Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kityeszto
tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az alaplap induláskor ilyen bemelegedö sipolás szerü hangot ad szoval nem bios sipol hanem az elaplap valahol a proci tályékán csinálja ahogy meghalgattam és csak induláskor ilyen pár másodpercre és már kicsit meguntam nemtudom milehet az alaplap asus p5wd2 e premium azon gondolkodtam hogy nem e azért csinálja mert még nem pasztáztam le a procit (még nemvolt rá idöm) de nem melegszik szoval baja nemlesz de mostmár azért kiváncsi vagyok köszi a válaszokat elörre is sziasztok
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
Kityeszto
tag
válasz kelemen93 #18622 üzenetére
mmm köszönöm ez érdekes modjuk igy utolag azon is agyaltam hogy nem e a táp kevés de az elözö lapom is ment vele alaplap meg nemhiszem hogy enyivel többet fogyasztana szoval azt is kilöttem csak azota csinálja miota az alaplapot kicseréltem szoval az alaplap a hibás és valami olyasmi amit belinkeltél nekem már csak az a kérdés hogy tudnám megszüntetni mert anyira idegesit nyomi egér vinnyogás az valami hihetetlen
-
Kityeszto
tag
szia olvastam már erröl a témárol elvileg ez sokmindenkinek megoldotta ezt a hibát vedd ki az elemet 1 percre a ramokat is majd rakd vissza biosban pedig azért nézz utána hogy nincs e sleepre aza alvora állitva a cucc ja és a energia takarékosságot is nézd meg a windowsba hogy nem e kapcsolja le alvora remélem segitettem
-
Kityeszto
tag
válasz Statiszta18 #18823 üzenetére
csáo van olyan biosba hogy cpu fan warning mert akkor azt lödd ki és kész
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18841 üzenetére
igen felpörög hacsak a bekapcsologomb nincs jol rákötve azjolvan rá kötve?
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18846 üzenetére
hát ram nélkül történik sipol felpörög de cpu nélkül is ugytudom hogy legalább sipolnia kellene
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18849 üzenetére
mondasz nekem egy alaplap tipust valamit megnézek
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18851 üzenetére
hát igen ez igy tényleg nem fog sipolni mondjuk nekem van egy fölösbe és amugy miért nem raksz bele procit nincs?
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18854 üzenetére
igen az kéne mert legalább hallani hogy ad életjelet mert igy nemtudom deha sipol akkor legalább megtudod hogy mi a helyzet
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18868 üzenetére
hát akkor ha jol rávan kötve a bekapcsolás és a hangszoro se sipol a venti nem pöpg fel? én passzolok szerintem szerezz vlakitöl pár cuccot bele valahogy és probáld ugy deha ugyse akar akkor tényleg kuka nemtudom hogy honnan van a lap vagy milyen régi de ez akár még zárlat is lehet mondjuk nekem zárlat után is sipolt de mondom mindenképp legalább egy procit nézz meg benne amugy a tápnak a 20 as és a 4 es csatiját és bekötötted tutira nem véletlen valami nem érintkezik??
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18871 üzenetére
na akkor rendeben szerintem a táp lesz végül mert nemhiszem hogy az uj lap igy kinyiffan bár a mai cuccoknál kitudja
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18876 üzenetére
hát majd ird meg milett mert érdekel
-
Kityeszto
tag
válasz gamer187 #18872 üzenetére
egészbiztos hogy a jumper a hiba nem minden alaplap ugyanaz például nekem a régebbi alaplapomnak ugyan ez volt a baja ami neked akkor még megis szenvedtem vele hogy mi a f.. ért csinálja a mostani alaplapomat meg egyáltalán nemérdekli szoval probáldki én azt mondom 2 perc
-
Kityeszto
tag
válasz jagyugyaerik #18896 üzenetére
biosba minden frankon van állitva nem a venti szabályzása van rosszul állitva ?? mert ha a táp rossz lenne a hütésen kivül nagyobb problémáid lennének
-
Kityeszto
tag
sziasztok most én kérdeznék az EZ Plug csati az mire van mert semmit nemtaláltam amitöl okosabb lennék
-
Kityeszto
tag
válasz BomiBoogie #18927 üzenetére
szerintem nem feltétlenül mert énis most cseréltem alaplapot és énis ugy tudtam hogy ujra kell küldeni a rendszert a lényeg hogy kicseréltem ugyebár rendszer nemindult mondom berakom a win 7 lemezt mert azon ugyebár van a javitás meg minden és javitgatot pár dolgot felismerte az uj hardvereket stb és már indult is nekem nem kellett ujratelepiteni és azota is megy
-
Kityeszto
tag
válasz BomiBoogie #18929 üzenetére
hát igen ez elöfordulhat deha csak addig akarja mig ugyis ssd is cserél vagy vesz akkor addig meglehet probálni
-
Kityeszto
tag
válasz dozsabalint #18934 üzenetére
na akkor szerencséd van hát a led azért az tényleg kemény egy ilyen áru lapon enyém kemény 5000 forintos de mégis van rajta kemény
-
Kityeszto
tag
a hangfal is usb s ?? gondolom nem hanem sima jack es nekem asuson csinálta ezt és van egy drivere amin be lehet állitani minden dugot rajta nekem azon problémázott hogy az egyik fülhalgato a másik meg hangszoro is állitani kellett ennek megfelelően nemtom hogy érdekel e még a válasz?
-
Kityeszto
tag
válasz csaba1203 #19075 üzenetére
ez igy normális deha azt akarod hogy küldje neki azt is beállithatod de a hömérséklet szerint szabályozza jelenleg a ventiket ha melegszik ráhuz ha hüvösebb akkor elhalkul iditásnál meg turbon indul mindenkinek legalábbis idáig éncsak olyannal taliztam szoval szerintem ezt hagyd igy
-
Kityeszto
tag
akkor már annak az esélye hogy a hengszoroval van gáz tényleg kilöve ezzel engem kezd igazolni amire gondolok szerintem levan tiltva a csatlakozonál valami mert az lényegtelen hogy usb hangal ment az 2 külön dolog itt 2 választás van vagy levan tiltva a jack vagy nincs jol beállitva valami csak ez maradt nézz körve ott ahol a hang ikon van belemész és nézegesd meg a beállitásokat hogy nincs e tiltva vagy bármi ilyesmi
-
Kityeszto
tag
válasz sanyimester #19137 üzenetére
csáo szerintem ezzel probálkozz nekem megoldotta ezt a problémát menny be az ezközkezelöbe és ott a hang résznél ahol a sárga felkiálto jel van arra menj jobb gombal ott azt a lehetöséget válazt hogy frissités és hogy a számitogépedröl szeretnéd frissiteni oda azt a driver add meg amit leszedtél hozzá ameik driver kell hozzá hogyha ez megvan megcsinálja és szupi lesz utána
-
Kityeszto
tag
válasz nagyszegi #19528 üzenetére
csáó mekkora tápod van nekem ugyen ez volt a problémám kb és kiderült karcsu volt a tápom nincs egy erömüvem de ehez is kevés volt most 450 esre cseréltem és befogta de ugye nem a bios sipol akkor mert én nem arrol a sipolásrol beszélek hanem inkább ilyen visito hangrol
-
Kityeszto
tag
sziasztok egy kis segitség kéne abban hogy ezen az alaplap most sata 1 es vagy 2 es csatik vannak mert most megtorpantam és nem tudom eldönteni nektek biztos egyszerübb lessz köszönöm elörre is
itt a lap [link]2es nem??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest