- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork #25302 üzenetére
Én 26 éve vezetek, de ezt rendszeresen csinálom… próbálok előzékeny lenni ha valakinek csak egy kis “bíztatás”
kell, hogy befér, kivéve aki tahó és erőszakos… annak néha betartok, erről jobb lenne le szoknom… csak nehezen megy.
Sőt olyat is szoktam, hogy ha nekem már sárga és meg fogok állni, akkor villantok egyet a refivel, mert több helyen oldalról ilyenkor egy egy autó már el is tud menni… kereszteződés függvényében vagy szúrhatja az egyest mire vált a lámpa. Pl itt rendszeresen: [link] az M0-rol lejövő jobbra kis ívben kanyarodóknak
Ma egy motoros feszegette a határokat nálam… lakott terület jócskán a megengedett fölött, hallom nagyon brummog mögöttem, csak rámelőzött a tömött sorban szembe jövők ellenére. Az volt a szerencséje, hogy én is meg a szembe jövő is kihúztunk a padkáig, simán közrecsukhattuk volna a szélesebb nagy motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest