Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumsang
aktív tag
Szia!
A mozgásérzékelős beállítást az elején kukáztam, mert elég gyakran pl egy piros lámpánál, v dugónál automatice kikapcsolt és csak induláskor kapcsolt újra vissza. Azóta a rajz szerint kötöttem be, s így használom.(#15030) drag
Igen, amikor a billenő kapcsoló középső állásban van, akkor ki van kapcsolva a kamera. Ugyan ki lehet a kamerán is kapcsolni, de nekem így egyszerűbb, mert a kapcsolónak van más funkciója is
Amikor beszereltem, akkor még nem volt fogalomba a 3 szálas harwire kit, de most hogy van így sem használnám, mert a jelenlegi bekötést én jobbnak ítélem.(#15031) CHIPman
Kikeresed egy kontroll lámpával, vagy egy 12V-os fázisceruzával a biztosíték táblán azt a biztosítékot, amelyik a gyújtás ráadásakor áramot kap. Nos , ha ez megvan, akkor arra teszed a "gyújtás" biztosíték tartót. A "direkt/akku biztosítéknál pedig állandóan áramot kapó bizosítékra nyomod be a másik biztosíték tartót , majd a fenti rajz alapján rákötöd a háromállású billenő kapcsoló jobb oldali pólusára a "gyújtásról jövő kábelt, a bal oldali pólusra pedig a "direkt" irányból jövő kábelt. A kapcsoló középső pólusára pedig a hardwire kit kábelt csatlakoztatod.
Ugyanezt meg lehet csinálni egy kétpólusú (ON-ON) billenő kapcsolóval is, de akkor az egyik állásában a gyújtásró, míg a másik állásban direktbe kapja a kamera az áramot. Tehát ebben a variációban kimarad az állandó kikapcsolt kamera állapot. -
CHIPman
nagyúr
Ha jól értelmezem az eddig olvasottak alapján, mivel a billenőkapcsoló miatt csak az állandó/gyújtáskapcsolt mód van, nem tudja használni a parkoló módot. Az a gyári hardwire kittel lenne, amire egyszerre kötöd rá a gyújtáskapcsolt és az állandó biztit, és a dashcam tudja magának vezérelni az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest