Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braga2030
kezdő
válasz plömplöm #28761 üzenetére
Anker 737 2 irányú 125 euro az ára 24ezer miliamperes 18w tudod tölteni ha van belőle áramkivétel is közben. Ergo ha többet utazol hétvégén akkor akár maxra is töltheted vagy kiveszed és feltöltöd 1-2 hetente 1x.
Én ilyet tervezek Anker-t
A másik német fórumon találtam 2 irányú töltésről infot nem találtam viszont. Lefordítva belinkelem ide.
(Németről-> magyarra)
[link]
Én azt a részt használom. De ne feledje, hogy vagy eleget vezet az akkumulátor feltöltéséhez, vagy hetente egyszer dugja be. Ha ügyes vagy, ezt a power bankot akár „véglegesen” is telepítheti. Mármint a gyújtás pluszt a biztosítékdoboztól a power bankig, majd USB-n keresztül működtetni a bütyköt. Igen, a power bank képes mindkettőt egyszerre. is most vette észre, hogy a linken a „kis” akkumulátorcsomag látható. Választáskor a nagyot válassza, 20 000 mA/h-val.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest