Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
xcvbxcvb #28337 üzenetére
Hopp igen rossz linket raktam be, de hogy melyiket akartam
Ahogy a 70Mai kamerákhoz se és általában más kamerákhoz se jár alapból, külön kell megvenni
Egy szivargyújtó táp van a dobozba
Ugye a kit a parkoló módhoz és a time lapse-hoz kell
Míg nézelődtem találtam egy videót hogy hogy lehet a videó anyagra tenni a Sense Reality 2.0, elég régi videó de hátha még így kell
How To Turn On SR Function (videó)Na de ez újabb videó erről [link]
(#28329) HUNited
Kérdésem lenne
Legjobb felbontásban milyen méretű felvételeket csinál?Csak hogy mégis min mekkora kártyával érdemes használni
Jelenleg csak 32GB kártyáim vannak itthon , mostanihoz az is elég mert 1perc 115MB így jó pár óra ráfér, de gondolom ez azért jóval nagyobb fájl mérettel dolgozik[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28329 üzenetére
Hát ez nem jó hír.
Mondjuk az biztos hogy én járatom egy kicsit a kamrát bent a szobában és tesztelem a dolgokat, ha nem válik be potyára ne szereljem már beMondjuk nekem az a fontos hogy a felvételek meglegyenek, lementéssel a nyűg van azt még talán el lehet viselni, na de ha nem indul el vagy vagy dátum mizéria miatt nem jól menti
Későbbiekre ha maradna
Ki hol talált olcsók Hardwire kit -et hozzá
Itt 6400Ft [link]
Itt 5790Ft [link]
Itt 6300Ft [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28313 üzenetére
Enyém 18éves
Az a röhej hogy mióta munkanélküli vagyok többet megyek mint amikkor még dolgoztam (a sajátommal, egyéb autóba azért még pár ezer belement évenként)
Míg dolgoztam évente mentem olyan kb 4500Km, ez évben már munkanélküli vagyok és 4hó harmadikán volt olajcserém és azóta mentem 4600KmAmúgy rettentően sajnálom hogy kétezres évekbe nem volt még menetrögzítő kamera, főleg 2002 és 2009 között, akkor autóztam mint a töketlen mennyi de menyi jó felvétel lehetett volna
És mennyi emléket lehetett volna elrakniKíváncsi leszek hogy a mostani 70Mai D01 képest milyen felvételt fog csinálni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
HUNited #28310 üzenetére
4ajtós és 5ajtós között ugye az a különbség hogy, 4ajtós esetén ablak nem mozog együtt az ajtóval, 5 ajtós esetén meg igen
Így az 5ajtós esetén a kamerának a kábele mozog ha nyílik az ajtó, mert a kamera a hátsó ajtóba lévő ablakra van ragasztva és az az ablak együtt mozog az csomagtér ajtóval
Tehát vagy befűzi az ember a többi kábel mellé vagy fent az egyik saroknál hagy egy kis kunkort hogy mikkor nyílik az hátsó ajtó legyen elég kábelÉn nem hiszem hogy be fogom húzni hanem hagyok kunkort
Na meg még az lesz érdekes hogy mit fog felvenni a hátsó kamera, mert van sötétítő fólia a üvegen, nem a leg durvább de van
-
bul07
nagyúr
válasz
Buckey #28298 üzenetére
Biztosíték táblára
Olyan biztosítékra amin csak gyújtásra lesz feszültség, és indításnál is folyamatos a feszültség rajta
Mondjuk ha csak gyújtásra van rádiód akkor arra a biztosítékraDe amit írsz Késleltető is jó lehet, de ehhez ugye bütykölni kell
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
blueye #28279 üzenetére
Hátsó kamerával bajba leszek
Én nagyon nem akarom a hátsó ajtóba is befűzni a kábelét, nem is hiszem hogy bírná
Bár majd megnézem pontosan hogy hogy van a Touranom hátsó része kialakítvaAkinek kombi kocsija vagy 5ajtós kocsija van kérem írja már le hogy ő hogy oldotta meg a hátsó kamera elhelyezést, és esetleg képet is róla
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
blueye #28275 üzenetére
Már megvettem csak nem fizettem ki
Rágódok még rajta van még jó pár napom kifizetniDe tényleg két kamerás GPS is van
70Mai esetén csak a hátsó kamera 8e FtAmúgy kérdés ehhez a DDPai Z40 kamerához
A parkoló módhoz kell külön táp kit vagy hogy megy ennél?Megvan kell hozzá
Ez [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
blueye #28272 üzenetére
Egyre jobban izgatja a fantáziámat, mert jó lenne egy két kamerás rendszer
Fut egy garanciáztatásom jó lenne ha pénzt kapnék vissza(27e) mert akkor lehet beleugranék egy ilyenbe
(#28271) Dolphine
Írhatnál róla bővebben mennyire használható, van e valami anomália, mennyire használható az apja ha van
Na megy nyers felvételeket is tehetnél fel valahová ne a tömörített youtube felvételek alapján ítélje meg az ember -
bul07
nagyúr
válasz
knoxhu #28269 üzenetére
DDPAI Z40 vs 70MAI A500s , videó
Szerintem ezért a 18e Ft-ért két kamarás, teljesen vállalható felvétel is
(kár hogy nem megy már a kuponozás akkor még lehet én is cseréltem volna erre a régi öregedő kamerámat)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
dokee78 #28267 üzenetére
Minőséget nem tudom de
C312 ilyen 19e Ft-tól indul [link]
Itt egy sok kamerás teszt amibe a C312 is benne van [link], hátViszont most van ez emagon egy Újracsomagolt Mio MiVue C540 [link] 21900Ft-ért, ebben már GPS is van, teszt videó[link]
Értékelések alapján jól meg kell nézni hogy a beállított dátumot megjegyzi e mert ha mindig alap beállításról indul hajlamos akkor is felülírni a régebbi felvételeket ha nincs is tele a kártyaE felett meg már ott a 70Mai a500S (31e)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
fecske13 #27970 üzenetére
Én nem dicsekszek csak leírtam
Amúgy senkinek nem szoktam húzódni ha egyedül vagyok, egyszerűen nem érdekkel hogy túlélem e
(két opció van halál vagy teljes felépülés, köztes nem játszik akkor intézkedni kell utólag, én aztán nem fogok senkit terhelni hogy mondjuk ápoljon)
(arról hogy él e vagy hal valaki megvan a véleményem, de hosszú, röviden, az emberek 99.99%-nak az élete nem számít semmit világviszonylatban, az enyém se)
De motorosoknak főleg nem szoktam húzódni ha rám előz, de ha előzni akar azt segítem, akkor kicsit jobbra tartok
Amúgy az előzést szinte mindenkinek segítem, de ha a seggembe jön 1cm-re akkor oldja meg magaNa de ez nem idevaló téma részemről befejeztem
Van egy újracsomagolt M300
[link]
Igaz csak 1.590 Ft a kedvezmény de ha valaki ilyet akarna venni annak jól jöhet[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
victorhun7 #27968 üzenetére
Nem vagyok álszent és ezeket is felvállalom, hogy van szűkebb, amúgy ez se volt olyan szűk mert hamarabb is visszahúzódhattam volna, de ha már villogott, amúgy én még sose okoztam balesetet
Egy kárt okoztam, kapu előtt parkoltam mögöttem keresztapám és bumm nekitolattam, vonóhoroggal benyomtam a ködlámpáját ennyi kár lett, de mai napig nem tudom hogy miért hisz előtte ott nézegettük a kocsiját meg ott álldogáltunkÉn mindig úgy vezettek ahogy a körülmények megkívánják, ha egyedül vagyok több fér bele, régen sokkal gyorsabban vezettem, bár akkor még lehetett mert alig voltak sebességmérők, és mindig ugyan ott, tudtam hogy hol mert havi 4-5e Km megvolt és ismertem a helyiket
Egyszer törtek meg igazán, menetrend szerinti busz jött nekem oldalról, a húzott utánfutót kapta el
Talán 1998-at írtunk jöttem kifelé Derecskéről leintett a rendőr, na mondom vége megfogtak gyorshajtás, de nem, az egyik rendőr lekéste a buszt és megkértek hogy vigyük el Berettyóújfaluig, na akkor nem mertem nyomni neki.
Bár észre se vette volna, mert ép Ózdról jöttünk és Tokajnál édesapám bevásárolt, és mire Újfaluba értünk leitatta a rendőrt, jó kis Tokaji borralEzt se hagy ki ha nézed
[link]-> [link]De van ott mentésem is [link]
Az viszont biztos ha egyedül vagyok és szembe előz egy motoros én nem fogok kitérni, szépen beállok a felező mellé és annyi lesz ami lesz
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
trebrona #27965 üzenetére
Ha nem jött mögöttem senki, és tudtam hogy úgyis elhaladok egy percen belül a külső sávban haladó mellet akkor mégis minek váltsak sávot
Amúgy attól hogy valaki mondjuk kamiont vezet lehet sz@r sofőr(na meg mind gyorshajtó és megvannak sértődve ha valaki betartja a 80-as korlátozást, villognak dudálnak, saját tapasztalat, csak azért nem foglalkoztam velük mert sok gyerek ült mögöttem)
Igen ismerek ilyet, léptem nyomon töri a kamiont és ha kocsit vezet fél mellette az ember[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát ez attól függ hogy naponta ki mennyit megy
Szerintem az a jó ha egy napot végig bír a memória kártya, tehát ha valaki 7-9órát is megy az jó ha meg is van
Akkor nem kell bohóckodni zárolással se, mert este nap végén le lehet menteni bármitAmúgy is annál gusztustalanban dolog nincs mint tört angol tudással rajta van a videón a rekord videó bemondás.
Nekem is volt hogy másnap délután jutott eszembe hogy valamit le akartam menteni, és már aznap is mentem pár órát, de szerencsém volt pár perc híján felülírta
Ezt volt [link](Van valami rajta)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Lordus #27941 üzenetére
Ennyiért az alap jó kétkamerássat tudod megvenni
70Mai a500s, néz videókat, de lehet ez se jön ki 50e-ből mert ugye a hátsó kamera meg a kit az külön kell megvenniHa tesszel még hozzá akkor lehet mást is
Sajnos olyan nagy újítássok nincsennek, a jó pár éves megelennések vannak és csúszik felfelé az áruk
a500s is régen rendes ára 26e volt most meg
-
bul07
nagyúr
Ácsi
Kamera akkumulátorPont ez a lényeg hogy kamera akkumulátor, mert lehet úgy is tervezni ezeket az akkukat hogy jobban bírják a meleget, persze lehet hogy akkor nem 1$ jön ki a gyártása hanem 1.1$
És pont ezért is írtam hogy nem régi eset, mert régen ép azt raktak ezekbe a kamerákba ami polcon volt, volt is aksi púposodás, mert egyszerűen azok más felhasználásra lettek gyártva
De mióta célzottan kamerákba gyártják kicsit odafigyelnek erre is(legalább a garanciális időt bírja ki, ami két év is lehet)
Repülő
Persze mert ha megütődik sérül akkor kész a baj, vagy kis Kínai rosszul csomagol és zárlat keletkezikLáttam én már kondenzátort is füstölni, púposodni, igaz nem olyan kondi volt ami a kamerákba raknak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy linkelj már egy olyan bizonyított esetet hogy kamera akkumulátor miatt éget le egy kocsi, de elég ha éget a kamera, és nem olyat hogy mondjuk megpúposodott mert az még nem tűz, meg mondjuk az elmúlt 3-5évből nem az ősidőkből mikkor olyan maradék akkukat raktak bele ami ép volt a polcon
Amúgy szerintem nem a tűz miatt raknak kondenzátorokat, hanem mert a téli hideget jobban stabilabban bírják, így nem fogják garanciáztatni hogy hé hidegben nem zárja le a felvételeket
Mert azért akkunál előfordul hogy elég hamar megsínyli a hideget
És most itt ne a hazánk időjárására gondoljuk hanem mondjuk egy Fin télre, ott még azért manapság is van télGondolom akkor te majd elektromos kocsit se fogsz venni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
nagyfejü #27813 üzenetére
Kolondrum fórumtársnak van itt olyanja
Olvasd el a hozzászólásait, nyers videó is találsz, és lehet sok válaszra is találsz -
bul07
nagyúr
Na de van olyan beépítés ami nem
Mondjuk mert nem a biztosíték táblába kötötték hanem forasztották egy kábelre, még nyoma is marad kiszerelés uttán
Vagy ép nem olyan van a kocsival aki ki nem mer hozzányulni és már jönnek érte az assistance szolgáltattás keretébenÉn csak arra uttalnék ezzekkel hogy garanciális kocsi esettén nagyon meggondolandó hogy a gyártói szervízzel legyen beéppítettve mert akkor kisebb esélyel fogják a beéppítésre fogni
Nem is beszélve egy tisztán elektromos autó esetén ahol sokkal több az elektronika
De mindenki maga dönt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Kolondrum #27788 üzenetére
Aztán ha gond van hivatkoznak mindennre hogy elkerüljék a garanciás javítás
És ha találnak utólagos beépítést akkor fognak is rá hívatkozni
Persze ez függ attól is hogy ép milyen kedvük van, akkarnak e kibúvót keresniEgy példa fél éves kocsi akku merülés egy USB-be dugot kábelre fogják, persze ez azért támadható de ha ilyenre is képesek ráfogni akkor egy utólagos beéppítésre ne tennék
[link], [link]És ugye van sok időhúzó lehetősségük is míg megy a huzza vonna, és kocsi nélkül sokkan nincsennek meg
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Norbi14 #27782 üzenetére
Hogyne lenne
Ilyen kábel
Olyan fajta amilyen a kocsidban a biztosíték, meg amelyikre kötni akarod, mert előfordul hogy kétfajta biztosítékos is használnak egy kocsiban
Igaz ez alis link de itthon is kapható, mondjuk egy elektronikai boltban vagy autós bolt is megrendelheti ha van nagykerben[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #27756 üzenetére
Hát a semminél az is jobb ha kicsit homályos a portól a felvétel
És ha olyat vesz aminél a lehetőség sincs meg akkor nagyon bekorlátozza a lehetőségeketNa meg ha minden jól megy elég sok ideig használhatóak ezek a kamerák, és akár még autó váltás is lehet egy két év múlva és akkor ott a lehetőség
Enyémbe a legolcsóbb 70Mai kamera van és ez lesz az ötödik nyara hogy a szélvédő mögött van (2018 08.13-án raktam fel[link] , neve 70Mai D01, és ez a 70Mai 1s elődje, 30$ 8400Ft volt akkor az ára(akkor ennyi volt az árfolyam))
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
feel2006 #27731 üzenetére
VW Touran 2005 szintúgy állandó fesz
Én egy külön tápot kötöttem be a rádió biztosítékára mert nálam a rádió csak gyújtásra kap feszültséget
De ha nálad nem akkor meg kell nézni hogy mi kap csak gyújtásra feszültséget és arra a biztosítékra kell bekötniBiztosíték megosztó kábel kell, olyan fajta mint amilyen az a biztosíték amelyikre kötni akarod
Most hirtelen alis linket találtam de itthon is kaphatóTápegység
-Vagy veszel egy szerelhető USB tápegységet
-Vagy ha van kedved feláldozni a hozzá adott szivargyújtó töltőjét, akkor szétszedve és kábelt forrasztva rá és kivezetve be lehet kötni aztNegatív kábelét meg a kocsit egy fém csavarjára kötni
Én arra a csavarra kötöttem Kép[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
knoxhu #27707 üzenetére
Gond az hogy A500S alatt nagyon nagy a minőség romlás
Ha nincs nagy elvárásod 70Mai 1S 17e Ft
Néz youtube videókat sok összehasonlító videó is vanNa de ezzel el is vetted a lehetőséget hogy később tudj hátsó kamerát beszerelni, és GPS sincs
Talán még érdemes nézegetni a emag újracsomagolt szekcióját, néha néha kerül fel 1S és A500s is, és jó pár ezressel olcsóbban meg lehet venni, igaz ezek már ki voltak bontva meg kell nézni alaposan átvétel után
Az a baj hogy ezek már régen megjelentek és az áruk nem hogy csökkenne hanem nő
1S sokáig ilyen 11-12e Ft-ért vehető volt
A500S meg ilyen 25-26e Ft-ért vehető voltMai napig bánom hogy nem én rendeltem meg újracsomagolt A500S 19e Ft-ért amit ide beraktam[link] és innen vitte el egy fórumtárs
Nekem még a 70Mai 1S elődje van, 2018 nyarán raktam ki a szélvédőre[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
knoxhu #27705 üzenetére
Két kamerások 70mai között belépő a A500S (4:3 képarány)
Ha nagyobb a keret vagy a 4:3 képarány nem bejövős A800S.........
Esetleg valaki már vett már próbálta a FC02 hátsót [link]
Mennyivel más mint a RC06/RC09?
Esetleg egy felvételt a FC02 készítettMost nézem hogy ez nem is a hátsó szélvédőre való mert túl rövid a vezetéke, hanem utastér figyelésre előre ragasztva
Hát ez így max taxisoknak jó, bár akkor meg a hátsó szélvédő kamerát nem tudja bedugni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Samott #27438 üzenetére
Jól látom a képen hogy a tükör bal oldalára akarod rakni a kamerát?(Sofőr oldalára)
Általában a tükör mögé,tükörtől balra szokták rakni a kamerákat és akkor nem is látja az ember vezetés közben hogy ott van, amúgy minek is nézegetnéSzerintem kilátásban zavarni fogja a kamerát ahova a kép szerint szános
Vedd fel a listára a 70Mai A500S
M300 lehúznám a listáról
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Potyka03 #27354 üzenetére
Videó letölt és utána olyan képet lopsz belőle amilyet akarsz, persze macerásabb
(VLC pillanatkép készítése és már menti is a képet)(#27355) Kolondrum
Oké hogy költő
De egy kelően nagy memóriakártya esetén minek ott van az egész napi felvétel, megvan az egész
Na jó esetleg egy kb időpontra emlékezni kell hogy mikkor történt amit le akar menteni az emberAmúgy is annál gusztustalanban dolog nincs mint tört angol tudással van rajta a videón a hangutasítás (általánosságba mondom nem mindenki beszél anyanyelvi szinten angolul)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
emag újracsomagolt
70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
[link]
Képet rakok be mert kettő is vanHátsó is van hozzá újracsomagolt, igaz nem sokat engedtek
70mai MiDrive RC06
[link]
2db újracsomagolt van mindkettő 7.890 Ft-ért
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, hibátlan bontott kiegészítőkDe milyen már hogy régen ez volt a rendes árra, sőt egy két ezressel kevesebb
Majd egy éve még 19e Ft-ért volt újracsomagolt ebből [link]
Azért ezt bánom hogy nem én húztam be[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Jakob.rabbi #27073 üzenetére
Hát pedig ami elromolhat az el is romlik, és ha így bekötött táp legyen az akár minőségi darab véletlen viszi magával a kocsi vezérlőjét, mert arra van kötve, hiába mondja hogy de hát nem a bekötés volt a hiba forrása
Az őket már nem fogja érdekelni csak az hogy volt külső beavatkozás, ami miatt tönkre ment a kocsiba valami, így a garancia arra már nem érvényesMindenki saját felelősségére csinál ilyet, de tanácsolni szerintem nem ajánlatos másoknak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
WaterWave #27068 üzenetére
Azért volt már itt példa olyanra hogy usb táb zárlatos lett, nem kicsit, és a vezették is elkezdett füstőlni (megyúladni) és a tulaj tépte ki hogy ne égjen ki a kocsi
Meg is találtam még kép is van
[link]Bármi meghibásodhat
És igen is ha megbontják a kocsi gyári vezetékét akkor onnan azé a felelőség aki hozzányult
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
WaterWave #27046 üzenetére
Amíg nincs baj
Mert ha mondjuk jön egy zárlat OBD csatlakozónál, vagy azon vezetéken bármi tönkre megy és a vezeték nem gyári hanem el van vágva akkor bizony hivatkozni fognak rá hogy átalakítás volt, és a miatt is lehetett a hiba, így garancia nem vonatkozik rá.
Persze lehet szakértőt hívni bírósságra menni, de az sok idő és pénzA biztosíték táblás bekötés pont ezért is jobb mert ott akár két biztosíték is védhet, és átalakításmentesen beköthető(nem kell hozzá semmit vágni)
-
bul07
nagyúr
válasz
sambenez #26829 üzenetére
Igen lehetne sorolni, mert még a szélvédő is, mennyire töri a fényt, van e visszatükröződés, van e szélvédő fűtés (ford esetén még a szememet is fárasztja bántja)
Tényleg nagyon sok tényezős
És ugyan az a kamera két különböző kocsiba is képes más minőséget felvenni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Buckey #26825 üzenetére
Az a gond hogy több tényező is közrejátszik a felvétel minőségébe, sőt lejátszásába is
Azt út minősége (micro rázkódások)
Memóriakártya mert van hogy már nem 100%-os és akkor már nehezen írja a kamera
Youtube és egyéb ilyen videó megosztók nagyon rontanak a minőségen, és ép milyen kedvük van változóan, a nyers videót kellene megszerezni letölteni, és megnézni lejátszóval és ott belenagyítani hogy mennyire részletes rendszám menyire látható[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Buckey #26823 üzenetére
Amúgy amióta 70Mai app magyar ott is be lehet állítani magyar nyelven, még ha magán a kamerán angol nyelv is van
Ha így nézzük az összes 70Mai tudja a magyar nyelvű beállítást telefonos app-ból(Ki a fene akarná bámulni azt a kis kijelzőt főleg a tükör takarásában
)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
victorhun7 #26792 üzenetére
Aha
Öcsém kezel egy 5-6éves ford kisbuszt azt hiszem xenon, nem led az tuti és nem is halogén
De azon olyan rossz a tompított hogy mintha vakon menne az ember, félelmetesen rosszLedes is jó dolog míg nem kell javítani
Sok autóba lámpatest cserével lehet javítani az meg nem simán lehet fél millió is, sőt BMW esetén még a milliót is ütheti 1dbÉs ugye egyszer ezek is lesznek öreg autók
Elromlik, betörik(egy fácán megcsapja) a led lámpája és majd gazdasági totálkár lesz, persze lehet bontózni de az is lutri lesz meddig bírja
De jó világ lesz(#26791) Yamahás
Én mostanában elég keveset megyek
Régen sokkal többet mentem 2002-2003 volt a csúcsom az egy évben megtett kilométerbe
(2002 március és 2003 szeptembere között sikerült menni 93e Km országon belül, egy 60lóerős F Astra kombival)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
simonjoe #26789 üzenetére
Hmm akkor lehet nállam nem volt áttálítva, csak most hogy új telefonra költöztem pár hónapja magyar nyelven települt, mert most használtam azóta először az app-ot
Ha jól értem így éjszakai munka után irónia volt a lámpára ugye.
Szerintem elég jól villágít annak ellenáre hogy 2005 a kocsi és a lámpa is, mattulva még nincs de pöttyök vannak rajta.
És még extra izzó sincs benne hanem egy olcsóDe a tompítottat én már feljebb tekertem mert nekkem túl közelre hordott.
-
bul07
nagyúr
Csak érdeklődésként kérdezem
Mióta van magyar nyelv a 70Mai appba?Nem sűrűn szoktam használni mert szerencsére mostanában nem volt semmi amit le kellet volna menteni, most is csak egy ilyen(35sec után, letöltve azért nem ilyen szánalom a minősége), és látom hogy magyarul van az egész
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
#21346560 #26780 üzenetére
Én csináltam ezt, szivartyújtóba dugdossással, nállam állandóan vagy jó ideig feszültség alatt van kulcs kihúzása után, így míg nem jött meg a fixre köhető táp dugdostam
Volt hogy elfelejtettem, főleg ha siettem, megváltás volt mikkor bekötöttem a tápot
Nekem ez a tapasztalatom ilyennel
-
bul07
nagyúr
válasz
simonjoe #26760 üzenetére
Amúgy ez az akku para még nagyon régről származik, mikkor a gyártók még csak úgy a polcról megmarad kis akkukat raktak a kamerákba majd előfordult hogy a polcon olyan volt ami úgy volt gyártva hogy nem bírta a meleget, és igen púposodott
De ez olyan 2012-2013-2014 környékén volt
(Akkor még a kamera hamisítás is igen gyakori volt, na és egy hamissal bármi megeshetett, G1W kamerák na azt hamisították rendesen)Azóta már sok víz lefolyt a Dunán és a gyártók elkezdtek direkt autós kamerákba szánt akkukat használni, aminél már gondoltak erre
Persze előfordul hat bármi, akku púposodás, de a kapacitor púposodás isÍgy mára már akku vagy kapacitor oly mindegy
Amúgy talán a kapacitor a téli használtba jobban számít főleg mondjuk Finnországba ahol nem január hónap a tél, és ott azért van tartósan -10 alatt, mert az akkumulátorok az tényleg nehezebben viselik(hideget), mint egy kapacitor, és az nem igazán jó ha baj esetén nem tudja lezárni a felvételt mert hidegbe meghalt az akku
Nálam 2018-ban került a szélvédő mögé egy 70Mai (D01) (1S elődje), télen hidegben szokott panaszkodni hogy az akku már gyenge
De köszöni szépen jól van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Kolondrum #26388 üzenetére
Azért érdekes megoldás hogy ez egyben egy riasztó is a 4G kit-el
Gondolom kell bele egy sim amin van internet, és ha esemény van az app riasztEngem még a mozgás követés érdekkel majd hogy milyen szenzor alapján fordul, mert kamera alapján nem fogja látni hogy a másik irányba van mozgás
-
bul07
nagyúr
70mai Dash Cam M500 menetrögzítő kamera bemutató
Magyar bemutató -
bul07
nagyúr
Hátha valakinek jól jön
emag újracsomagolt
Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
[link]
24.900 FtForgalmazza a(z) eMAG
Garancia 12 hónapÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, finom karcolások..................
Ingyenes házhoz szállításhoz most semmi jót nem találtam
-
bul07
nagyúr
válasz
dethroner #25734 üzenetére
Szerintem is kártya hiba
Amikkor olyan pontjára ér a kártyán ahol hibás a szektor megakad a felvétel, máskor meg azért csinál hosszabb felvételt mert később jön a gyenge szektor és csak akkor akad meg a felvételDobjál bele egy akármilyen kártyát és nézd meg hogy rendben felvesz e
Én a 70Mai(D01) kamerámba pár évig egy EAGET T1 kártyát használtam aztán felszabadult egy Samsung evo+ és az van benne, gond nélkül mennek
De persze az erre tervezet memóriakártyák jobbak erre a célra
De ha ép nincs addig bármilyen jóHa már bekapcsoló hang
Amúgy én pont azt szeretem a 70Mai kamerában hogy gyújtás ráadás után bemondja hogy elkezdett felvenni így tudom hogy vesz fel -
bul07
nagyúr
válasz
racskobalazs #25694 üzenetére
Próbáltad azt hogy magával a kamerával leformázod.
De ha régi, lehet hogy van gyengébb szektora, amit már nem szeret a kamera, de más eszköz meg még eltudja viselniMíg nem teszteled más memóriakártyával addig kártya hibára gyanakodnék
-
bul07
nagyúr
válasz
Milka 78 #25588 üzenetére
Igen jó dolog, főleg hogy csipog is ha beállítottnál nagyobb nyomásvesztés van, bár az enyém nem csipog ezért 50% refund volt még az árából így fillérekért kaptam meg
Viszont ehhez a kamerához nem adnak külön kijelzőt, szerintem a kamerában lehet vevője és az nyomja tovább a telefonra
Az lehet hogy ha jól be van állítva akkor a telefon jelez hogy nyomás csökkenés van, csak ugye telefonok hajlamosak kilőni az alkalmazásokat még ha minden engedélyezve is van és nem biztos hogy jelezni fog(#25589) Upo
Az enyém is ilyen, igaz öregecske kocsi 2005 Touran
És nem is veszi le, teszteltem még egy óra után is feszültség alatt volt a szivargyújtó[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
WaterWave #25571 üzenetére
Mint írtam nekem van, 2005 kocsiba
És hogy miért, mert nincs pótkerekem, van egy gyár VW kompresszor meg egy defekt javító a kocsiban
Akarok én venni csak amennyit próbáltam mankókereket egy se fért be, a fedő lapot mind kitartotta, egy új meg 40e Ft ha lehet kapniÍgy jó pár éve vettem egy ilyet , a háromból a középső verziót
Két teljes nyarat meg egy teljes telet már kibírt, most jön a harmadik nyara, eddig csak elemet kellet benne cserélniNagyon megnyugtató hogy mindig látom a nyomást
Persze nem valós értéket mutat mert amúgy se bevizsgált hiteles eszközzel fújom a gumit, de nem is arra kell, hanem lássam ha csökken a szokásos értékről[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Úgy mindenkinek aki reagált a
70mai M500-ra
Most jobban nézegettem és hát hát
Nem tudom A500S helyett miért is venné ezt bárki
Guminyomás szenzor jó dolog nekem is van de mindig nézegetni a telefonba nem életszerű sokkal jobb megoldás aminek van saját kijelzője
Én is csak beszállásnál rápillantok és látom hogy minden rendbe a guminyomással
Ahogy nézem a M500 hátsó kamerát nem lehet csatlakoztatniTalán tényleg csak annak jó aki nap mint nap le akarja venni
Na meg mondjuk amennyiért vehető a felvétel minőségétől se vagyok elájulva
Itt ebben a videóban Viofo A119 és DDPai mini3, hát A119 meg se közelíti szerintem minőségben(#25566) Upo
Siapa lagi Mantap ? DDPAI Z40 vs 70MAI A500s | Dash Cam Fight | Review and Comparison
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem is mondjátok
70mai Dash Cam M500
Product Model: 70mai Dash Cam M500
Video Resolution: 2592*1944P
Camera FOV: 170°
Camera Lens/Aperture: 3G3P/F2.0
Framerate: 30FPS
Battery Capacity: 500mAh
Image Sensor: OS05A10
Processor: NT96580Összehasonlító videó
Wideorejestratory 70mai M500, A500S, A800S - porównanie / comparisonBeépített tárhelyes
Ára elég húzós még
Ahogy nézem ez azoknak lesz jó akik ki vagy le szokták venni éjszakára a kamerát[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha valaki keres egy belépő szintet
Újracsomagolt
Xiaomi 70mai 1S menetrögzítő kamera, Ultrakompakt, Full-HD 1080p, Sony IMX307, Wifi, hangvezérlés, 2019-es model
[link]
13.900 Ft
De megy rá a kupon12/3e Ft-os : APPLOVEÚjracsomagolt Forgalmazza a(z) eMAG Garancia 12 hónap
Újracsomagolt
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, bontott karcos kiegészítőkHozzá kell még csapni mondjuk egy ilyet és akkor ingyenes házhoz szállítás
Dettol Nyugtató levendula folyékony szappan adagoló, 250 ml
[link]
619FtTehát kuponnal szappannal házhoz szállítva az ára 11.519Ft
[kép][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha emagról akartok kamerát rendelni
Hétvégi emag kupon: EMAGLOVE
5 ezer forint kedvezmény legalább 21 ezer forintnyi rendelés esetén.
[link]Csap appban működik a kupon
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kérdés azokhoz akiknek A500S van
Ha mondjuk kicsit meglökik az autót mintha valaki rányitna egy ajtót vagy lökhárítót megtolatná arra elkezd felvenni parkoló módban?
(HW kittel bekötve értem)Mai Tesco [kép] esetem, bal segge
Mondjuk a bűnös visszajött, és lehet hogy a képen rosszabbnak látszik mint amilyenViszont nekem csak egy régi 70Mai(D01) van a kocsiban, ha elhajtott volna sose találom meg
Így érik bennem hogy csak kellene egy két kamerás[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak halkan jegyzem meg emagra van kupon, 3000Ft-os, mindenkinek appban használva (12e felett érvényes)
Kupon:
EE3000Ha ép akar venni valaki kamerát pont jól jöhet, és sok dologra van ingyen szállítás opció is
Egy jó áras dolog például Silan öblítő [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ácsi
Ő írta
Rendelt vki Lamax T10-et Euronics-tól, ami most akció volt (39190 ft) ?
Ma átvettem,
&
#
Neten rendeltem, boltban vettem át.Nem voltam jó nyelvtanból de nekem úgy jön le hogy
Ő rendelte, mert azt kérdezi hogy más is rendelt e
És azt is írja hogy átvette, nem azt írta hogy boltban megvette
Sőt lejjebb pár sorral ezt le is írja
Nekem ezekből az jön le hogy netes rendelés volt tehát a 14napos elállás áll, még ha üzletben is vette átÍgy én nem írtam baromságot(na akkor ki
), már ha jól értettem amit ő írt
Amúgy a boltban vásárlás esetén a 3napos-nál is küldhetik vizsgálatra az már más kérdés hogy szabályos e, hány de hány ilyen esetet olvasni, sőt hogy a pénzt se határidőre küldik vissza és nem kis cégek is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
FireFox1996 #25448 üzenetére
Lehet most ezért sokan ráncolni fogják a szemöldöküket
De hibát ne említsd meg mert akkor már kötekedhetnek, ilyen bevizsgálás olyan dolog idő idő idő
Ha bekapcsolják és mondanak valami akkor válasz nálad még semmi baj a nem voltÉs konkrétan 14napos elállást mondj, ne 3napos bármit
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
apholyon #25404 üzenetére
Itt elég sokaknak van 70Mai de nyári meleg hibáról nem nagyon olvasni
Persze mindenből lehet hibás darab
1év garancia van rá utána meg kinek milyen a szerencséjeBekötésre is érdemes gondolni hogy fixre akarod parkoló mód miatt vagy szivargyújtóba, szivargyújtód milyen, mert ezek is lehetnek plusz költségek
70mai esetén ilyen is kelhet a parkoló módhoz [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Monya78 #25400 üzenetére
Kicsit hozzátéve 70mai A500S ami minőségi ugrás
Sajnos egyre drágábbak a kamerák nem kicsit
M300 olyan 14e Ft magasságában nyitott mikkor megjelent mostanra meg
Talán várhatsz hogy hátha lesz megint újracsomagoltba de egyáltalán nem biztos, kicsit visszaolvasva pont nemrég volt egy jó áron
-
bul07
nagyúr
válasz
TomMusic #25387 üzenetére
Autós menetrögzítőbe szerintem nincs olyan ami 10-20percnél többet bírna a saját akkumulátoráról
Vezetéket el kell rejteni a A oszlopnál meg fent a szélvédőnél, persze ez csak akkor játszik ha nem lesz kiszedegetve(1s amúgy se lenne könnyű kiszedni a ragasztós rögzítés miatt)
És azt is fontos hogy a szivargyújtód milyen módon van megoldva, mert egyes autótípusoknál állandóan feszültség alatt vannak, akkor bizony állandóan ki be kell húzogatni vagy fixre kötni70Mai 1S alá nem érdemes adni ez is már határeset, sokaknak ez a minőség is már kevés, youtube tele van felvételekkel
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hm majdnem elcsábultam
De hátha rácsap itt valamelyikőtök
Újracsomagolt Garancia 12 hónap
Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
18.900 Ft
[link]
Újracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, hibátlan bontott kiegészítők, finom karcolások......
Erre is áll az elállás ha nem olyan sok veszteni való nincs, de nyerni ezen elég sokat lehet
Ha nem a lencsén van az a karcolás akkor ki a fenét érdekkel................
Ingyenessé a szállítás ezzel lehet tenni
Air Wick légfrissítő spray
[link]
799 Ft
Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.Tehát ha ezt is a kosárba teszed akkor kártyás szállítás esetén ingyenes a szállítás
És ez miért jó mert amúgy a szállítás 890Ft, és így csak 799Ft pluszba és még egy légfrissítő is lesz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Vesztor87 #25245 üzenetére
70Mai A500S jobb megoldás a bővíthetősége miatt, idővel ha úgy gondolod lehet hozzá hátsó kamerát is csatlakoztatni (~9e Ft külön megvéve)
Ha a parkoló mód funkcióját is akarod használni akkor kelhet egy HW kit is a bekötéshez, ha nem akkor adnak hozzá mindent a használathozM300 elég alap felvételt csinál sok minőségbeli hátránnyal
A többi meg már nem sokkal kerül kevesebbe mint a A500Syoutube írd be a típusokat és néz videókat melyik milyen minőséget tud és hogy neked megfelel e a olcsóbb modell minősége
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hátha valakinek jól jön
emag újracsomagolt
Xiaomi 70mai 1S menetrögzítő kamera, Ultrakompakt, Full-HD 1080p, Sony IMX307, Wifi, hangvezérlés, 2019-es model
[link]
10.900 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítők.....
Most ez van ingyenes szállításhoz így is lehet 390Ft spórolni a szállítás díjon
Finish speciális só mosogatógépekhez, 1.5 kg
[link]
499 FtIngyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha ép valaki ép venni akar hátsó kamerát a következőkhöz
kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800Újracsomagolt
Xiaomi 70mai MiDrive RC06 Hátsó kamera, full HD la 30 fps, látószög 130°, kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800
[link]
4.890 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítőkHa nem jó a easybox-ba ingyen szállítás(jó ritka még mindig)
Akkor legolcsóbban a házhoz szállítást ezzel lehet elérni
Air Wick gyertya, 30g
[link]
399 Ft
Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
kismedve1982 #25194 üzenetére
Hátha garanciás akkor más nem a pénzedet visszakapod
-
bul07
nagyúr
válasz
kismedve1982 #25192 üzenetére
Gyári visszaállítást próbáltad?
Factory Reset így(videó)
Viszont ehhez legalább addig nem kellene újraindulnia míg rá nem tudsz nyomni
Úgy nézem hogy nincs rejtett gombra reset -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Nikaré #25114 üzenetére
A 70Mai A500S néz rá.
27e Ft magasságában van, hozzá hátsó kamera olyan 8-9e Ft, meg a Hw kit a parkoló módhoz, meg ha biztosíték táblába akarod köttni akkor még ahoz két kis biztosítékos vezeték
Kb az egész 42-45e Ft(+szállítási díjak ha van)Visszont tolató kameráknak ez nem való
(Nagyon egyik ilyen kamera se való toltó kamerának, a pici kijelző miatt, meg általában a tükör mögé szokás tenni hogy ne takarjon a sofőrnek a látótérből)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest