Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
Csak mint infó: nem hagyott nyugodni, én is sokalltam a méretet, ezért ma megnéztem, ez valami anomália volt.
A kártyán most levő 3840x2160 felbontású 3 perces felvételek mérete 585 és 924 Mb között van, összesen 4 óra 25 perc történés van tárolva most a 64 gigás karin.[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
Igen, szerintem is. Azt hittem, a 60 Fps miatt a FHD lesz a jó, de a legnagyobb felbontás feleakkora FPS-sel használhatóbb szerintem, így marad ez.
A kábel szerintem nem gond, lehet venni külön 1-2000 forintért 5 métert, hozzá egy két USB-s töltő kell még. Nálam nem gond, 3 szivargyújtó van a kocsiban, a kamera gyári kábele pont elér a masodikhoz, ami a két ülés közötti konzol hátulján van, alul.
Extra, hogy a harmadik aljzat a csomagtartóban van, így oda tettem egy FHD Navitel kamerát, amit elsőre vettem használtan, de nem találtam elégnek a minőséget. Így van független hátsó kamera is, nem kellett végighúzni az elsőtől a zsinórt
Ehhez az Xblitz-hez bónusz, hogy emagos gagyi 64 gigás karit eszi, nincs baja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest