Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
HAli srácok
A Creative Zen X-Fi2 mp4 lejátszómat a 7végén nem jól választottam le a gépről, és az óta gáz van vele. Nem lehet bekapcsolni, csak annyit ír ki, hogy újra építés, aztán meg scanning disk, és itt lefagy... A Win felismeri, lemezellenőrzést és fájl vizsgálatot vagy mit már csináltam, az előbbi hibát írt ki, de állítólag a win javította. Majd másoltam rá filmeket és kiírta, hogy a fájl elveszett, mert a a fájl nem olvasható, vagy ilyesmit. Lehet ezzel még valamit kezdeni? Létezik olyan progi, ami helyrerázza a sérült lejátszó tárhelyét? Teljesen meg van/vagyok kattanva! Imádott MP4 lejátszómat nem akarom kidobni, valaki segítsen légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest