Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Meg kéne szabaduljak 10-12db régi autógumitól. A fele felnin van, az is kuka. Hol-hogyan tudom ezt a legolcsóbban, legálisan megtenni?
-
Es a gokart arenarol hallottatok mar? Az van a legkozelebb
-
Tegnap elvitt asszonykám szulinapom alkalmabol gokartozni Veszmpremben, eletemben eloszor ultem ilyen gepben, de kurva nagy fun volt
9le-s honda motorral szerelt kartok voltak, boven eleg eros volt a palyara, baromi jo hangja volt es szepen durrogott gazelvetelre
Jo a palya is, ide meg tuti visszajovunk.
-
válasz
Integrale #4171 üzenetére
Ott is tavaly voltam, mi a Rajka - Pozsony - Brno - Praga utvonalon mentunk. Asszem a Szlovak autopalya szakasz ami gatya, eleg razos volt az ut, foleg az en kemeny futomuvemmel. Ha jol emlekszem a cseh matricat mar online kell venni, nem ragasztos. Egyebkent semmi extra, arra legyel felkeszulve hogy Praga belvarosaban parkolni kb annyiba kerul mint a szallas. A kaja jo, a sor bazi olcso, sok szep latnivalo van.
-
válasz
j.bravo #4165 üzenetére
En tavaly voltam, Pest alol indultunk, Ipolysagnal leptuk at a hatart, igy eleg a Pest megyei matrica. Onnantol meg vegig E77, elheto az ut, nem olyan szar minosegu. A hegyekben viszont kell egy kis turelem, sok a lassu jarmu es nem lehet mindenhol elozni.
Amugy jo hely Zakopane, en is tervezek majd valamikor visszamenni oda
-
sziasztok! van egy honda civicem aminek riasztos taviranyitoja van. na ez a gumis vacak leszakadt es kulon kell cipelnem a ketyeret. viszont a kapunyito taviranyiton van 3 szabad gomb, meg lehet oldani hogy azokra a gombokra raallitsa valaki a riasztot nekem? hol talalok ra embert? illetve ki csinal ilyet egyaltalan?
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- HP szerverek áron alul
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest