Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Emunem #22294 üzenetére
Segítek, ha nem akarsz kísérletezni csak minden téren jó gumit vegyél Michelint.
P zero egy nagy zero. Volt egyik használt Volvómon is, az mindenhol sz@r volt. Porsche is azzal jött sajnos. Szárazon jó, de az nem nehéz. Vizesen se annyira rossz mint volt, egész használható. Átmeneti időben mikor nedvesedik full korcsolya pálya. Olyan helyeken megcsúszik ahol egy linglongot is egykézzél fognék. A Volvo 4 éves PS4S szettje körbe röhögi.
Illetve nincs gyenge pontja. Mindenhol / mindenben jó.
Fater és ismerős a contikat próbálta végig. Azok is hiába javulnak ha mindig marad valami hatalmas gyenge pont. Nagyon gyorsan kopik vagy könnyen felúszik... Bridgestone az kukába való, GY nem próbáltam csak telit az atom kula.
Egy biztos én befejeztem a szórakozást, ezt próbáld ki, azt próbáld ki, ez most már nem olyan, ez már jobb...
Michelinnel jött a 2 Toyota. Volvo is az, Porsche sajnos nem de előbb lesz eladva mint gumi cserélve és főként vizes úton csúszkálok, úgy meg nem kopik. Egy biztos, ha valamire gumit veszek amit használni is fogunk egy darabig akkor az Michelin lesz. Ahogy reagál vészhelyzetekben, hidegen, melegen, vízen, határon... Nincs gyenge pontja = hatalmas biztonság és tartalék. No meg lassan kopnak.
Megrakott Toyota furgonnal este vizes úton kellett vészfékeznem enyhe kanyarba. Nem gondoltam volna hogy meg fog állni, nagy súly, 80km/h, akkorát lassult hogy én is meglepődtem és tartalék is volt a fékútban. Akkor is egy dologra gondoltam: Csak Michelint fogok venni ezentúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest