Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Bjørgersson #25884 üzenetére
Ja bocs az azért van mert megszoktam úgy választom el a táblázatnál a harci kapacításokat.
Mikor már túl sok 0 van egymás után akkor én is belebonyolodok, ezért szoktam elválasztani tizedes veszővel.A földön a legerősebb harcos is csak 480 harc erővel rendelkezik, pontosan 480 KI egység. De mikor jártam másik bolygón ott nem ritka volt a több milliárdos erő is. Azzal már bolygokat lehet porrá zúzni, szóval nem is akár milyen lehetőségekről van szó.
100 alternatív dimenzió van, rengeteg erős harcos van még, én azért vagyok hogy ki derítsem ki az erősebb tőlem. Kargoku kallandjai, első rész az űrhajóÍrta Kargoku, Rendezte Kargoku, forgatókönyv író Kargoku.
TÜTÜTÜTÜTÜT TÜTÜTÜTÜTÜT ÜTÜTTÜTÜTÜÜTTÜTÜTÜTÜTÜ Kamehameha!!!!!!!!!!Ime a filmem, eladó de csak úgy adom el ha én játszhatom a fő szerepet
Sylvester Stalone se adta el úgy a Rockyt ha nem ö játszhassa a fő szerepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Diablo IV
- PH! Szakszervezet
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest