Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
jacint78 #45673 üzenetére
Még kipróbálom azt, hogy az SSD-t kiiktatom és HDD-re felrakom a rendszert. Hátha az SSD hibás. Meg átrakom a ramokat másik slotba. Megnézem egyenként is a ramokat, hogy egyiket kiveszem és csak egyet hagyok benne. Hátha a Ram a bűnös és a memtest86 nem volt pontos.
Még sosem jártam így, hogy ennyire nem volt egyértelmű, hogy melyik alkatrész a hibás. Minden alkatrészre van garancia, de ilyenkor önköltségre el kell vinni egy szervizbe hiba feltárásra? Mert így nem tudom melyik alkatrészt küldjem vissza gariba. Mik a tapasztalatok ez ügyben? Vagy ennek van valami költségkímélőbb megoldása? Mert garanciában egyik bolt sem tesztel kpl. konfigot. Még akkor sem, ha az összes alkatrészre van garancia és náluk vásároltad mindet.
Felhívtam egyébként a boltot. Nem voltak túl segítőkészek. Egyből letámadtak, hogy biztosan rossz tápegységet használok (Mert azt nem tőlük vettem, meg hogy ez felelős az Optikai meghajtó tönkremeneteléért is.). A másik opció az volt, hogy biztos elhajlítottam egy lábat amikor a CPU-t beraktam a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest