Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balazs_

senior tag

válasz Dragon3000 #163 üzenetére

Ha jól tudom, akkor gyártják a 13 és 14. gen-t is párhuzamosan, a GN videóban volt arról szó, hogy lehet ez egyfajta szennyeződés a gyártósoron, az megmagyarázná, hogy miért jön elő majdnem egyszerre.

#151 KaszkóPalkó
    Nagyon remélem, hogy végignézted a topikokat, hogy mikor hova szóltam hozzá és ezzel elcsesztél legalább 20 percet a napodból. :D Ez a számonkérés egy online fórumon kurva gáz. :(
    Nyilván az AMD eset is elég nagy probléma volt, (ahogy már írtam is pl. 17-én ebben a topikban...) de itt úgy tűnik, hogy néhány nagyságrenddel több proci fog tönkremenni. De ez még mindig az Intel hibáról szól, akik még mindig nem adtak ki közleményt, hogy mi a tök történik. Sajna éppen most intézi el az Intel a "a 8 magos fél millás ryzen"-t. Az lenne a legjobb, ha az Intel kompetensként viselkedne, dehát látod. Mondjuk én ráérek, 1-2 év múlva akarok leghamarabb procit cserélni.
    Jó lenne neked és a másik trollkodást kiálltó fórumtársnak megérteni, hogy legtöbbünknek ez nem fanboyság, kinőttünk már ebből. Nekem nem lesz jobb a napom, ha az Intel-nek problémái vannak, de attól se alszok jobban ha az AMD-nek lesz rossz. Mégegyszer: most egy Intel-es hiba alatt vagyunk, ahol az Intel-es hibáról beszélünk és idetoljátok az AMD-s dolgokat, amire itt perpillanat senki sem kíváncsi, mert ettől nem oldódik meg az Intel procik baja, illetve nem is tudunk abból kiindulni, hogy ott mi történt. Meghát elég rossz, hogy a legnagyobb védekezésetek, hogy dEhÁt aZ aMd iS sZaR!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák