 'külső'. De ha kikapcsolom az iptv-t, majd vissza akkor elfelejti, újra be kell állítani. 1080p-re van állítva, azt megjegyzi, de a 'source-t' nem. Ötlet?
-
őstag
Ha van egy hifim, aminek csak az egyik hangszórója jó és a balanszt áttekerem, h csak az szóljon, akkor ugyan úgy visszakapom a teljes 'tartományt'. Vagy rosszul gondolom?
-
őstag
PC és hi-fi összekötés, aux kábelem van.
A PC-be ugyan oda kell bedugni az aux kábelt, ahova a régi hangszóró jack csatlakozója ment? A hi-fiben csak egy jack hely van, az 'aux' gombot szintén benyomtan a hifin. Drivert frissítettem, Realtek HD audio. A lejátszóeszközöknél 'Hangszórók' és 'Realtek digital output' van, a 'hangszórók' aktív.
Hang nincs, mit tudnátok mondani, miért nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- Vicces képek
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok