Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Transcend DrivePro 200
G1WC
VIOFO A119
Mini 0805Moleman:
nekem pont a CPT füstölt el -
-
Mi a megbízható hardwire most?
-
válasz
Moleman #3985 üzenetére
Nekem is 3 CPT táp volt az autóban a 3 kamerához. Pár napja - szerencsére - éppen kb. 10-zel mentünk hazafelé, amikor hosszan elnyúló gyufameggyulladás hangját hallottam, és masszív, füstbombányi füst öntötte el az autót másodpercek alatt és olyan borzalmas szag, hogy még mindig nem szellőzött ki.
Hirtelen nem tudtam, hogy mi a fene van, kétségbeesetten próbáltam feltépni a csomagtartó burkolatát, de hamar kiderült, hogy ez a CPT táp volt az. Szerencsére nem égett, "csak" elfüstölt. Kb. 3 éves lehetett, kaphatott némi extra terhelést, mert az elfüstölés előtt kb. 10x újraindult a kamera rajta (elfelejtettem, hogy azt a kártyát nem szereti).
Én biztos lecserélem ez után a másik kettőt is.
Ugyanitt megbízható tápot keresek
-
Ránézésre ugyanez a Concorde, amiből 3-at vittem vissza garanciába, utána inkább visszaadták a pénzem.
-
G1WC / G1WCB-hez van frissebb firmware mint a "2017.0111.10AM"? (ezt írja ki a kamera)
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest