Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Meg kéne szabaduljak 10-12db régi autógumitól. A fele felnin van, az is kuka. Hol-hogyan tudom ezt a legolcsóbban, legálisan megtenni?
-
nagyúr
Es a gokart arenarol hallottatok mar? Az van a legkozelebb
-
nagyúr
Tegnap elvitt asszonykám szulinapom alkalmabol gokartozni Veszmpremben, eletemben eloszor ultem ilyen gepben, de kurva nagy fun volt 9le-s honda motorral szerelt kartok voltak, boven eleg eros volt a palyara, baromi jo hangja volt es szepen durrogott gazelvetelre Jo a palya is, ide meg tuti visszajovunk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integrale #4171 üzenetére
Ott is tavaly voltam, mi a Rajka - Pozsony - Brno - Praga utvonalon mentunk. Asszem a Szlovak autopalya szakasz ami gatya, eleg razos volt az ut, foleg az en kemeny futomuvemmel. Ha jol emlekszem a cseh matricat mar online kell venni, nem ragasztos. Egyebkent semmi extra, arra legyel felkeszulve hogy Praga belvarosaban parkolni kb annyiba kerul mint a szallas. A kaja jo, a sor bazi olcso, sok szep latnivalo van.
-
nagyúr
válasz j.bravo #4165 üzenetére
En tavaly voltam, Pest alol indultunk, Ipolysagnal leptuk at a hatart, igy eleg a Pest megyei matrica. Onnantol meg vegig E77, elheto az ut, nem olyan szar minosegu. A hegyekben viszont kell egy kis turelem, sok a lassu jarmu es nem lehet mindenhol elozni.
Amugy jo hely Zakopane, en is tervezek majd valamikor visszamenni oda
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
sziasztok! van egy honda civicem aminek riasztos taviranyitoja van. na ez a gumis vacak leszakadt es kulon kell cipelnem a ketyeret. viszont a kapunyito taviranyiton van 3 szabad gomb, meg lehet oldani hogy azokra a gombokra raallitsa valaki a riasztot nekem? hol talalok ra embert? illetve ki csinal ilyet egyaltalan?
koszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest