Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
1.6 benzines 100 lovas?
H vagy G esetleg F?
Nekem is 1.6-os 5 ajtós G astra van, benyás, bp-n belül kb 8 liter, bp-gödöllő között kb 7liter.
Pályán 6 alá nem tudom vinni, és abszolút nyugodt, papis vezető vagyok, 2500-2700 fölé nem húzom, de általában már 2300körül felváltok, 50-nél már 5.-ben vagyok...
Ennél kisebb fogyasztást nem tudok összehozni sehogy.sehttp://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Rick4
félisten
Persze, csak mivel a használt amerikai autó behozatala minden esetben egyedi, és nem túl gyakori, így elég nehéz általánosítani, hogy az adott kocsi most akkor épp mennyi is volt? Tehát ki lesz annyira kompetens, hogy valóban azt merje állítani, a szerződésen szereplő összeg kevesebb, mint a valós. Ráadásul valószínű sokan így csinálják, tehát ha az elmúlt egy évből vonnának átlagot, vagy statisztikát, akkor a többi importkocsi trükkös papírjai is csak lefelé vinnék az átlagot. Pár napja gondolmtam ki, talán még jó trükk az, hogy egy németből hozott SUV vagy kombi kocsit a szlovákoknál levizsgáztatsz teherautóra, és onnan továbbhozva (ugye itthon teherautóra nincsen regadó) simán forgalomba helyezed. Ha teherautóként hozod be, a külföldi forgalmijában az szerepel, akkor nagyon nem tudnak ezen fogást találni. És bő 1 éve saját néven szereplő tehergépkocsira nem kell menetlevelet vezetni, ill a KRESZ szerint is a 2500Kg alatti és zárt kocsiszekrényű gépek kb a személygépkocsikkal egyenértékűek, ergo behajtani, sebességel haladni ugyanúgy lehet. Egy szlovák céges kör legyen 150ezer, megspórolsz vele 1 milla regadót. Támadható? És ha ebay-en licitált, és megnyerte 500$-ért a kocsit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs