- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Stauffenberg #36379 üzenetére
Naja, aztán jön a szubjektivitás, Pana G6ot kitet pld. jobban szerettem, mint ezt a Sonyt, olcsóbb is, viszont a Sony jobban bírta ISOban, nagyobb látószög. Kicsit zabálja az akkut, de az túlélhető, Pana kezelhetőbb és kényelmesebb, menüje és a többi is gyorsabb. Aztán mikor meló után az utcán délután már rég vége a dalnak, a 6000es még megcsinálja azt a képet, amit a Pana nem.
Pár hónapja 100-ért? Kitben sok éve 80-ért vettem, de nem régen 100ezer körül 6300ak mentek. Mindenki meg van zavarodva, vagy nem is értem. Mondjuk én is így tettem, Fujim kb. 2 év használat után 1.5x annyiért ment el, mint amiért vettem.... Fujinál az a szívás, hogy következő vasak, obik, meg olyan alap dolgok, mint a 18-135 is horror pénzbe kerül a többihez képest. Én 100ast már nem adnék érte, de az is egy verzió, hogy ha nincs olcsóbb akkor nehezen ugrál az ember.
Nehéz ügy. Ezer éve valamelyik Samu NXre mondtam, hogy tök korrekt darab, ki tudja meddig fut majd, de ha nem lenne más igényem csak az a kit ami létezik belőle a polcon, akkor ár-értékben és szolgáltatásban egy baromi jó cucc. Erre a teleobi már vagyon volt, nem is nagyon lehetett kapni, majd beszántották az egészet.
Állítom ha occsón kellene valami gép és bővítésre sem lenne tervem, még az M50 Canon is simán jó lenne, pedig azokat aztán szoktam utálni műszakilag és üzletpolitikailag is, de ha olcsó, akkor ár-érték minőségben nem tudnék rá nagyon rosszat mondani. Jön-megy, exponál, egyszerű. Szóval megint ott vagyok, hogy tudja a fene de egy ilyen kompakt után a 6000es valóban más világ és teszi a dolgát még ha nem is occsó :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest