Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz fireman123 #20508 üzenetére
Biztos vannak erre célprogramok is, de lightroom pl. simán tudja, eleve azzal érdemes feldolgozni a képeket.
-
copass
veterán
válasz fireman123 #20508 üzenetére
total commander, csoportos átnevezés ctrl+m, beépülőknél tud exifből kiszedni mindent.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz fireman123 #20596 üzenetére
hogymi?! nem látok edigitalos lenspent.
ők nem engedhetik meg maguknak a hamis terméket."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
faki_
senior tag
Az Edigital nem hiszem, hogy megengedheti magának, hogy hamisat áruljon és ez a 3-4e Ft körüli összeg az átlagos ára az eredetinek. Nem kell sajnálni rá, az objektívek értékéhez képest elenyésző beruházás!
Itt vettem utoljára, igaz csak terepszínű volt éppen, de ez nem igazán zavart. Úgy látszik ők nem emeltek árat azóta se és logót se tetettek rá.
-
Studi
veterán
Szerintem lehet rendelni a gyártótól egyedi felirattal, ha elég nagy volument kérsz. Nekem volt Olympusos eredeti Lenspenem, de láttam már minden gyártó feilratával.
-
copass
veterán
válasz fireman123 #20600 üzenetére
dobozra ráragasztanak egy matricát, vagy legyártatják. elég nagy név az edigital. én már többet vettem tőlük is, shopdigital,digitalko. eredeti. sokáig bírja. a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz fireman123 #21007 üzenetére
+1
elég látványos dolgokat ki lehet hozni belőle, pillanatok alatt. mindenféle varázslat nélkül és már mehet is rendelésre. én csináltam már vele pár dolgot, teljesen elfogadható a végeredmény.
a prémium fotókönyvekhez persze ne hasonlítsuk, de egy átlag felhasználónak teljesen megfelel."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kacsento1
senior tag
válasz fireman123 #21007 üzenetére
Köszönöm, de ismerem a a programot. Készítettem már vele könyvet, de akkor is a ps mellett döntöttem inkább. Csak jó minőségű háttérre lenne szükségem.
-
PhilBrick
őstag
válasz fireman123 #21033 üzenetére
Teljesen jól gondolkodsz, a croppal is. Én azért szabálynak nem nevezném, inkább irányelv. Régi dologról van szó, így stabilizátor nélkül értendő.
-
_seth_
veterán
válasz fireman123 #21198 üzenetére
Ha esetleg majd raynoxot vennél mégis a válaszok után, írj, lesz egy eladóm
Zoommal egyébként nagyobb nagyítást lehet elérni. Ebayről vettem én is close up lencse szettet majd azzal a lendülettel adtam is tovább és jött a raynox... amit viszont 2x használtam egy év alatt összesen, esküvőn, keresztelőn nincs nagy szükségem rá
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
copass
veterán
válasz fireman123 #21275 üzenetére
gyufásdoboz
ruzsa jános féle fókuszteszt[ Szerkesztve ]
-
maser
tag
válasz fireman123 #21468 üzenetére
Kösz rendes dolog tőled, de egyébként az az érzésem, hogy először nyom egy fotót aztán nyom még egy
expozíciót amiből nem lesz kép.
Amúgy szerintem tök ugyanolyan a menü, csak néhány + van a gps és a wifi miatt.[ Szerkesztve ]
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz fireman123 #21588 üzenetére
persze csak az adatkabel resze tunt el , de abból is csak 1 fajta jó... thx a linket meg is rendelem...
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz fireman123 #21594 üzenetére
Igen. Köszi mindenkinek. Meg is rendelem ma este , ha lesz egy kis időm...
Nem nem mezei, mert a mezeivel nem tudod tölteni...
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
ilgatto
tag
válasz fireman123 #21618 üzenetére
CPL szűrőt is biztosan használtak egyik-másik képhez.
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
jjeahh
nagyúr
válasz fireman123 #21911 üzenetére
Nekem nincs kenkóm, de állítólag azok is hoyák átmatricázva vagy valami ilyesmi és a hoyák elég jók, nekem nd4, nd16 és egy nd3-nd400 varind van, mindegyik kifogástalan, egyáltalán nem észleltem velük minőségromlást a képeken
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ggurga
csendes tag
válasz fireman123 #22994 üzenetére
Nem tudom mit, egy barátom venné ajándékba. Talán az árkategóriához képest. Egyáltalán nem értünk hozzá, a media marktos eladó ajánlotta, de ő meg nyilván azt mondja, amit el kell adnia.
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #23046 üzenetére
tartok tőle, hogy nem fogod tudni lejátszani mással, ha meghalt a kamerád:
"A 90-es évek elején a Hi-8 helyettesitette a VHS-t, mint a legnépszerűbb kereskedelmi változat. A kazettaszalagok kisebbek voltak és jobb képi és hangi minőséget rögzitettek. A 90-es évek közepére a Digital8 váltotta fel a Hi-8-at, de ugyanazzal a háttérrel rendelkeztek. Ezeket a kazettákat csak a filmfelvevőn (kamerán) keresztül lehet lejátszani. A felvételek megtekintése DVD-re történő átmásolás után könnyű és kényelmes."
Így valszeg csak a profi cég jöhet szóba, vagy veszel egy használt működőképes ugyanolyan (vagy ugyanolyan formátumú) kamerát 2-3e ft-ért (jófogáson szokott lenni mindenféle régi kamera pár ezerért) és akkor már csak egy digitalizáló kártya kell asztali pc-be (és sok szabadidő) és megcsinálod magad.
[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
válasz fireman123 #23334 üzenetére
Háát most én is néztem egyet!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
watchfun
tag
válasz fireman123 #23334 üzenetére
Nem biztos, hogy akár a váz, akár az obi az övé... Lehet, hogy a feladathoz kölcsönkérte. De még ha az övé is: felkérték és ő meg minél jobbat akar, ám mivel eddig ilyen témát nem fotózott, hát kérdez. Jobb, mintha bevállalná vakon aztán valakinek elszúrja az életre szóló emlékeit, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz fireman123 #23357 üzenetére
Köszönöm, még átgondolom
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
scarabaeus
őstag
válasz fireman123 #23485 üzenetére
Ugye az ND8 nyolcad, az ND4 negyed, ND8 mögé tett ND4 a nyolcadot negyedeli, tehát a szorzás kell, 32-ed
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz fireman123 #23489 üzenetére
Amúgy mi volt a gond? Erdőben, kevés fénynél az ND1000 lehet tényleg nagyon hosszú záridőt dob, de az ND16 meg talán kevés (pl. 1/20-ból csinál 1 mp-et), a záridő vakuszinkron idő alá hozására inkább alkalmas. Érdemes a készült képek expozíciós adatai alapján számolgatni, mi lett volna jó abban a helyzetben, hosszabb záridőre ott az ND64 is.
-
Rapid136
őstag
válasz fireman123 #23491 üzenetére
Valószinűleg rövidebb expoval nem lesz annyira szép elmosódott a viz mozgása ,mint egy jóval hosszabbal.
A szineket meg általában helyre lehet pofozni utólag, az a legkevesebb.Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
Florens02
kezdő
válasz fireman123 #27518 üzenetére
Köszönöm szépen!!! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.