Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxx
tag
Sziasztok!ma készítettem pár darab képet és általában a kék eges képeken de a többin is látszanak ilyen kerek szürkés foltok szerintetek mi lehetnek ezek?Az obi volt piszkos?A linkelt képen az égen látszódnak.[link]
-
Roxx
tag
ŐŐ és mi a teendő ilyenkor?
-
Roxx
tag
válasz scarabaeus #19204 üzenetére
Köszi!De ugye csak annyi lehet a baj,hogy piszkos a szenzor a gépnek nem lehet baja igaz?Nemrégen vettem a gépet azért kérdem.
-
Roxx
tag
Ok,akkor szerzek egy körtepumpát.Remélem csak ennyi a baja. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Roxx
tag
Köszi srácok!Ez a fajta körtepumpa jó lenne hozzá?
[link] -
Roxx
tag
Sziasztok!Sony A200 gépnél hogyan lehet beállítani a felbontást,hogy az elkészült képen a monitoron alul felül ne maradjon kb.1-1cm is rész hanem teljes egészben lássam a monitoron a képet.Köszi
-
Roxx
tag
Sziasztok ma vettem egy pumpás tisztítót és kifujkáltam vele a gépemet de nem lett az igazi és ami egy picit aggaszt,hogy az érzékelőn pár darab kis pöttyszerűséget láttam amik a fujkálástól nem jöttek le
Itt van egy kép amit az égről csináltam és nyomattam rá egy kis kontrasztot.[link] -
Roxx
tag
Sziasztok!Valaki használt már szenzor tisztításhoz ilyen lenspen tisztítót?Mennyire hatékony ez?
-
Roxx
tag
Sziasztok!van egy Sony A200 gépem és ma észrevettem szerintem a keresőben 2 kis valami szösz szerű koszt.Hogyan lehetne onnét kiszedni?Köszi
-
Roxx
tag
Sziasztok, egy Tamron AF-es 2X-es telekonverter mennyire rontja a képminőséget?Madarak fotozására gondoltam, hogy vennék eggyet.Van egy Tamron 55-200as és egy Sigma 300-as obim ezekhez használnám...
-
Roxx
tag
Sziasztok,Sony A58-as fényképezőmhöz gondoltam,hogy vennék egy Soligor 2x-telekonvertert.Madár fotózáshoz szeretném használni.Van egy Tamron 55-200-as obim.Mennyivel rontaná ez a konverter a képminőségét?Használható lenne vele?
[ Szerkesztve ]
-
Roxx
tag
Sziasztok.1.4x-es telekonvertert egy 300mm-es objektiv elé feltéva az obi 340mm-es végű lesz?
-
Roxx
tag
Sziasztok,Tamron 200-500SP Canon objektivról kellene nekem egy kis info.Mennyire gond az,hogy nincsen benne stabilizátor,milyen a képe..stb egyszóval minden.
-
Roxx
tag
Sziasztok hasznàl vki esetleg KENKO 300 PRO DG 1.4X es telekonvertert? Véleményeket szeretnék róla kérni...egy 40D és egy Tamron 200-500-as obihoz szeretném hasznàlni. Mennyire rontaná le a képminőséget? Élességet stb...madarakat szoktam fotozni és néha kevés az 500mm.
-
Roxx
tag
válasz Fotonhámozó #25893 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod az autofokusz annyira nem gond mert általában manual fokusszal használom..Elsősorban a képminőség lenne a lényeges,hogy ne rontsa le...
-
Roxx
tag
Sziasztolehet kicsit bugyuta kérdés de objektívet főleg nagy méretű telét,hogyan érdemes tárolni?állítva,fektetve,tokjában?
-
Roxx
tag
Sziasztok!Van egy Canon 70-300 IS-USM obim..eddig a stabilizátor akkor volt egy érdekes hangja amikor exponáltam illetve kimerevítette a keresőben a képet.Kb.2 hónapja nem használtam az obit és ma kimentem vele egy kicsit fotózni és meglepődve tapasztaltam,hogy nem adja ezt a hangot..sztem nem működik.Hogyan lehet kideríteni,hogy működik e a stabilizátor?Esetleg az a baj,hogy állítva tárolták?vagy,hogy kb 1 órát hidegben voltam kinn vele?
[ Szerkesztve ]
-
Roxx
tag
Sziasztok.Mennyire befolyásolja egy elkészült kép minőségét,hogy fenn van e az objektívon a napellenzője e vagy sem..Csak a becsillanások kompenzálása miatt érdemes használni?
-
Roxx
tag
Sziasztok!Canon 7D fényképezőgép ha kiveszem az akkut belőle és visszateszem utánna mindig kéri,hogy állítsák be az órát.Ez a gombelem miatt van ami benne van?
-
Roxx
tag
Sziasztok.Kicseréltem az elemet 7D-ben és ha kiveszem az akkut akkor mindig bejön az óra beállító a menü.Mi lehet a gond?De más beállítást nem felejt el a gép csak az órát és a dátumot.....
-
Roxx
tag
Hát az elemet megmértem elvileg jó és jól is tettem bele...úgyhogy nemtudom....
-
Roxx
tag
Sziasztok.Van egy Sigma 150-600-as obim baj e ha hosszú távon fektetve tárolnám nem állítva?
-
Roxx
tag
Sziasztok..Canon 7DMKII höz kellene CF vagy SDHC kártyát vennem melyik a jobb gyorsabb hozzá és milyen típusú lenne jó?Akkumulátor is kellene ebből az eredeti Canont vegyem vagy másmilyen típusú s megfelelő lenne?
-
Roxx
tag
CF kártyából ez jó lenne?
https://www.digitalko.hu/compact-flash-cf-memoria-kartya/sandisk/cf-32gb-extreme-124093/ -
Roxx
tag
Sziasztok.Canon 7DMKII-vel készített képeknél azt vettem észre,hogy azonos fókusztávolságnál nem olyan homogén a háttér elmosottsága mint a 7D-vel készült képek esetén.Mitől lehet ez?
-
Roxx
tag
Sziasztok.Canon 7DMKII-t össze lehet kötni vezetékkel okostelefonnal,hogy lássam rajta az élőképet?Madárfotózáshoz használom szögkeresővel de iszonyat kényelmetlen így..
-
Roxx
tag
Sziasztok.Ha élő képes üzemmódban használok egy Dslr gépet huzamosabb ideig (külső monitort csatlakoztatnék hozzá) az káros az élettartamára nézve?
-
Roxx
tag
Sziasztok.Canon 80D hez szeretnék távirányítót.Vezetékes vagy vezetéknélkülit válasszak?Melyik a megbízhatóbb?Köszönöm
-
Roxx
tag
Sziasztok.Canon töltőm Canon LP E6N akkuval eléggé melegszik töltés közben ez normális?
-
Roxx
tag
Sziasztok.Rengeteg a csaló mostanság ti mernétek venni látatlanul objektívot utánvéttel?
-
Roxx
tag
Hát az objektív az százezres tétel egész pontosan 2..
-
Roxx
tag
Sziasztok.Canon 7D mattüvege eléggé poros mivel lehetne szépen letakarítani a körtepumpán kívül?
-
Roxx
tag
Sziasztok.A tükörről le lehet e söpörni ecsettel a port amit a körtrpumpa nem fúj le?
-
Roxx
tag
Canon LP E4N akku nemrégen lett feltöltve kb 2 3 nap után 15% töltöttséget mutat a fényképezőgép az akku megadta magát?a gépben 2 zöld pöttyet mutat.
-
Roxx
tag
Ez van az akksin gondolom ez a gyártási idő lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Roxx
tag
Sziasztok.Létezik e olyan,hogy egy fényképezőgép kikapcsolt állapotban leszívja az akkut?
-
Roxx
tag
Az a gond,hogy 2 3 nap alatt merül 20% ot az akku..
-
Roxx
tag
válasz Tin_Shield #35537 üzenetére
Sajna az akksi az új....
-
Roxx
tag
Lehet hülye vagyok de mi is az a repülős menü?
-
Roxx
tag
Hát elvileg minden kivan kapcsolva és mégis meríti az akkut.Akkor vagy kikell vennem belőle az akkut vagy szerviz..
-
Roxx
tag
Sziasztok.Canon 300F4 IS vagy Sigma 100-300F4 es obi jobb szerintetek leginkább képminőségben de általában véve is?Nyilván az egyik fix tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest