Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
-
cbmfan
őstag
válasz philoxenia #14097 üzenetére
majdnem. hosszabb időre megyek távol-keletre nyáron, lényegében útitársat keresek, aki tudná fedezni költségeit. rokonok, ismerősök között többen jönnének, de vagy nincs pénz, vagy nem megfelelő az időpont, vagy horkol.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #14088 üzenetére
Nah, eldurvul miattad a buli. Egesz izgalomba jottem ennyi kannatol
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14073 üzenetére
Szép volt Google.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14070 üzenetére
Csőszájfék?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14068 üzenetére
Ok, nyelvújítsunk felőlem.
Visszamennyé!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14025 üzenetére
Ja hogy így. Köszi, mindenképpen kipróbáljuk majd. Jól tudom, hogy néha gyömbérrel is szokták pimpelni? Vagy keverem valamivel?
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #14027 üzenetére
Tudom.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #14025 üzenetére
Ez jó. Irány a piac, veszek termelői hársmézet, és "paraszt" fokhagymát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14016 üzenetére
Belereszelve a fokhagymát egy kis mézbe, vagy hogy?
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #13924 üzenetére
Régebbi volt, de nem az a lényeg. Ez megfelel, köszönöm szépen.
-
AsusBoy
senior tag
válasz philoxenia #13919 üzenetére
REndben köszi!
-
Pocee
senior tag
-
Pocee
senior tag
válasz philoxenia #13858 üzenetére
Természetesen igazad van,és külön bosszantó és szomorú,hogy ilyenről kell beszélni,hogy manapság az emberek képesek 6000ért eladni a méltóságukat.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
marilllyo
veterán
válasz philoxenia #13858 üzenetére
Kicsit elszaladtunk srácok. Én első körben arra gondoltam, hogy tudok e sírni ...teszem azt a paypal-nál. Dispute...vagy bármi.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Pocee
senior tag
válasz philoxenia #13855 üzenetére
De,ér annyit,ha engem lopna meg biztos hogy érné annyit,hogy beszéljek vele,6000ért biztos nem verném agyon de ha nem adná vissza biztos megtámasztanám el ne dőljön.egyébként röhögve megcsinálja mással is.
Mr.Brightside
-
b4sxe
aktív tag
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #13726 üzenetére
Azért az buli ha valaki simán csak beteszi hogy majd megfő
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #13717 üzenetére
például ilyen 0,8 mm-est?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
VoidXs
nagyúr
válasz philoxenia #13702 üzenetére
Nem, ez barna-fekete. Mivel nagyon kevés kép van a neten, azt tudom mondani, hogy a hapsiéhoz hasonlít ezen: [link]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #13619 üzenetére
Rendben meg is rendeltük. Köszi a segítséget.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #13614 üzenetére
No igen, ez idáig rendben van, csak elég nagy a mozgás árban 2000-25000 ig. Melyik lehet elég? Érdemesebb megvenni a drágábbat, vagy elég kb ez is? Vagy inkább legyen valami masszívabb? Ez pl nekem szimpatikusnak tűnik: [link]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
66zio
aktív tag
válasz philoxenia #13604 üzenetére
Köszönöm! Elég jó ár. Nem tudom miért gondoltam én ilyen 5-6 ezer forintos tételekre.
-
66zio
aktív tag
válasz philoxenia #13602 üzenetére
Monitor felé kellene. Még csak elképzelés van. Ilyen fecnik, rajzok lennének rajta. Szerintem egy akkora amin fektetve 4db A4es lap elfér az jó (négyzet alakban elrendezve, felül, alul kettő). Vastagsága annyi, hogy ilyen gombos tűket biztonságosan bele tudjak szúrni, mármint, hogy a papírokat elbírja. Mondjuk szerintem erre a legvékonyabb is elég.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #13570 üzenetére
Pontosan mire gondolsz? Az ok, hogy a jelölt rész lefele néz, nagyjából a középtájra belőve, a kar pedig nem lóg. Másra kell figyelni?
(#13571) rii
ITT meg tudod nézni, de kehet, jobban jársz valami netes rádióval.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13444 üzenetére
A mezőgazdasági vegyszerekre is léteznek szabályok, és bizonyos kategóriákban már külön engedély kell a vásárláshoz, ami így feltételez némi felkészültséget, felelősségvállalást. Ha valaki szándékosan használja ilyen célokra, az kvázi ugyanaz, mintha fegyverrel élne vissza. A nem szándékos esetekre meg azt tudom mondani, hogy szigorítani kéne ezek felhasználásán, kvázi ugyanott vagyunk (legalábbis én), mint a tüzijátékok esetében.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13442 üzenetére
Én semmi politikát nem akarok ebbe belekeverni, csak a fegyver és az ember viszonyának egyre nagyobb szabadságára akartam rámutatni...
