Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocoxx97
újonc
Srácok!
Nektek is mozog a hátsó kamerasziget üvegje? Ha óvatosan "masszírozod", akkor látszik ahogyan az üveg mozog az enyémen, továbbá a fülemhez tartva sercegő hangja van. A tiétek is ilyen? Ez normális, így vízálló? -
jocoxx97
újonc
válasz Iamwhatiam #196 üzenetére
Igen, csak az újraindítás segített (Youtube music). Most, hogy mondod, a BT frissítést megcsináltam, valószínűleg az volt a megoldó akkor!
-
jocoxx97
újonc
válasz Iamwhatiam #194 üzenetére
Nekem ugyan ezt csinálta a VW gyári BT csatlakozómmal az autóban. Egy ideje nincs vele semmi. Xiaomi fülessel és Airpods-szal semmi ilyen gond nincs. Első két napon csinálta csak a kocsival. Remélem nem kiabálom el, és elmúlt
-
jocoxx97
újonc
válasz dannie_Hun #150 üzenetére
Szintén 14T Pro-t véve összehasonlítva a kamerát és kijelzőt, nekem az alap Iphone 15 nyer. De lehet, én csinálok valamit rosszul... A kamera színei kontraszthiányosak, hidegek. A 2 leica alapbeállítás szerintem szörnyű. A felbontás, nappali fotónál is gyenge összehasonlítva a 12mp I15 kamerájával ránagyítást követően, továbbá a kijelző, eltekintve a 144 vs 60Hz-től, szintén gyenge nekem. Itt is minden szín olyan hideg, hiába állítom a színeket, vagy nyomok be olvasó módot, a színek szörnyűek. Vagy csak ennyire beszippantott az I15? Az volt az előző telefonom.. volt már sok más is régebben, több Xiaomi is, pl. a 13, de azt cseréltem az Iphone-ra....
Összegzésben nekem az akksi idő nagyon bejön (pedig I15 is brutál jó volt), pedig ettől féltem a proci miatt. A 144hz nem húzza le, dual sim-ben sokkal jobb a térerő, mint az I15-nél (érdekes), és persze az Android adta szabadság újra tetszetős. Újra van equalizer a YT Music-hoz (aki nem tudja, almán nincs ilyen funkció, ott kénytelen vagy más streamingre fizetni, ha ez kell).
Ki mit tud mondani a kamera/kijelző színekre?Ui: X14T pro-val fotózott kép az I15-ön is ugyan olyan színtelen, hideg, tehát nem a kijelző beállításával van a nagy gond.
-
jocoxx97
újonc
Én regeltem a nagyobbik TV-re, kipróbáltam a 14T Pro-t, de szerintem inkább eladom és maradok a régebbi telefonomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest