Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismikis
tag
Sziasztok! Először is köszönöm a sok információt, az itt olvasottak segítettek a kamera (Concorde HD30) kiválasztásában. Szeptember óta folyamatosan használom és elégedett vagyok vele. A termés 4 felvétel, 2 rendőrös (intézkedős + kamerás) és 2 gyalogos, elém lépős, vészfékezéses. Az előttem piros lámpánál keresztbe hajtó, futó elmebetegeket nem gyűjtöm, abból túl sok lenne. A kamerával nyugalmat vettem. Egy rendőri intézkedést, vagy balesetveszélyes helyzetet újra nézve, objektíven elemezve sokkal tisztább a kép. A következő lépés egy hátsó kamera lenne. Ott is sok érdekes, izgalmas dolog történik. Ezzel kapcsolatban kérdeznék. A HD30-at nagynak találom, kisebbet szeretnék. Alin találtam Novatek 96650-nel szerelt fhd kamerát 20Euro alatt. Van-e ennek hazai alternatívája 12eFt-ig? Tápot kaphat-e a hátsó szivargyújtóval párhuzamosan, fixre kötve? A hátsó ablak felső részén hová helyezzem, balra - középre - jobbra?
-
kismikis
tag
válasz ghostie #5204 üzenetére
Nem mind arany, ami fénylik! Én is vettem és 1 percet működött. Amikor visszavittem, megnéztünk másik két darabot, hogy kicseréljük, de inkább a pénzt kértem, mert mindegyikről hiányzott az optikát védő gyári fólia (az egyikről a kijelzővédő fólia is) és itt-ott ujjnyomokat láttam. Elképzelhető, hogy ezek az olcsó darabok már nem bontatlanok, uram bocsá jártak már szervízben. Ezzel együtt megérheti az árát, ha kifox egy jó darabot. Sok szerencsét a cucchoz!
[ Szerkesztve ]
-
kismikis
tag
válasz Gépötty #5209 üzenetére
~8 óra hálózati töltés után a menüből beállítottam a szükséges dolgokat, levittem a kocsihoz rögzítettem, bedugtam a szivargyújtóba, elindítottam a motort. Itt kezdődött az egy perc. Motor indítás után minden szuper a kijelző szerint. DE! Mielőtt a kocsi megmozdult volna, a kijelző elsötétült, a led folyamatosan kéken világított. Próbálkoztam resettel, táppal, kártyával, semmi változás. A boltban sem tudtak életet lehelni bele, pedig ők is lelkesen próbálkoztak és töltőre is tették.
Concorde HD30-at használok nyolc hónapja, nem volt még gondom vele. Gondoltam Lark más néven (és újracsomagolva) ugyanaz, de nem volt szerencsém.[ Szerkesztve ]
-
kismikis
tag
-
kismikis
tag
Tracer Follow azonos a 0801-gyel? Nagyon hasonlít, van benne GPS. Egy ideje már rágom a "gittet", nehéz dönteni.
A Mio cuccok is tetszenek, de itt a fórumon kevés infó van róluk, a yt-os filmek pedig megbízhatatlan minőségűek. A Mio Mivue 528 -cal is szemezek, 30eFt magasságában elhozható. Van itt valakinek Mio-s tapasztalata?
Hamár - akkormár alapon a Transcend Drivepro 200 is képbe került. Erről valakinek gyakorlati tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
kismikis
tag
Jó-jó, de volt vészmentés G-szenzorral, vagy gombnyomással?
-
kismikis
tag
válasz Gabesz84 #5844 üzenetére
618-ast rendeltem én is, de már nincs meg. :-)
A Mivue Manager super, a menü megfelelő, a monitoron visszanézett felvétel (nálam) gyengusz, több sebből vérzik. Hiába az F1.8-as üveg lencsés optika, a gagyinak tartott Concorde HD30 felvétele mindenben jobb fele pénzért. Lehet, hogy hibás Mio-t fogtam ki?
Rágódom még, hogy az SJCAM SJ4000 autós szettel 22500Ft-ért előrelépést jelentene-e a HD30-hoz képest? -
kismikis
tag
G1W = Concorde HD30? Ha igen, érdekel, hogy sikerült-e másod (hátsó) kamerát vásárolni valakinek, mert a Concorde nem tudja beszerezni.
-
kismikis
tag
válasz Gabesz84 #5913 üzenetére
Utána olvastam a gps dolognak. Általános felhasználásra feleslegesnek tartják, sőt van aki szerint saját magát szivathatja az ember, ha egy eseménynél a megengedettnél gyorsabban ment. A sokat vezető buszos, kamionos embereknek jól jöhet a mikor-hol voltál, miért késtél kérdések megválaszolásához.
-
kismikis
tag
A "legendás" K6000-ről kérdeznék. Olvasom, hogy többen is használtátok ezt a típust. Melyik lehet az eredeti változat? Három félét látok a képeken a készülék tetején, az usb csati melletti rész szerint.
-HDMI aljzat van
-mini jack aljzat van (av in, vagy av out felirattal)
-nincs másik aljzat
Melyik az eredeti, az igazi K6000? Van-e más, biztos azonosító jel? -
kismikis
tag
Tetszik nekem ez a kígyó. Megéri az árát?
-
kismikis
tag
válasz yodamester10 #7637 üzenetére
Igen.
-
kismikis
tag
válasz yodamester10 #7637 üzenetére
A pü-ben ajánlott cucc nem teccik? Nálam 3 éve megy, télen-nyáron a szélvédőn van, hibátlan. Csak akkor szedem ki, ha van valami letölteni való, őz elütés, rendőri ellenőrzés, stb. Próbáltam Mio Mivue 618-at (40000+ kategória) kép minőségben sehol sem volt a HD30-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest