Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
pont akartam kérdezni hogy egy ilyen gépnél még mit szenvedsz a win7-el.
Maxell014
A processzor e legritkább esetben döglik meg, de ha rám hallgatsz beviszed egy normális szervizbe és ott megmondják hogy pontosan mit kell cserélni. Így is olcsóbb lesz mintha random nekiállsz alkatrészeket venni a géphez.[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
Szia!
Win10 alatt a korábbi generációknál, jól működik az "Asus Boot Setting" nevű programocska erre a célra.
Vagy EZEN a oldalon is olvashatsz hasznos információkat.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
nagyúr
Ez esetben próbáld meg PS2-es billentyűzettel (ha nem az van persze most is), hátha.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
abdulka1
őstag
Nem írtad, hogy mit akarsz állítani, de ha nincs köze a rendszerindításhoz, akkor esetleg az is megoldás lehet ha lehúzol minden boot képes eszközt, és úgy indítod a gépet. Nekem az Asus B150-es lapom akkor automatikusan belép az UEFI-be.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
-
nagyúr
OS alól visszaindítva sem ?
Fast boot vajon BIOS-ban be van kapcsolva ?
A jelenlegi USB-s bill.-ed az alap darab vagy valami speciális példány (agyonokosított valami) ?#78868m.lala: Üdv !
Mi a monitor, mivel van csatolva, és mi az egér ?Másik egérrel/másik porta dugva/egér nélkül is produkálja ?
#78870Met: hmmm... érdekes, mert illene működnie.
Korábban javasolták, hogy húzd le az összes háttértárat (ha van M2-es SSD, azt is vedd ki), elvben ilyenkor bedob a BIOS-ba, ezt is kipróbáltad ?[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
palfitom
félisten
Bár nem írtad, hogy melyik Pure Rock, de mindegyiknél mennie kellene.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
eszakas
senior tag
Szépen leszedhető a venti. Először a ház teteje felől akasztod ki utána a VGA felől akasztod ki. Vissza fordított sorrendben, esetleg egy kúpcsőrű fogót vagy csipeszt használhatsz a kiakasztáshoz.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370-A PRO
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest