- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #25157 üzenetére
Ebben a cikkben annyi konkrétum van, mint customer114 eddigi összes hozzászólásában együttvéve.
A kommenteknél olvasható, hogy ez másnak is feltűnt már. Természetes, hogy mindenki a saját termékét propagálja és minden más szar, de konkrétumok nélkül ezt csak választások előtt szokás benyalni (ja, hogy ha konkrétan kritizálna és megnevezne (rágalmazna) termékeket, akkor perelhető lenne, de ha igaza van, mitől fél?)
Elvileg a magas páratartalom is eredményezi, hogy hamarabb bomlik a gáz mint kellene, ehhez nem feltétlenül kell kis teljesítményű gép MIG-29 hajtóműként eladva.Annyi biztos, hogy a nagy teljesítményűbe sem látunk bele, amennyire én értek hozzá, tőlem akár vanília fagyit is gyárthat, aminek a felezési ideje még kevesebb, de pusztán üres szavak miatt nem fogok 4-szer több pénzt kiadni. A kereskedelem világa majdnem olyan undorító, mint a politika, az embernek a saját szarát is eladják úgy, hogy még bűntudata is lesz, hogy milyen keveset fizetett érte. Engem inkább az érdekelt volna, hogy valaki használ(t)-e ilyen kütyüt, és ha igen, mik a konkrét tapasztalatok, számomra ez egy újdonság, amiről nemrég hallottam először. Az MTA-hoz hiába fordulok, a tudás keménymagja ebben a topikban van.
inf3rno: Nincsenek szobanövényeim, se állatok a lakásban (rajtam kívül), bármikor beengedném még a klórgázt is, semmi kockázat.
A párával küzdök folyamatosan, már vannak eredményeim...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD