Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz Aaron14 #1807 üzenetére
Ha film negatívről beszélsz, akkor nem fog menni. Általában több gyártó ad (esetleg opcióként) adaptert a diapozitívek meg negatív filmek szkenneléséhez. Valami háttérmegvilágítással segíti a folyamatot. Nem elég hozzá a fénycső visszavert fénye. Nálam például külön "helyi" kábel táplálja, amit csak ilyenkor használok. Nagyobb méretben nem tudom hogy lehetne.
-
spista222
addikt
válasz Aaron14 #12921 üzenetére
Elvileg ha már iso fájl van akkor az tartalmazza a rendszerindítást is vagyis csak egyszerűen ki kell írni.
Amikor nem bootolt róla akkor be volt állítva hogy CD-ről bootoljon elsőként?MaTMaN ha megvolt akkor már a másik hdd-ről kellene bootolnia. A hdd sorrendet is beállítottad?
-
spista222
addikt
válasz Aaron14 #12931 üzenetére
Nem a file listába kell belehúzni hanem egyszerűen file->open és írni vagy még a burning roomba van olyan hogy recorder ->burn image.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Aaron14 #40441 üzenetére
Egy kicsit könnyelmű az ismerősöd. 100 rugót elherdált, de nem volt képes a számlát kipengetni időben.
Te megtartanál egy ilyen ügyfelet, ha szolgáltató vagy? Már csak azért is kérdem, mert az első részletnél befizetésénél is volt két hetes csúszás.
A kötbér nem tréfa.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Rivaul
addikt
válasz Aaron14 #43744 üzenetére
Azonnali fotós kérdések sztem ők szakszerű választ tudnak adni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
draff
aktív tag
válasz Aaron14 #54189 üzenetére
Minek a 2 db. router?
A Wi-Fi RF jelet lehet ám kinyomatni eggyel is.
Az asztali gépet pedig simán rá lehet "drótozni", ha van benne valami hálókártya (na és miért ne lenne?)Nekem ugyanez volt a felállásom - az asztali gép alatt volt a modem és a router,
s onnan egy sima dróton ment az asztali gép netje.
Benn a kisszobában meg egy másik (a laptop) ment a Wi-Fi sugárzásból.
Teljesen felesleges egy lakásban 2 routerrel nyomulni, csupán több áramot fogyaszt ...Most a TV-nk alatt van a kábelmodem, miután antennakábelen jön a net így mindkét gépünk arról megy - teljesen a Wi-Fi-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Aaron14 #68317 üzenetére
Én a T-Mobile-os készüléket (garancia időn belül persze) egyből a Nokia Care-be vittem, ott 1 óra várakozás után visszakaptam megjavítva. Ha a szolgáltatón keresztül bonyolítottam volna le, szerintem 2 hétig is küldözgetik...
Szóval az biztos, hogy jogilag megoldható, ha oda viszed egyből, és szerintem időben is jobban jársz.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Spet
addikt
válasz Aaron14 #68596 üzenetére
Ameddig garanciális addig is érdemes először a Nokiához vinni, hisz ha a T-hez viszed akkor csak egy felesleges kört tesz a mobil a T-től a legközelebbi Nokia szervizhez. Ha lejárt a garancia akkor meg csak a Nokiához viheted, de akkor már önköltséges lesz a javítás.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Aaron14 #75471 üzenetére
Ha a minőség számít, akkor egyik sem. Ha nem számít, akkor felesleges a JBL nevet kifizetni és ilyen trágya terméket megvenni.
A helyedben bemennék egy, vagy több bizományi boltba, vagy nézelődnék a neten, és vennék egy vintage erősítőt és 1 pár szintén vintage hangfalakat hozzá. Amik kenterbe vágnak ma sok százezer forintos parasztvakítós cuccokat. De ez csak saját vélemény, a döntés a tied.
Viszont, ha minőséget is akarsz és mai "trendi" legyen a cucc, akkor jó mélyen bele kell turkálni a pénztárcádba.
-
addikt
válasz Aaron14 #86956 üzenetére
Minden normális kliensben van ilyen, általában (Thunderbirdben biztosan) Tértivevénynek hívják. Viszont ehhez a címzettnek is rá kell kattintania amikor megkérdezi nála hogy elküldi-e a visszajelzést. Outlookban asszem van valami automatikus is, de azt soha nem használtam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Sordoran
addikt
válasz Aaron14 #99029 üzenetére
Úgy értve, hogy valaki küldött neked elvileg pénzt, és ezt szeretnéd leellenőrizni? Amennyiben még nem jött meg, sokat nem tehetsz, max. kérsz az illetőtől egy igazolást arról, hogy valóban elutalta a pénzt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
mefistofeles
addikt
válasz Aaron14 #99029 üzenetére
Gondolom OTP direct szolgáltatásod az nincs. Akkor otthon azonnal megnézhetnéd a PC-n.
A befizetést tényét nehezen tudnád ellenőrizni, de most már nyitvatartási időben szinte azonnal látható a pénzmozgás a számládon. Ha pl. ma délelőtt utalt akkor már tuti a számládon kell legyen az összeg.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Aaron14 #117497 üzenetére
Biztos lehet, csak némi készpénz kérdése, de azt ne kérdezd hol.
Egyébként egy adag kv és ecset segítségével lekenném telibe és máris nem lenne foltos.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest