- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Satyricon #53523 üzenetére
Nekem T-s netem van, de nagyon rossz helyen lakom hozzá... nincs kihúzva optikai kábel, és kb 4,5 km a kábelhossz a központtól... Állandóan szakadozik, 1-2 havonta felhívom a hibabejelentőt, akkor hoznak egy új modemet, de a helyzet változatlan. Ez a 10 megás-s netem: [link]
(#53524) razorbenke92 Ilyet én is kaptam, de nekem is hamar cserélték...
Most ilyenem van: THOMSON ST780
-
válasz
Satyricon #53523 üzenetére
A sebességnöveléstől nem kell félni feltétlenül.
Nálunk a T úgy emelt 1Mbitről 2-re majd 5-re, hogy közölték, hogy megszűnik a szolgáltatás, de azon az áron folytatják nagyobb sávszéllel.
Az új ketyerétől inkább tartanék...
Keresztanyáméknál hoztak egy ilyet, kb egy éve.
A pofám leesett, micsoda csúcs cuccot kaptak (4 port lan, wifi, usb amin szinte mindent tudsz csinálni a webcamtól a torrentezésen át a home szerverig)
Aztán jöttek az apróságok. Az antenna nélküli csodaesztétikus valami egy átlagos téglafalon alig sugároz át. Csomószor okozott galibát, hogyha az egyik gép csatlakozott lanon, a másiktól elvette a kapcsolatot. Napi 3-4x kell restartolni.A T-Home többszöri hívásukra is azt reagálta, hogy ők úgy látják, hogy minden rendben. Azóta olvastam, hogy sokan panaszkodnak az eszközre. Remélem, ha olyat kapsz, legalább jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE-SiM DELL 7320 DETACH MAGYAR - 13" touch FHD+ 100% sRGB, i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARANC +SZLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- 7db Dell Latitude 7420,14"4K UHD,i7-1185G7,16GB DDR4, értékcsökkentett
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest