- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
ravail #14665 üzenetére
Szia!
Rendben, inkább hanyagoltam míg nem kaptam választ és maradtam a sűrített levegő és ecset kombinációnál.
Olyan video40-et be fogok szerezni mindenféleképpen, mert biztos fogom még hasznát venni.Köszönöm szépen a részletes választ!
Neked is köszönöm a válaszod, megfogadom a tanácsaitokat. A leszorítókar mozgatása ötletes.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
-
gyuszaa
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a megfelelő módja a kontakt spray-el való foglalatok tisztítása.
Tollradír, nyák radír nincs. Sűrített levegőm van, illetve megfelelő töménységű alkoholom sincs.Mehet bele a cpu foglalatba is, illetve cpu lábakra ? Milyen mennyiségben? Természetesen hagyom, hogy el is párologjon pár percet. Előtte kifújom sűrített levegővel. Hasonlóan elvégezném ezt a memória, vga foglalatokon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged