Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #13674 üzenetére
A leírás szerint ennek nincs álló helyzeti timelapse funkciója. Simán gyújtásra kell kötni. Ha ráadod akkor felvesz, ha leveszed akkor a park mód beállítástól függően lekapcsol vagy parkoló módba megy. Parkoló módban lekapcsolja a gps modult, és az akkuról figyeli a mozgásérzékelőt. Ha rezgést észlel akkor csinál egy emergency videót és alszik tovább.
Szivargyújtó nélkül meg hard wire kit kell, már ma is volt róla szó, keress rá. Indiegogo lap szerint lesz gyári 70mai hard wire kit is, majd küldik a linket annak aki előrendelt kamerát ha elérhető lesz. Persze ali-n már "árulják", ami vagy hamisítvány, vagy előrendelés.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #13718 üzenetére
És miért nem
Még ha meg is fogják 40$ környékig nem kell rá fizetni semmi plusz terhetÉs ha hibás esetleg BG sokkal normálisabban áll a garanciához mint a GB
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
ittakary
nagyúr
válasz CHIPman #13741 üzenetére
meg is rendeltem a mai nap folyamán
kipróbálom ezt ennyiért, és ha tré, akkor veszek majd egy Pro-t ha már nem 60$, hanem majd csak 40$ körül...
szerk: mondjuk 3 nap múlva lesz a Szent Akciók Nagy Napja kíváncsi vagyok mennyire fogják leértékelni. Remélem nem rágom le a saját kalapomat bosszúságomban
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz CHIPman #13753 üzenetére
Egen, így gondoltam. De ha tényleg annyira lassan jut el a kép a telóra, akkor necces.
De egy külön monitor már zavarna csak tolatáshoz. Meg szem előtt van, sok helyet foglal...
Mindenesetre akkor is kell majd egy hátra is. Lehetőleg jó olcsón.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #13750 üzenetére
Ezt be tudod linkelni ahol hivatalosan írják? Én még csak olyant olvastam, hogy állás közben a mozgásérzékelő figyel, és rezgésnél filmez egy egypercest. Indiegogo kérdéseknél is csak ezt írta a 70mai.
Itt is a háttérben figyelésről és ütközés esetén filmezésről van szó: [link]
Érdekes is lenne az 500mAh akkuval a megadott 3-4 napon át timelapse videót csinálni.Kíváncsi lennék a hiteles forrásra.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #13761 üzenetére
Itt legörgetsz a töltő alá, és megtalálod az autós képed eredeti gyártói változatát. Alatta az 1. pont a parkolás, én ott nem látok timelapse említést, csak ütközésre rögzítést: "The G-sensor stays alert and the cam is ready to record when there's any motion detected. If the car is hit, 70mai Dash Cam Pro automatically starts recording accident. It will remind you to check the event video when you go back to the car. NO hardwire cable, NO battery draining."
A commentek között is többször rákérdeztek, és ott el is lett magyarázva, hogy csak ütközésre kezd rögzíteni, 1 perceseket. Feltöltött akkuval kb. 58 percnyi videót tud összesen felvenni, és a következő gyújtás ráadáskor bemondja ha volt esemény. Érdemes lehet átböngészni!
Nem véletlenül írtam hivatalos helyet, webshopokban írnak mindenfélét, láttam én már gyufásdoboz méretű 200.000mAh-s power bankot is (az 200Ah, mint egy erős kamion/busz akku).
De az első adag kamerát már kiküldték szállítmányozásra, és folyamatosan készítik össze a többit is postázásra, ha az enyém megjön, majd kipróbálom.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #13822 üzenetére
Amikkor linkeltem akkor még vehető volt CN-099 raktáról $14.23 pontozás előtti áron
Most tényleg nincs már ott és ennyiért
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #13833 üzenetére
Még mindig él kupon bár Kínából jön(már ha nem véletlen EU verzióra gondoltál inkább)
XIAOMI 70MAI Smart Car DVR EU US RU Version 1080P 130 Degree Wide Angle IMX323 Sensor Voice Control - EU Version
[link]
0d4370
US$29.99Ki kell venni a biztosítást, és a Priority Direct Mail (Free shipping & 6-14 business days) posta is díjmentes át kell állítani, már ha valaki ezzel akarja rendelni
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #13835 üzenetére
Az hogy egy Kínai áruháztól EU raktáról veszel valamit nem jelenti azt hogy nem Kínába kellene visszaküldeni ha garanciális gond van, ha a garanciát nézzük
Persze EU-ból hamarabb megjön, már ha időben feladják
Nem értem amúgy hogy 70Mai miért nem forgalmazzák itthon
-
Tangerine
senior tag
válasz CHIPman #13885 üzenetére
A leírásban meg azt írja lejjebb, hogy nincs GPS.
Package Included:
1 X XIAOMI 70mai Dash Cam Pro (Not included GPS module) GPS module, click here.
1 X Car Charger
1 X USB Cable
1 X Sticker
1 X Bracket
1 X Crowbar
1 X User ManualVacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #13990 üzenetére
70mai vagy indiegogo oldalon írják. Valami olyan rémlik, hogy kb. olyan másfél órányi videót tud akkuról felvenni összesen. Vagy ha nem kell rögzíteni akkor valami 3-4 nap készenlét rémlik a mozgásérzékelésre. De ha pontos adatok érdekelnek akkor keress rá, én annyira nem mentem rá mert nem hiszem hogy használni fogom ezt a funkciót, csak a rendelés előtti olvasgatáskor akadtam bele.
Biztosítékos hardwire kiten mit értesz? Kell egy autónak megfelelő biztosíték adapter. Abba megy az eredeti biztosíték, a másik helyre meg a hardwire kitet védő biztosíték. Azt kötöd a kitre.
Nekem ma jött meg a hardwire kit, erre a cserépedény kínai nem mini usb-st küldött?
Most vagy keresek forrasztható microusb dugót, vagy kicserélem a kimenő kábelt microusb-re.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Moleman
addikt
válasz CHIPman #13994 üzenetére
Én magamnak csináltam hardwire kitet sima USB tápból és 3 méteres mini kábelből, a végén micro átalakítóval a 0806-hoz. A vékonyabb micro kábellel vett fel zajokat, a vastag jobban árnyékolt mini kábellel csendes volt. Persze eközben érdekes, hogy a gyári szivargyújtós árnyékolatlan 2 eres kábellel nem volt zajos. Szerencsére a Viofonak mini táp kell majd, úgyhogy marad a jó öreg kábel.
-
TheProb
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz CHIPman #14045 üzenetére
Valamit félreértettél. Külön megvásárolható (nem pedig alap) tartozék mindegyik, én ennyit írtam csupán. Az a hátsó kamera pedig úgy tűnik csak sima 70mai-ra csatlakoztatható, de lehet jó Pro-hoz is (nem találtam róla biztos infót eddig), valamint úgy tűnik kell hozzá még Xiaomi Mi home intelligent rearview mirror is.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz CHIPman #14047 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ez a hátsó kamera csak ehhez csatlakoztatható:
It is only compatible with Xiaomi Mijia smart review mirror, Xiaomi Mijia car DVR, 70mai smart review mirror.Tehát sima 70mai-val (és a Pro-val se) nem kompatibilis. Valamelyik leírásban olvashattam valami félrevezetőt.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #14071 üzenetére
Nem tudom melyik mondatommal estem túlzásokba, csak bátorkodtam megjegyezni, hogy aki parkoló módot akar az vegyen gps modult. Elég kellemetlen amikor januárban megjön a most rendelt kamera és nem megy a parkoló mód, aztán lehet akkor rendelni gps-t ami még 2-4 hét. El akartam kerülni a kétségbeesett üzeneteket, aki megrendelte a link alapján és utána nem lehet bekapcsolni a parkolást.
Azt sem mondtam hogy nem jobb a képe a simánál. Aki olyan üzemmódot igényel mint amit a sima tud, tehát elindulok - kamera rögzít, megállok - kamera kikapcsol, annak príma megoldás, és ha le tudja pontozni akkor nagyon megéri. De ezen kívül szinte minden más funkció igényli a plusz modult (ADAS bohóckodás, ráfutás gátlás, stb.), amit érdemes figyelembe venni vásárláskor. Bocsánat hogy figyelmeztetni merészeltem...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #14073 üzenetére
Ez pontosan így van. Annak kerül ennyibe, aki az alap rögzítő funkciót akarja használni (pontosan azokat a funkciókat tudja így, mint a régi 70mai). Az árkülönbség meg arányban van a képminőség javulással, ezért is írtam hogy aki nem szeretne többet annak jó választás lehet, aki meg többet szeretne annak gps modult is kell vennie hozzá, amit ilyenkor célszerű egybekötni az alap készülék vásárlással.
Még mindig nem értem hogy hol túloztam, hol írtam hogy értelmetlen. A fenti véleményem változatlanul tartom, és állítom hogy lehetne akár ténynek is nevezni. Nem jött még meg az enyém, de az app súgót tanulmányozva nekem ez derült ki.
De akinek már megvan és rám tud cáfolni, az írjon nyugodtan. Én eddig úgy olvastam fórumon, hogy gps modul nélkül nem engedi bekapcsolni a parkoló módot. A sávtartó módot/ráfutás figyelmeztetést kalibrálni kell, bizonyos sebesség fölött, ehhez pedig gps kell. A súgó is ezt írja. Ezért erős a gyanúm, hogy a plusz funkciókhoz kell a gps modul is, szerintem igazam van.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Pá
addikt
válasz CHIPman #14087 üzenetére
A GB-t próbáltam, de csak ezt látom...
Én nézek be valamit, vagy mit lehet csinálni?
Ezt a linket nézem''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Kronk
őstag
-
KrAt
veterán
válasz CHIPman #14269 üzenetére
Köszi, annak aztán semmi értelme nekem, így a simát meg is rendelem, meg egy 64-es Mixza kártyát, még azt nem tudom, rendeljek-e hard wire kit-et, vagy sem..
Azt nem értem, hogy kiválasztom EU prio-val, ami a kamerára ~5USD, a kártyára ~3,5USD, ha rámegyek a shopping cart,ra, akkor ott semmilyen szállítás nem látszik, direkt paypal checkouttal meg kb. a stadard shipping árát akarja levonni, ha meg továbbmegyek a cartról checkouttal, ott van EU prio line, de szum 11,8usd...
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #14289 üzenetére
4pda 70mai pro topik. Az elején az összefoglaló részben rengeteg okosság van, én szinte minden kütyümnél szoktam keresni náluk. Kínai, orosz és angol is van ssh-sítva. [link]
Ha csak a firmware érdekel akkor a már régebben is megosztott linken fent van a tárhelyemen. [link]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #14295 üzenetére
Fiatal koromban még tanultam oroszt.
Most nekem is sticker nélkül van felragasztva, de kicsit arrébb kéne ragasztani, mert hozzáér a tükör a képernyőjéhez. Mivel lehet leszedni a szélvédőről? Nagyon tapad, meg se moccan. Ezért rühellem az ilyen ragasztós megoldásokat, ez az első amit felragasztottam, a többihez mindig vettem valami tartót. De ehhez semmi lehetőség, a gps modulon ott a ragasztó.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest