Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz Emunem #22294 üzenetére

Segítek, ha nem akarsz kísérletezni csak minden téren jó gumit vegyél Michelint.

P zero egy nagy zero. Volt egyik használt Volvómon is, az mindenhol sz@r volt. Porsche is azzal jött sajnos. Szárazon jó, de az nem nehéz. Vizesen se annyira rossz mint volt, egész használható. Átmeneti időben mikor nedvesedik full korcsolya pálya. Olyan helyeken megcsúszik ahol egy linglongot is egykézzél fognék. A Volvo 4 éves PS4S szettje körbe röhögi.

Illetve nincs gyenge pontja. Mindenhol / mindenben jó.

Fater és ismerős a contikat próbálta végig. Azok is hiába javulnak ha mindig marad valami hatalmas gyenge pont. Nagyon gyorsan kopik vagy könnyen felúszik... Bridgestone az kukába való, GY nem próbáltam csak telit az atom kula.

Egy biztos én befejeztem a szórakozást, ezt próbáld ki, azt próbáld ki, ez most már nem olyan, ez már jobb...

Michelinnel jött a 2 Toyota. Volvo is az, Porsche sajnos nem de előbb lesz eladva mint gumi cserélve és főként vizes úton csúszkálok, úgy meg nem kopik. Egy biztos, ha valamire gumit veszek amit használni is fogunk egy darabig akkor az Michelin lesz. Ahogy reagál vészhelyzetekben, hidegen, melegen, vízen, határon... Nincs gyenge pontja = hatalmas biztonság és tartalék. No meg lassan kopnak.

Megrakott Toyota furgonnal este vizes úton kellett vészfékeznem enyhe kanyarba. Nem gondoltam volna hogy meg fog állni, nagy súly, 80km/h, akkorát lassult hogy én is meglepődtem és tartalék is volt a fékútban. Akkor is egy dologra gondoltam: Csak Michelint fogok venni ezentúl.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák