- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz VegyesTamás #70634 üzenetére
Nekem ilyenem van: [link]
utólag rá volt ragasztva egy cetli hogy SDXC kompatibilis.. (kipróbálni nem tudom mert max 32G-s kártyám van)
Egyébként nem kell adapter hozzá: a hátulján SD és MicroSD csatlakozó is van.Bármely Auchan, Tesco vagy hasonló helyen is kapható..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz #65675776 #70465 üzenetére
Rosszul értelmezed. Sehol nem írtam-céloztam fotoshopra...
Inkább audiovizuális mozgóképpel kapcsolatos munkákra gondoltam.Az hogy a laptopok lassabbak mint az azonos nevű alkatrészekből álló asztali gépek az talán köztudott, mégha ezt szeretik is elfelejteni az emberek. Én évtizedek óta használok notit és asztalit is, így ezen már nem lepődök meg. De ehez nincs szükségem arra hogy az IGP-t nevezzem meg BŰNBAK-nak..
Ha "nem játékra használom a gépem" és csendes gépre vágyik valaki akkor szerintem felesleges egy 3D gyorsításra kihegyezett kártyát venni.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz spiritex #70428 üzenetére
"nem játékra használom a gépem"
Akkor még VGAkártya sem kell... Ha nincs kártya nincs rajta venti se. Az IGP is megteszi. Sőt az új cpu-kban levő képkeltők igencsak megközelítik a linkelt kártyát 3Dmark alatt is.. Egyéb tudásuk is jó: 3db egyidejű monitort már az alaplapok is kezelnek. Minek ide kártya? Hogy legyen ami tartsa a ventillátort?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest