Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci74
tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném.Adott egy MSI Z97M GAMING alaplap,benne egy 4790k proci.Van benne egy HD7970 GHz videokari.Akár mit is csinálok vele,a ventik nem pörögnek a kártyában.Melegedik mert most is 65C-fokot mutat az Aida.
Másik alaplapban kipróbálva nem volt gond a kártyával,pörögtek a ventik.
Mi lehet a gond?"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
válasz MrDerekas #70393 üzenetére
Alaplapot kaptam másikat,ebben akartam kiprobálni a másikban jól működő proci-memória-vga kombót.Megy is minden csak a videokari ventijei nem pörögnek fel.Esetlegesen az alaplap pci-e vezérlője nem szólhat bele a ventik működésébe?
A radeon driverét is letakarítottam de igy sem pörögnek fel."De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
A gép indulásánál egy pillanatra felpörögnek a ventik,utána viszont semmi.Azért is gondoltam h. nem-e az alaplap szabályoz az érzékelők alapján valamit.
A másik lapomban/egy B85/ nem volt ilyen gondom."De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest