Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabi81

tag

Köszi az írást nagyon jó volt olvasni a régi dolgokról, egy csomó érzés és emlék feljött bennem, remélem lesz folytatás.
    Az egyik ilyen, hogy abban az időben vendéglátó suliba jártam és az ilyen témájú kiállításra kötelező volt felmennünk vidékről a tanárokkal. A kiállítást megelőző napon apám közölte, hogy egyébként lesz a BNV másik standjában egy kisebb számtech kiállítás is valami Compfair néven, ha gondolom, majd a szakmai túra után kukkantsak be. Na én próba szerencse ott kezdtem és ott is ragadtam egész napra, a tanárok úgy jöttek utánam mert már kerestek, hogy indulna a busz. A következő években (pénzzel és) idővel is így készültem már (mert hála mindig egy időpontra tették a két kiállítást), hogy mindent is lássak. Fúúú de nagy idők voltak! Még az internet kora előtt ott szembesültünk az áll-leejtős NFS1-el nagy monitoron, meg a többi grafikai csodával!
    Egyébként az egyik ilyen Compfair-en vettem egy elég jó stratégiai játékot a "Z" nevűt, melynek nagyon jó videós átvezetői voltak. Na egy jó pár évig (évtizedig) a kettőből ez volt az egyik jogtiszta szoftverem ;] (a másik a Flight Unlimited 2 a CD Galaxisból :) )

Új hozzászólás Aktív témák