Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvarga
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, most raktam össze egy új gépet, de eddig csak kétszer sikerült elindítanom normálisan, akkor is csak úgy hogy ha kivettem az alaplapból az elemet, kihúztam, majd fél óra múlva visszaraktam bele, arra gyanakodtam hogy a CMOS memóriát ha törlöm, akkor megoldódik a hiba, de nem.
Amikor elindul a gép, elkezd forogni a processzor hűtő, a merevlemez is beindul, látszólag minden jó, de nem ad képet(integrált videókártya van). Szeretném a segítségeteket kérni hogy mi lehet a probléma.A config:
-alaplap: ASRock H61M-HVS
-memória: Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-10667 (KVR1333D3N9/4G)
-proci: Intel Dual Core G2120 -
dvarga
csendes tag
a #14827 postomra tud valaki megoldást?
-
dvarga
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy most összeraktam egy gépet, tök jól összekötöttem, beindítottam nem indult el, kb minden 20.-ra elindult,-azt is csak úgy ha kivettem az elemet az alaplapból és vártam 20percet- emiatt visszavittem az alaplapot, mert azt hittem hogy hibás, most megjött az új alaplap, beszereltem, el is indult a gép, aztán kikapcsoltam, és újra bekapcsoltam volna, de megint nem indul el (nem bootol be, még az alaplap bios-a sem jön elő, mint az előző alaplapnál)A config:
Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-10667 (KVR1333D3N9/4G)
asrock h61m-hvs
Intel Dual Core G2120 BOX (1155)Szerintetek mi lehet a baj?
-
dvarga
csendes tag
válasz cinkoxid #16014 üzenetére
Köszi a válaszokat, három darab különböző táppal is megpróbáltuk (pl egy chieftec GPS-350EB-101A -350W- , és egy Codegen 400x -500w- ), de nem sikerült beindítani, táptól függetlenül a gép miután beindítjuk, 3x megpörgeti a processzor hütőjét, majd leáll, a 4. pörgetésnél indul csak el a gép, de akkor sincs kép. Ötlet?
-
dvarga
csendes tag
válasz spista222 #16030 üzenetére
Sikerült megcsinálni, nagy nehezen sikerült egyszer beindítani, akkor frissítettem a bioszt, és azóta jól megy, csak azt nem értem hogy ha azért nem tudott bekapcsolni mert a bios verziója miatt nem észlelte a procit, akkor hogy lehet hogy mégis sikerült beindítani a nem kompatibilis biosszal, na mindegy, az a lényeg hogy már müködik. Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest