Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
-
moonlight115
őstag
válasz koshmar #2055 üzenetére
Tesztelheted, hogy van-e rá szükséged.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz Krystal_s #2061 üzenetére
Szerintem ez szándékos, vagyis tudja, hogy nem tud helyesen írni, és ezzel leplezi. Rájátszik. El nem tudom képzelni, hogy valaki ennyire
nyomitudatlan legyen.bambano Engem az elválasztás lepett meg. Pár évvel ezelőtt megváltoztatták a szabályt. És engem nem kérdeztek meg...
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
-
-
moonlight115
őstag
-
moonlight115
őstag
válasz Bjørgersson #2528 üzenetére
Mi a baj ezzel? Szín+patikus, olyan, mint a színmagyar, csak gyógyszerészetileg érintett.
-
moonlight115
őstag
válasz Bjørgersson #2689 üzenetére
"lükfec"
-
moonlight115
őstag
válasz Bjørgersson #2752 üzenetére
9-ces
Miért változott a topik címe? Az előző jobb volt."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz Bjørgersson #2754 üzenetére
Az annyira természetes volt. Jobban illett a Logout stílusához.
Nincsen itten művészeti igazgató?"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz ígyvanferi #2756 üzenetére
Azért legalább a helyesírásra figyelhetnének (!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest