Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Tudtok ajánlani egy jó sakkprogramot? Nem kell agyonanimált, kalandjátékokból szabadult figurákkal tűzdelt játék, inkább valami szép, egyszerű (3D megjelenítésre is képes) letisztult program, nem csak nagymesterek részére optimalizált nehézségi szintekkel.
-
Kazimír
őstag
válasz
Sirandrish #1290 üzenetére
Hát ebben már nem tudok segíteni neked
(Az elsőt én láttam még jópár hónappal ezelőtt egy hypermarketben) -
Kazimír
őstag
válasz
Sirandrish #1287 üzenetére
#1272-1275?
Esetleg..
-
-
Kazimír
őstag
Erre továbbra is várnám a megoldást/segítséget
-
Kazimír
őstag
Lenne egy játék, melyben elakadtam kissé. A Faces of War. Mivel nem a legfrissebb, gondolom jópáran végigjátszották már, az ő segítségükre számítanék.
Nos. Az utolsó előtti német pályáról lenne szó, ahol szabotőrködni kell egy amerikai üzemanyagbázison. Már mindent megnéztem, a rádióállomást is elfoglaltam, és most jönne az a rész, ahol aknákat kell telepíteni, meg üzemanyagszállítót lopni. Ennek a menetét leírná valaki, mert nekem ezeket nem sikerül észrevétlenül megtennem. -
Kazimír
őstag
válasz
Ezekiel Ston #312 üzenetére
Nálam biztosan jobban küldöd, mert én már a második küldetéssorozatban elakadtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest