Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-01-19 20:55:37

LOGOUT.hu

A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1201) Audison válasza Bjørgersson (#1193) üzenetére


Audison
senior tag

Ütős! :K

(#1200) AMDFan: Abban bizony nem. :K Az új album is zseniális lett szvsz.

A nu-metal hozzászolásoddal teljes mértékben egyetértek. Sem a Papa Roach sem a Linkin Park nem a hallgatható kategóriába tartozik már rég nálam.

[ Szerkesztve ]

(#1202) AMDFan válasza Audison (#1201) üzenetére


AMDFan
addikt

Hát igen, bár nekem a LP és a Korn elektronikus albuma is bejött, csak hát nagyon megosztotta a már kialakult közönséget.

De hogy egy kicsit ellensúlyozzam a sok metált, ezért jöjjön egy kis glitch - IDM :)

Machinedrum - Vapor City (2013) / glitch, idm, hip-hop

kultblog.hu kritikai kivonatosan:

"Machinedrum leigazolt a Ninja Tune-hoz, ami valószínűleg nagy löketet ad majd hírneve globális szélesítéséhez. Kellett-e vajon ehhez bármilyen kompromisszumot kötnie a kiadóval, és hallatszik-e ez az új lemezén?

A Machinedrum művésznév mögé bújt Észak-Karolinai Travis Stewartnak az utóbbi években minden összejött. Az egész ott kezdődött, hogy 2011-ben megírta a Room(s) című albumát, ami az év egyik legtöbbet emlegetett, elképesztően komoly kritikákkal illetett megjelenése lett (emlékszem, a Resident Advisor maximális pontszámot adott rá, pedig ők aztán semmire sem szoktak).

Az biztos, hogy a Vapor City nem a legmerészebb és legelőremutatóbb Machinedrum-album az életműben, de a zenetörténeti fontossága így is megkérdőjelezhetetlen. Ez ugyanis az a gyűjtemény, ami úgy van összerakva, hogy egy szélesebb zenehallgató rétegnek is meg lehet mutatni és meg lehet szerettetni velük, ráadásul a Ninja Tune az a kiadó, aki ezt a feladatot az utóbbi években több remek előadóval is – pl. The Bug, Emika, FaltyDL stb. – hibátlanul elvégezte. Stewart a formátum tekintetében előszeretettel alkalmaz már-már popzenei, de minimum rádióbarát megoldásokat: a felvételek alapvetően dallamközpontúak és zömmel tartják a 4-5 perces hosszt, ráadásul csak annyi instrumentális megálló van, amennyi mellett nem érzi az ember túladagoltnak a vokálokat.

Végighallgatva az albumot rögtön feltűnik, hogy a számok az egyértelmű juke/footwork stíluselemektől eltekintve megint rettentően Anglia központúak. A ritmusszerkezetekben többször előkerül a drum & bass, a breakbeat és a triphop, míg a vokálok (amik természetesen hangminta alapúak) hol a garage-re, hol a dubstepre utalnak; utóbbi esetben szerencsére Burial hatása nem érezhető annyira, mint attól esetleg tartani lehetett más előadók hasonló próbálkozásaiból kiindulva. Sok a jó szám: a Gunshottával kezdődik a lemez, ami borzasztó bátor húzás, mert egy nagyon erős és hosszú darab, de nem igazán inog meg Stewart a folytatásban sőt, nem egy alkalommal még felül is tudja múlni a kezdeti percek csúcsra járatott állapotát.

Ha van valami, amiben nem variál sokat ez a lemez, akkor az leginkább a hangulata. Nem hátránya azonban: sokadik alkalommal élhetjük át azokat a melankolikus, befelé forduló, meghitt, néha szomorú, de esetenként vidám érzéseket, amikért például régen nagyon szerettük Four Tet There Is Love In You című albumát (nem beszélve a Buriallel közösen szerzett Moth-ról), vagy az idei Zomby-lemezt."

forrás: kultblog.hu

[ Szerkesztve ]

(#1203) guppy válasza AMDFan (#1202) üzenetére


guppy
őstag

Meghallgattam az új Korn albumot, tetszett, nem annyira mint a régiek, de az előzőnél jobban, negatívumként a túlvezérlést emelném ki, kell majd még 1pár meghallgatás mire kialakul egy rendes vélemény bennem

Nu-metálhoz annyit fűznék hozzá, h szerintem még nem halott a stílust, bár egy friss jó albumot nem tudnék mondani :B

(#1204) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Evocation - Excised And Anatomised EP (2013)
Melodic Death Metal

Corporal Jigsore Quandary

(#1200) AMDFan: Sajnos engem az utolsó két albumukkal nem igazán győztek meg, pedig nagyon szerettem őket. With Oden On Our Side top5-ben mái napig bent van nálam. :)

(#1201) Audison: Bizony ütös, nagyon tudnak a srácok. :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1205) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

AFI – Burials (2013)

Származás: Ukiah/USA
Stílus: Alternatív rock
Alakulás éve: 1991
Tagjai: Davey Havok, Jade Puget, Hunter Burgan, Adam Carson

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#1206) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Feed Her To The Sharks - Savage Seas (2013)
Metalcore

Memory Of You
Buried Alive

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1207) AMDFan


AMDFan
addikt

Szeretnék ajánlani nektek egyet Pretty Lightstól. Igaz már hónapok óta kinn van az album mégsem ajánlottam eddig, de úgy érzem itt az ideje :)

Pretty Lights - A Color Map of the Sun (2013) electro/glitch/funk/hip-hop/breakbeat

Az igazság az, hogy ennek a zenének a stílusát nagyon nehéz behatárolni. A zenéről annyit mondott Derek Vincent Smith (a.k.a Pretty Lights), hogy "analoge electronica in its purest form". Véleményem szerint a srác ma jelenleg a leginnovatívabb elektronikus zenész a világon, legalábbis azok közül akiket én ismerek. Csináltak egy 30 perces werkfilmet az album készítéséről, érdemes megnézni:

The Making of Pretty Lights' New Album: A Color Map of the Sun

Amin én megdöbbentem, az az hogy ott áll ez az elsőre ellenszenves suttyó gyerek a ferde baseballsapkájában és olyan kreativitás van benne és tudás mögötte ami példa nélküli. Szerintem egyébként nem teljesen normális a fazon, vagy állandóan be van tépve (Denverben él :) ) A filmben bemutatnak egy rakás hangszert amit felhasználtak az album készítésekor, hát kb világrekord mennyiség :)
Ráadásul az az érdekes, hogy az USA-ban, ahonnan eszméletlen mennyiségű szemét zene jön, kitört az undergroundból, rengetegen járnak a fellépéseire. Sajnálatos, hogy európába és főleg hozzánk még nem ért el. Én mindenkinek ajánlom, hogy hallgasson bele aki nyitott zeneileg, mert... mert csak. Én a werkfilmet az album meghallgatása után láttam csak, és irtó érdekes ezután újra meghallgatni az albumot.

Összességében egy eszméletlen zenei kavalkád a lemez, az nem kifejezés, hogy 2013 legjobb albuma számomra. Ja és természetesen teljesen ingyen letölthető a szerző weboldaláról: http://www.prettylightsmusic.com/therecordlabel/

(#1208) AMDFan válasza AMDFan (#1207) üzenetére


AMDFan
addikt

Találtam közben egy magyar cikket is róla, ebben sokkal jobban meg van fogalmazva a lényeg :)

"Többen is kikiáltották már Derek Vincent Smith-t, azaz Pretty Lightsot az elektronikus hiphop legnagyobb úttörőjévé és mostanra, Smith utóbbi 2 évnyi munkájának, továbbá teljes munkásságának ismeretében ezen személyekkel 100%-ig egyet kell, hogy értsünk. Smith legutóbbi albumát, az "A Color Map of the Sun"-t úgy vette fel, hogy egy évig csakis hangszeres bandákkal közreműködve játszott fel groove-okat különböző stúdiókban, majd ezeket a rövid szekciókat bakelitre íratta, aztán a közel 200 bakelit hangmintázásából újabb egy év alatt összerakta a végleges, most júliusban megjelent albumot. Ezért már hatalmas tiszteletet érdemel a művész úr, de van itt még valami. Mondjatok rajta kívül még egy előadót, aki ennyi fáradtságos, kőkemény munkaóra után fogja az albumot és legálisan elérhetővé teszi azt bárki számára a saját honlapján! Pont ahogy tette azt korábban is az összes eddigi korongjával.

Itt van hát ennek a csodálatos, színes műfajnak ez a nagy úttörője, akinek művészete, már ha minden jól alakul, hamarosan kész embertömegekhez juthat majd el. Többek között annak is köszönhetően, hogy Pretty Lights az Egyesült Államokban nagy sikerrel futó Conan néven ismert esti műsorban léphetett fel tegnapelőtt, méghozzá az Around the Block című számával. Nézzétek és hallgassátok meg Ti is ezt az élő előadást a lenti videóban! Akinek pedig új Pretty Lights neve az ne hagyja ki a Finally Movingot az élő performansz videója alatt! Zárójelben eláruljuk, hogy ő jóval hamarabb hangmintázta Etta Jamest, mint Flo Rida!"

forrás

(#1209) Nova96 válasza AMDFan (#1207) üzenetére


Nova96
őstag

:Y :Y :R

Köszi, ez nagyon tetszik. :C

(#1210) krichd1 válasza AMDFan (#1207) üzenetére


krichd1
addikt

Tényleg nagy kavalkád lett, de inkább negatív értelemben. Sokszor túltorzított, alapzajos a zene, ami nem tesz jót a hangszerek hangjának.

[ Szerkesztve ]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1211) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Insomnium - Ephemeral EP (2013)
Melodic Death Metal

Ephemeral

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1212) AMDFan válasza krichd1 (#1210) üzenetére


AMDFan
addikt

Ez a lényege a glitchnek. A hangszerek itt nem akusztikus hangszerként szerepelnek sokkal inkább hangmintaként.
Nézd meg a werkfilmet akkor sok minden értelmet nyer.

(#1213) Slownz válasza AMDFan (#1207) üzenetére


Slownz
senior tag

Régi nagy kedvencem Pretty Lights, eddigi két kedvenc albumom tőle: Filling Up The City Skies valamint Passing By Behind Your Eyes, de erről az új albumról lemaradtam, köszi az infót!

(#1214) #10726912


#10726912
törölt tag

Ide teszek egy off hsz-t, hogy vissza találjak:)

(#1215) AMDFan válasza #10726912 (#1214) üzenetére


AMDFan
addikt

Tedd be a kedvencek közé ;)

(#1216) JohannZimu válasza boygabi_ (#1166) üzenetére


JohannZimu
senior tag

Köszi, ez jó :R

(#1217) krichd1 válasza AMDFan (#1212) üzenetére


krichd1
addikt

Megnéztem, ezt a stílust nem nekem találták ki. :B

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1218) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Equilibrium - Waldschrein EP (2013)
Epic Folk/Viking Metal

Waldschrein

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1219) TSanya válasza Bjørgersson (#1211) üzenetére


TSanya
aktív tag

Szia!

Ez aztán igazán jó, hiányoltam már Tőlük valami újat :)
Amikor a Dark Tranquillity előzenekaraként léptek fel, nálam "mindent vittek" /A főzenekart is/ :-)

Köszönöm az ajánlást :R

(#1220) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Ha már megtaláltam a totyikot:

Az új Anneke van Giersbergen lemez.
A csaj végre újra kiabál, először mióta nem a Gatheringgel nyomul. Jól áll neki :C
Ez az az album, melyet nevéhez méltóan autóban kell maxra tekerve, lehúzott ablakok mellett ordítani az Annekével, piros lámpánál :K

Egyfenekű popzenének tűnik, de mnden meghallgatásnál jobb. Mint minden rendes zene.

ez ugyan tavalyi, mert nem találtam az újról. De jó

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1221) guppy


guppy
őstag

Cage The Elephant - Melophobia (2013)

nálam a legjobban várt album volt idén, első hallgatásra még nem hozza a szokott szintet, de jó ! :))

jah, meg az új AFI - egyelőre nem gyere be, de kap még 1-2 esélyt

[ Szerkesztve ]

(#1222) attika89


attika89
senior tag

Azt hiszem ennél különbözőbb három albumot nem is nagyon írhatnék, de hát na..... :P

ReVamp - Wild Card [2013] szimfonikus-metal

ReVamp - Wild Card (Full Album)

Hooverphonic - With Orchestra Live [2012] pop, alternative, trip hop

Hooverphonic With Orchestra - Mad about you
Hooverphonic - The World Is Mine

James Blunt - Moon Landing [2013] pop, rock

James Blunt - Bonfire Heart
James Blunt - Satellites
James Blunt - The Only One

[ Szerkesztve ]

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#1223) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Fleshgod Apocalypse - Labyrinth (2013)
Symphonic Death Metal

Minotaur (Wrath Of Poseidon)
Elegy

Nálam jó eséllyel év albuma Shade Empire-ral együtt. :K

[ Szerkesztve ]

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1224) Audison


Audison
senior tag

Scar the Martyr - Scar the Martyr (2013)
Alternative, Nu-Metal

Slipknot dobos Joey Jordison 'Scar The Martyr' nevű friss projektjének debütáló albuma.

♫ Scar The Martyr - Soul Disintegration

(#1225) RetepNyaraB válasza attika89 (#1222) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Ez a Húverfonik kellemes zene, főleg az album második fele :K

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1226) fattyu válasza RetepNyaraB (#1225) üzenetére


fattyu
veterán

+1. nem ismertem eddig. belehallgattam YTn. már jön le ez a live album. nagyon bejön.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#1227) DarkByte


DarkByte
addikt

Huh, csak most találtam erre a topikra. Csomó jó ajánlást találtam még annak ellenére is hogy a rock és metál nem a fő műfajom.

Én is javasolok akkor egyet.

Scandroid: Salvation Code (2013) - Single - Electro / 80's / Synthpop

Ez történik amikor Klayton (Celldweller) and Varien valami "újjal" (valójában 80-as évek synth pop elemei modern köntösben) kísérletezik. Tök olyan mint valami videó játék zene. Ingyen tölthető a single, nem tudom mikor lesz ebből album de iszonyatosan jó. Hetek óta ezt hallgatom. :)

Egyébként Celldweller-hez hasonló hangzásvilágú cuccokat javasolhatnátok. Én még Blue Stahli-t ismerem ami ez a fajta műfaj.

[ Szerkesztve ]

(#1228) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Wolfheart - Winterborn (2013)
Melodic Death Metal

The Hunt
Routa, Part II

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1229) krichd1


krichd1
addikt

Aki otthon van elektronikus zene témában, ajánlana nekem Emancipator albumaihoz hasonló stílusú zenéket ?
Jöhet a válasz PÜ-ben, nem akarom szétoffolni a topikot.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1230) Slownz válasza krichd1 (#1229) üzenetére


Slownz
senior tag

Először privátban gondoltam, de szerintem belefér, hátha mást is érdekel.

Én nagyon sok hasonló zenét hallgatok (emancipator). A teljesség igénye nélkül:

Air
Bonobo
Damu
Deadbeat
Dj Bootsie
Duffstep
Justice
Karányi
Koan
Long Arm
Michal Menert
Mistabishi
Moby
Oi Va Voi
Portico Quartet
Pretty Lights
Saltillo
Sounds From The Ground
Submotion Orchestra
The Glitch Mob
Way Out West
Yonderboi
Zagar

Félkövér, ami talán leginkább hasonló, bár még egy ugyanolyan nyilván nincs, nekem nagy kedvencem Emancipator.

(#1231) krichd1


krichd1
addikt

Martha Redbone Roots Project - The Garden of Love - Songs of William Blake (2012)

Műfaj: Americana, Folk

Nagyon ajánlom ezt a csodálatos albumot minden zeneszeretőnek. 2012 egyik legnagyobb zenei élménye számomra. Most megint elővettem és még mindig elbűvöl.

The Garden of Love
On Anothers Sorrow
How Sweet I Roamed
I Heard An Angel Singing

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1232) RetepNyaraB válasza krichd1 (#1231) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Nem az en zenem, de körbeneztem a tyubon es erös kisugarzasa van a nönek, illetve annak, amit csinal :K
Megis letöltöm :D

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1233) Audison


Audison
senior tag

Killswitch Engage – Disarm The Descent
Metalcore

♫ Killswitch Engage-Turning Point

[ Szerkesztve ]

(#1234) krichd1


krichd1
addikt

Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A: Area 52 (2012)

Műfaj: Latin, Jazz, Pop/Rock

Vidám, pörgős latin hangzású album a populárisabb fajtából.

Ízelítő:
Tamacun
Diablo Rojo

Jan Garbarek, Egberto Gismonti, Charlie Haden - Magico: Carta de Amor (2012)

Műfaj: Jazz

Szenzációs jazz album, érdemes meghallgatni, a műfaj rajongóinak kötelező.

[ Szerkesztve ]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1235) RetepNyaraB válasza krichd1 (#1234) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Jé a Garbarek még működik? Milyen irányzat a lemez? Érdekes nevek, az biztos!

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1236) krichd1 válasza RetepNyaraB (#1235) üzenetére


krichd1
addikt

Avant-garde/folk jazz strukturált improvizációval. 1981-ben adtak ki közös albumot így hárman, Folk Songs néven. Garbarek nagyon is aktív, 2012-ben Keith Jarrettel is együttműködött a Sleeper megalkotásában.

[ Szerkesztve ]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1237) RetepNyaraB válasza krichd1 (#1236) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

aha. En lemaradtam a Hilliard Ensemble-os nyalfolyatasnal es nem is törödtem vele többet. Na akkor felvesszük a fonalat :)

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1238) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Warbringer - IV: Empires Collapse (2013)
Thrash Metal

Hunter-Seeker

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1239) krichd1


krichd1
addikt

Jon Lord: Concerto For Group And Orchestra (2012)

Műfaj: Szimfonikus rock

Már a 4. felvétele ennek a korszakalkotó műnek, de ez sikerült legjobban. Sajnos több már biztos nem lesz.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1240) RetepNyaraB válasza krichd1 (#1239) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

elmaradtam; ebböl is csak az eredetit ismerem... :U

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1241) bmakszim


bmakszim
senior tag

Blood Orange - Cupid Deluxe (2013)
Pop, Indie, Soul


Chamakay
Album Stream

[ Szerkesztve ]

(#1242) guppy válasza bajnokpityu (#1095) üzenetére


guppy
őstag

vkinek esetleg sikerült beszereznie ebből (2cellos - in2ition) a delux/japán változatot, bonusdisc-el ? :)

(#1243) Bkrisz9


Bkrisz9
őstag

FiSH! - Konzervzene (2013)

FiSH-konzervzene

FiSH - Sav (2012)

FISH! - KAMU (hivatalos videó)

Életrajz:
Kiválóak vagyunk 1999 óta, de 2006 óta elkezdtünk működni is.

Leírás:
A világ egyik zenekara!

De mit mond a rajongó? Hát ezt:
"A lényeg az, hogy egy Fish! koncertben bármikor, bárhol benne vagyok, élőben szétrúgják az ember seggét, imádom!"

És mi a zeneblogger véleménye?:
"A Fish!-ről sajnos sok okosat nem tudok elmondani. Nem dolgoznak tornacipőt bámulós, több órán át értelmezhető, Facebook üzenőfalra kimásolható mélyértelmű szövegekkel, csupán feljönnek a színpadra, letépik a fejünket, dekázgatnak vele pár percig majd bevisznek egy touchdownt (elnézést a képzavarért). "

Zenekar érdeklődési köre:
nők, ital, műbalhé, popos dallamok, punkrock, korszerűtlen rapmetál, indiediszkó, saskabaré és mindezek ellenállhatatlan ötvözete

http://www.fishonline.hu/
http://popshop.hu/623-fish

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#1244) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Sam Lee: Ground Of Its Own

Angol Folksongs, zsenialis hangszereles, rettenetesen jo keveres es gyönyörü enek. Az egesz annyira termeszetesen szol es üt, hogy jelenleg jobbat nem tudok mondani. Ev lemeze gyanus. :K

Es meg video is van:

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1245) krichd1


krichd1
addikt

B.B. & The Blues Shacks - Come Along (2013)

Műfaj: Blues

Mostanság az egyik kedvenc blues bandám, az első albumuktól kezdve zeneileg egyre jobb minőségű lemezeket csinálnak ezek a német srácok.

Ízelítő:
Whatever You Do
Come Along With Me

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#1246) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Eternium - Repelling A Solar Giant (2013)
Symphonic Black Metal

Aura Infernum: The Flight Over Massless Soul
Aura Noir: Repelling A Solar Giant

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#1247) KMT


KMT
addikt

Eléggé elhanyagoltam a topikot manapság, de ezt muszáj megosztanom:

Nils Frahm - Spaces (2013) - kortárs klasszikus, ambient

Nem írnék róla, akinek van negyed órája, annak ez mindent elmond, egész jól visszaadja, milyen is élőben:
[link]
(türelmetleneknek 9:30-tól)

(#1248) Shrike7973 válasza KMT (#1247) üzenetére


Shrike7973
senior tag

:Y

(#1249) RetepNyaraB válasza KMT (#1247) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

So-so...
Kisse kifolyik a nyal a szambol hallgatas közben, meg ilyen magyar B valogatott titanokra emlekeztet sokfele, es ezt nem dicseretnek szanom :B

Ez itt töle:

7Fingers

Sokkal innovativabb zene

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#1250) krichd1 válasza RetepNyaraB (#1249) üzenetére


krichd1
addikt

Annyira nem vészes szerintem, ha rosszat akarsz hallani, akkor ajánlom Giovanni Allevi - Sunrise-t, ettől aztán tényleg... ;]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.