Up the Irons!
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #13437 üzenetére
Neked is igazad van,de szerintem azoknak is akiknek a fenyőfa szerves része az ünnepnek.Ha körül nézel millió dolog van ami felesleges,mégis használjuk,és nagyüzemben irtjuk vele a természetet.
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13435 üzenetére
"A tiszteletlenség inkább akkor érhető tetten, ha a zsákmány elejtése nem szolgál igazi célt, csak az ölés örömét."
Ha azt nézzük, hogy a vadászat az évszázadok során a táplálékszerzésből egyre inkább úri hobbiba ment/megy át, nem is állunk messze az igazságtól...
Up the Irons!
-
Traxx
őstag
válasz philoxenia #13435 üzenetére
Kettőből 2 cserepes fát ültettem ki tavaly és tavalyelőtt, mindkettő jól van és fejlődik Különösen a tavalyi ezüstfenyő néz ki jól.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #13437 üzenetére
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #13432 üzenetére
Pont ma beszéltünk feleségemmel erről. Most hogy vége a karácsonynak egy csomó fát eldobnak vagy eltüzelnek (el nem adottakat, feleslegesen kivágottak). Kicsit szomorú belegondolni. Jó lenne ha csak cserepes fát lehetne kapni de ez természetesen nem igazán életszerű elképzelés
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13432 üzenetére
A vadászatnak is van kultúrája, természetesen, alapvetően a "préda" tiszteletére épül, így vannak kialakítva a szabályok is, a családban több vadász is van, nagyjából átlátom és meg is értem ezt. Viszont a dicsekvés, pózolás szerintem már nem etikus, hiszen bár "legyőzte" a prédát, de azt egyedül a fegyvernek köszönheti, szemtől szemben lehet, hogy ő feküdne kiterítve, vagy soha nem érné utol, vagyis semmi oka nem lehet a dicsekvésre... Erre mondtam, hogy egy háborús szituációban, ahol ő is veszélyben van, megértené, hogy valójában amikor dicsekszik, csak a fegyver adta hatalmával él vissza...
Méghogy nem lőne vissza a préda? Az amcsik szerintem azért szoktak le a szárazföldi közelharcról, mert igenis visszalőtt a préda már pár helyen...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
nagyúr
válasz philoxenia #13375 üzenetére
Szomorúan hallom. Akkor meg kell vennem még egyszer, mert holnapra ez lesz az ajándék öcsémnek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13371 üzenetére
Mindkettő veszélytelen... Én már az utazótáskámat is felszenteltem egyszer, kimosva ugyanolyan, mint eredetiben, szóval az igazi is veszélytelen.
saelin: De vigyázz, nagy lesz a konkurencia így az ünnepek alatt...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #13366 üzenetére
Amit kihánysz, az mindig igazi hányás... Vagyis kár meg(v)enni a műhányást, elég csak produkálni valami sajátot, probléma megoldva.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
Nem vagyunk még elég részegek, hogy ezt meg tudjuk válaszolni.
-
Dilikutya
félisten
Az olyasmi lehet, mint a pénzmosás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
válasz philoxenia #13353 üzenetére
Hát nem tudom ki szokott kék darabokat hányni, meg szürkét, főleg ilyen szögleteset. Azért ennél élethűbbre is meg lehet ezt csinálni.
-
törölt tag
válasz philoxenia #13355 üzenetére
Ha ennyire fontos a pontos reprodukció, akkor egy gyakorló alkesz egy falkon Koccintósért bármikor élethűen megoldja.
-
saelin
veterán
válasz philoxenia #13353 üzenetére
Ha valaki egy ilyet a szekrényünkre kenne, azt egy életre kitiltanám a lakásunkból!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nagyúr
válasz philoxenia #13293 üzenetére
Olyannal nem költözöm össze.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #13242 üzenetére
Megvan a hiba oka és a franc se gondolta volna, hogy lehet ilyen...
A táp (csatija) nem kompatibilis a lap csatijával (atx igen, de 12v csati az nem...) ez hogyan lehetséges?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz philoxenia #13244 üzenetére
Annál nem, de a válaszom a zárlatos hsz-ra ment.
-
törölt tag
válasz philoxenia #13236 üzenetére
Akkor mind a két 12V-os tű megégett volna. Vagy nem, mert a tápban van rövidzárvédelem, szóval egyből le kellett volna oldania.
A jelenség egyértelműen a laza csatlakozóra vezethető vissza. Most hogy a táp vezetékén levő volt kibővülve, vagy az alaplapi összenyomódva, az már egy másik kérdés. Viszont ilyesmi egy pillanat alatt nem szokott történni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #13240 üzenetére
Régebbi tápot raktam be, és azzal minden gond nélkül megy a lap / gép.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nubreed
veterán
válasz philoxenia #13237 üzenetére
Értem, köszi a válaszokat!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #13236 üzenetére
lehetséges ?
/kicsit átnézem, átvizsgálom jobban a dolgokat/L
-
psg5
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #13179 üzenetére
Mutassam meg?
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #13155 üzenetére
Ez fájt
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #13140 üzenetére
köszönöm!
elkezdem akkor nézegetni ... mert nulláról indulok e témában
és amúgy ez egy ilyen drága sport? )))))-.
hogy 150.000 akciósan egy matrac? ))))-.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz philoxenia #13117 üzenetére
eltünt a sárkányod.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12975 üzenetére
Arra gondolsz hogy üzletszerűen kereskedők lennének olyan szinten amit már figyelembe is vesz a nav és ez van feltüntetve? Érdekes hogy ilyesmit is beletesznek már a hirdetésbe de mondasz valamit.
-
_ak_
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12899 üzenetére
Nem tudtam, hogy avatart tudsz váltani.
-
aizen92
addikt
válasz philoxenia #12899 üzenetére
Így már értem!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #12892 üzenetére
Viber, torrentezés már megy neki, valahogy ezt is megtanulná.
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #12888 üzenetére
Na de hiába írom be, ha nincs itthon semmilyen Androidos cucc, amin ki tudnám próbálni, hogy működik-e. Nagybátyám pedig tök analfabéta hozzá, egy 3310 való neki.
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #12886 üzenetére
Akár meglepő, akár nem, nem Androidos telefonom van, ahogy ez a tegnapi beszélgetésből is egyértelműen kiderül.
-
addikt
válasz philoxenia #12877 üzenetére
Elvileg itt a JKV járatai elérhetőek, hogy merre jár, ha valaki ez alapján lekési, az így járt.
-
addikt
válasz philoxenia #12877 üzenetére
Ezt szerintem csak az éjszakai BKV buszok tartják be.
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12870 üzenetére
Nagyon sok droidom volt már. Magam is építettem romokat így tudom miből áll fel a dolog. Az észrevételt a saját véleményemben is megvan hisz én írtam de azt minek emelném ki? Szimplán azért emeltem ki a tied mert ellentmondásos volt. Mind1, én részemről befejeztem mert ez csak szélmalom harc. Legyen szép napod
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12868 üzenetére
Erdekes mert te kezdted azzal a mondandod hogy a wp meg xarnak is egy rakas... Ezutan picit hiteletveszti amit irsz. Nem megyek bele ilyen vitaba. A kor meg szinten nem mervado. 3 gyerekes apuka vagyok es a legnagyobb lanyom 5-es... Izlesek es pofonok. Mindegyik rendszernek megvannak a maga hatranyai, balgasag lenne ezt tagadni. El kell donteni melyik hatrany oltaran aldozza be az igenyeit az ember. En jelenleg a droid mellett voksoltam. Ettol meg nem azt jelenti hogy mas nem szolgalhatna megelegedesemre. Es azt se jelenti hogy szemellenzovel kene jarnom a hibai felett eltekintve...
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12864 üzenetére
Kicsit érdekes a hozzászólásod az irányomba de legyen. Leírtam a véleményem. A miért nem wp-t veszel rész meg kicsit huncotkodósnak hangzik... Vettem és jó is volt de sokáig nincs egy telóm (droid, ios, wp, droid az elmúlt 2 év). A droid egy bughalmaz akár mi is van vele de legalább nagy a szabadság. A wp stabilabb és jobban összerakott de marha korlátozott. marad az ios ami anyagilag off. Ezeket viszont már leírtam. A szépség meg relatív. A droidok 85%a egy vicc, a többi értékelhető formára, viszont 1-2 lumia minimaldesign és egész nyugtató külső mögé burkolózik. Persze ízlések és pofonok.
-
|DavidWoody|
tag
válasz philoxenia #12831 üzenetére
@pjen , @philoxenia
Látom célt tévesztett a kérdés , úgyhogy kicsit elmagyarázom. Még mielőtt bárki azthinné , NEM a saját kis desktopomon akarok feketelyukat szimulálni , ennyi eszem azért van... Csak a szoftver neve érdekelt volna , ami erre használható.
-woody-
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #12800 üzenetére
"A mai kor fő betegsége a mértéktelenség és a stressz, mindkettő kikerülhető megfelelő gondolkodással és hozzáállással...." Egyetértek ! /ezért is vagyok úgy, hogy "csak szépen, lazán, nyugodtan" a balesetem óta (2009) nem stresszelek és nem kapkodok semmi után/ (előtte meg 4 műszakba dolgoztam egy multi cégnél, azt ott volt kapkodás... azt javítási munkát végeztem, mikor 1x odahozta a vezér a "jegyzőkönyv" papírját amin azt volt, hogy "nem teljesítettem a napi javítási normát "tervezett" darabszámot..." és ráírtam, hogy nem tudok arról, hogy EU -ba lenne hivatalosan olyan, hogy "norma" javítási folyamatnál.. (HP RMA "lézer és tintasugaras nyomtatók") , még ha szériahiba lenne, de nem az volt -azt a papír ment a kukába... /csak sokan beijednek, ha azt mondják nekik, hogy "fegyelmit" kap...(azt nem is fegyelmi, hanem csak egy jegyzőkönyv.. a fegyelmi már más tészta, mert fegyelmi bizottság előtt kell megjelenni..) sokan nem tudják az alap jogaikat/ (sajnos)
Igen, dohányzom már 15+ éve, de minek is !? /azt én se tudom... talán megszokás ? /L
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #12797 üzenetére
Konkrétan arra gondolok (egyrészt) , hogy tekintsünk vissza a múltba (nem is kell annyira vissza) mondjuk 100év és látható a "különbség" , pl. WWI és WWII idejében is tovább éltek az emberek, legtöbb esetben az emberi szervezet a ludas a vele kölcsönhatásba lépő anyagokkal (minden ember és szervezet más, így helyes)... (van aki 80x évesen halt meg és szívta 14-15éves kora óta a cigit és nem rákba, volt (van) aki nem is szívta és rákba halt meg ... /sajnos/ meg ott van csernobil meg a többi kis atombomba cifrázhatnánk a dolgokat, de nem érdemes !) példák egyszerűen végtelenek, erre s minden másra is.../mindennek megvan a maga helye és ideje/
L
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #12790 üzenetére
+1
-
EmberXY
veterán
válasz philoxenia #12740 üzenetére
(ment a humorosba is...).
Rivaul: ne vedd a szívedre, gyorsan eltelik az. Bár durva lehetett a szitu, ha nem csak warn-t kaptál, hanem egyből eltávot...
Up the Irons!
-
tomcsi23
veterán
válasz philoxenia #12656 üzenetére
Egy tesztet azért megnéznék az eredményekről.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz philoxenia #12653 üzenetére
Ez nem fordítva volt, téli körülmények között és ott lett rosszabb a nyári a leggyengébb télinél is?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szlovibuki
tag
válasz philoxenia #12617 üzenetére
Igen, nekem jobbról jött a kocsi (a rendőr szóvá is tette ezt, hogy ez elég nagy baj). Nekem és neki sem volt elsőbbségadás kötelező tábla.
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #12608 üzenetére
7-8 ezer huf volt és nem gondoltam volna, hogy hamisított termék (eredetinek nézem...) összeget nézve ez csak szabálysértés /volt már hasonló ügyem amit rendőrség átadott a járási bíróságnak, illető leutazott saját költségén 300+ km-ről és nem volt más lehetőség mint fizetett.../ /azt az pár ezres szabálysértés volt amit nem is főként a pénz miatt csináltam, hanem emberségből, nehogy mást is megkárosítson és tanuljon az esetből! /Költségembe nem kerül a feljelentés, továbbá a bírósági tárgyalásra is kérhető költségtérítés/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #12606 üzenetére
Most próbáltam hívni telefonon és a következőt mondta a rendszer "ez a szám jelenleg nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem" pff..
Akkor bukta az a pénz?
/hiába megyek rendőrségre feljelentést tenni...?/L
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12597 üzenetére
Nincs egyikem sem. A fb-ot egyenesen utálom. Baxus
-
b4sxe
aktív tag
-
okipoki
aktív tag
válasz philoxenia #12578 üzenetére
Van ismerősöm. Csak neki nincs pénz a kártyáján és ha az ő kártyájára szeretnénk rá tenni a pénzt ,akkor az költséges tudtommal ,de javíts ki ha tévedek.
-
okipoki
aktív tag
válasz philoxenia #12572 üzenetére
Nekem nincs bankkártyám. Egy OTP-s számlára utalnám csupán.
Mi ennek a menete?Szerk: Illetve mik a költségek?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12568 üzenetére
Jön a karácsony, anyám az első, magamat ráérek meglepni.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12566 üzenetére
Ja, hogy így?
Nem rossz dolog egy okostelefon, de nekem csak akkor lesz, ha 20.000 alatt vesztegetik.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12564 üzenetére
Igen. A lényeg az, hogy már a nyomukban vagyok.
Elárulnád, hogy a görcsben jöttél rá, hogy mi az aláfestő zene?
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12562 üzenetére
Megvannak, köszönöm szépen.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12560 üzenetére
Azt hiszem, a bal szélső pöttyre kattintottál. Én a jobb szélsőre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12554 üzenetére
Megint itt vagyok. Utolsó pötty, 13:45-nél.
Kik ők? Ezt is meg tudnád mondani?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12552 üzenetére
Ha csaj lennél, adnék két puszit! Tyuhé, megvan!
Köszönöm szépen.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12549 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12549 üzenetére
Ahamm, ez már közel jár a keresetthez.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12547 üzenetére
Épp keresem. Ha megtalálom, megmutatom.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12545 üzenetére
Hümm...
Nekem úgy tűnik, hogy az időnként megszólaló zene a mély hangú énekesekkel valamely együttes előadása. Ha nem így van, akkor nagyon becsapottnak érzem magam.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12509 üzenetére
Köszönöm a törődésedet, inkább nem kockáztatok, ismeretlen dolgot nem engedek a gépemre települni.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12507 üzenetére
Silverlight rendben, a rendszerben csücsül.
Még a 6-os sorozatnál felpakoltam a VLC-t, akkor is ugyanezt a képet kaptam. Media Player HD (required), meg Java plug-in, amely telepíteni akarja a Sweet FlashPlayer-t. Félek tőlük.A havi 700 Ft alatt nem tudom, hogy mit értesz. Földfelszíni adást? DIGI kábeltévém van, de ha a választékban benne lenne a rötölö2, azzal sem érnék sokat. Az a helyzet, hogy a NyalóVilág topicjában élőben kommentáljuk az eseményeket, ehhez pedig online adás (stream) kéne, hogy a gépen tudjam nézni a sorozatot.
-
fraba
aktív tag
válasz philoxenia #12477 üzenetére
Köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12433 üzenetére
Elhiheted, én is keresgéltem, de ilyen jót nem találtam. Köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12430 üzenetére
Cirka 60 ezer. Karácsonyra venném, szóval talán még többet is ki tudnék nyögni.
Nem kell hatalmas, csak "a nézhető felület magassága ne legyen kisebb, mint a mostanié".
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #12420 üzenetére
óóóóó hát nem is nekem kell .-)
havercsaj szereti .... hazajött messze földről, aztán egy üveg jager elpusztításával szeretné ha ezt megünnepelnénk ...
ezekhez az italokhoz én alulkvalifikált vagyok az egyszerű életmódommal, szemléletemmel
az egyszerű italokat preferálom
asöraborapálinka ,-)de a tesco expressben is, ami 200 m-re van ,-D a 0,75-ös 4.300 ... úgyhogy jó lesz az is, mert amint Te is írtad, számomra is fontos hogy ne kelljen a világ végére menni érte .-)
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #12414 üzenetére
köszönöm!
de sajnos nem tudok ilyen helyekről vásárolni .-)
mert munkaidőben nagyon messze vannak ...google segített tesco-s linket találni
ez mostani akciós ár lenne? ... bemegyek egy tesco hipermarket-be, akkor ezt meg lehet ott kapni 4400-ért?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #12397 üzenetére
Na...így vagyok ezzel én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest