Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Satyricon #53523 üzenetére
Nekem T-s netem van, de nagyon rossz helyen lakom hozzá... nincs kihúzva optikai kábel, és kb 4,5 km a kábelhossz a központtól... Állandóan szakadozik, 1-2 havonta felhívom a hibabejelentőt, akkor hoznak egy új modemet, de a helyzet változatlan. Ez a 10 megás-s netem: [link]
(#53524) razorbenke92 Ilyet én is kaptam, de nekem is hamar cserélték...
Most ilyenem van: THOMSON ST780
-
válasz
Satyricon #53523 üzenetére
A sebességnöveléstől nem kell félni feltétlenül.
Nálunk a T úgy emelt 1Mbitről 2-re majd 5-re, hogy közölték, hogy megszűnik a szolgáltatás, de azon az áron folytatják nagyobb sávszéllel.
Az új ketyerétől inkább tartanék...
Keresztanyáméknál hoztak egy ilyet, kb egy éve.
A pofám leesett, micsoda csúcs cuccot kaptak (4 port lan, wifi, usb amin szinte mindent tudsz csinálni a webcamtól a torrentezésen át a home szerverig)
Aztán jöttek az apróságok. Az antenna nélküli csodaesztétikus valami egy átlagos téglafalon alig sugároz át. Csomószor okozott galibát, hogyha az egyik gép csatlakozott lanon, a másiktól elvette a kapcsolatot. Napi 3-4x kell restartolni.A T-Home többszöri hívásukra is azt reagálta, hogy ők úgy látják, hogy minden rendben. Azóta olvastam, hogy sokan panaszkodnak az eszközre. Remélem, ha olyat kapsz, legalább jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest